Novým koučem Fulhamu je Hodgson

28.12.2007, 18:59
Aktuality
Vedení londýnského Fulhamu dnes konečně oznámilo jméno nového kouče. Od nového roku se týmu zhostí zkušený 60letý Roy Hodgson. Toho však nečeká snadná práce, jelikoř Cottagers jsou prozatím třetím nejhorším týmem celé Premier League.

Hodgson je v Anglii známý především jako bývalý trenér Blackburnu, který vedl v sezóně 1997-98. Objevil se však také na střídačkách několika reprezentací. Největší úspěchy slavil se švýcarskými hráči, vidět jsme jej mohli také jako kouče Spojených Arabských Emirátů nebo Finska.

S trénováním Fulhamu byli častokrát spojováni také Jürgen Klinsmann, John Collins a Slaven Bilič, ten však tuto možnost odmítl. Poslední dva zápasy vedl Cottagers provizorní trenér, dříve asistent Sancheze, Ray Lewington. Ani jemu se ovšem moc nedařilo a ve dvou zápasech získal pouze bod. Navíc v zápase s Tottenhamem utrpěl debakl 1:5.

Hodgsonova smlouva začíná platit 30. prosince, ovšem její délka nebyla dosud zveřejněna, spekuluje se však o dlouhodobém kontraktu. To znamená, že tým do zítřejšího zápasu proti Birminghamu opět povede Lewington a jeho asistent Billy McKinlay. Hodgsonův úkol pro letošní sezónu zní jasně – dostat tým co nejdříve ze sestupových příček.

"Jsem velmi potěšen, že mi byla nabídnuta spolupráce s Fulhamem," prozradil Hogson dnes anglickým médiím. "Po dlouhodobých jednáních s předsedou Mohamedem Al Fayedem a vedením jsem byl přesvědčen, abych se týmu zhostil. Dostat Fulham ze současné situace bude pro mě nová výzva. Moc se těším na společný nedělní trénink," dodal.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čeká ho pěkná lopota,ale říká se,že odvážným štěstí přeje.

Reagovat
irik

to je vostrej xicht potkat o vecer na ulici a byt sam ... ale jinak nemyslim ze muze Fulhamu nak pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

To tak vypadá normálně nebo je tak "pokřivený" pořád? Jinak jsem doufal že FFC dají šanci Lawriemu Sanchezovi na delší dobu, ale asi mu Fulham nesedl, ale jinak je to určitě kvalitní trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je bomba fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý tah, Roy Hodgson je stará garda. Sama zkušenost. Mohl by Cottagers ukočírovat a pozvednout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele