Nominace Zambie na APN

13.01.2008, 10:31
Aktuality
Konečná nominace Zambie na Africký pohár národů:

Brankáři: Kalililo Kakonje (AmaZulu), Kennedy Mweene (Free State Stars), Mike Poto (Green Buffaloes).
Obránci: William Chinyama, Clive Hachilensa (oba ZESCO United), Hichani Himoonde (Lusaka Dynamos), Chintu Kampamba (Free State Stars), Francis Kasonde (Power Dynamos), Joseph Musonda, Billy Mwanza (oba Lamontville Golden Arrows), Kennedy Nketani (ZANACO).
Záložníci: Ian Bakala (Primeiro Agosto), Isaac Chansa (Helsingborgs), Rainford Kalaba (ZESCO United), Felix Katongo (Petro Atletico), Clifford Mulenga (Pretoria University), William Njovu (Lusaka Dynamos).
Útočníci: James Chamanga (Moroka Swallows), Christopher Katongo (Brondby), Emmanuel Mayuka (Kabwe Warriors), Jacob Mulenga (Racing Štrasburk), Felix Nsunzu (Konkola Blades), Dube Phiri (Primeiro Agosto).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zambie patří k lepšímu nadprůměru v rámci afrického fotbalu. Nominace je povětšinou z domácích zdrojů, krajánků z evropských soutěží moc není,konkrétně pouze 3. Extra velký výsledek se od nich nečeká, můžou předvádět bezstarostný, útočný fotbal a maximálně se poprat o postup ze skupiny, nic víc.

Reagovat
Liquid

V podstatě s tebou souhlasím.Upozornil bych na ofenzivního záložníka Clifforda Mulengu.Loni na MS do 20 let patřil k největším oběvům a myslel sem si, že po šampionátu půjde do Evropy.Hraje v JARu, kde je asi finanční situace klubů jistější než u nás,ale sem přesvědčen,že se brzy do Evropy dostane.Rád bych ho viděl ve Slavii, ale na levo je u nás už plno.Zambie se popere s Egyptem o postup ze 2.místa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele