Novým koučem Norimberku bude Hecking

22.12.2009, 15:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

norimberk se asi nechce udržet...

Reagovat
blaugrana

OT: Valencia má finanční problémy a její kádr by v zimě mohlo opustit hned sedm hráčů. Podle Super Deporte ve španělském klubu uvažují o tom, že by mohli odejít Asier del Horno, Manuel Fernandes, Ruben Baraja, Vicente, Jordi Alba, Nikola Žigič a Miku. Nemyslím si, že predaj týchto hráčov nejako výrazne pomôže Vale z jej finančných patálií.

Reagovat
Bakary3

Tak nejen, že získaj nějaký prachy, ale taky ušetřej na platech, to asi nebude zanedbatelný číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to sem nepatří, ale kdy hraje ten výběr Evropy proti výběru Afriky? Vysílá to nějaká tv? Já to nikde nemůžu najít. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje se to,kvuli snehu.....

Reagovat
Arne

Fajn, Hecking není žádnej zázrak, takže doufám, že mě nezklame a Norimberk předeběhnem... Pak ještě jednoho a už bude vše růžovější.

Reagovat
jv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele