NOMINACE SRBSKA A ČERNÉ HORY NA MS

15.05.2006, 13:18
Aktuality
Na pohled velmi silný ofenzivní tým poskládal trenér Srbska a Černé Hory Ilija Petkovič pro světový šampionát v Německu. Ve výběru 60letého kouče nechybí taková útočná esa, jako Mateja Kežman, Savo Miloševič, Mirko Vučinič nebo Dejan Stankovič...

Brankáři: Dragoslav Jevrič (Anakaraspor), Oliver Kovačevič (CSKA Sofia), Vladimir Stojkovič (Nantes).

Obránci: Goran Gavrancič (Dynamo Kyjev), Ivica Dragutinovič (Sevilla), Mladen Krstajič (Schalke), Nemanja Vidič (Manchester United), Milan Dudič (CZ Bělehrad), Nenad Djordjevič (Partizan Bělehrad), Dušan Basta (CZ Bělehrad).

Záložníci: Dejan Stankovič (Inter Milán), Igor Duljaj (Šachtar Doněck), Predrag Djordjevič (Olympiakos Pireus), Ognjen Koroman (Portsmouth), Albert Nadj (Partizan Bělehrad), Sasa Ilič (Galatasaray), Zvonimir Vukič (Partizan Bělehrad), Ivan Ergič (FC Basilej).

Útočníci: Savo Miloševič (Osasuna), Mateja Kežman (Atletiko Madrid), Nikola Žigič (CZ Bělehrad), Danijel Ljuboja (VFB Stuttgart), Mirko Vučinič (Lecce).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
Radin

Tak a Nizozemsko snad pojede domů:-D

Reagovat
Marv

Pro me je černá hora jeden z nejvetsich favoritu.

Ve skupine pujde z 2.mista a pak az minimalne do semifinale...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, SČH vypadají dobře, možná bych trochu viděl nižší nervovou stabilitu, ale mohli by překvapit...

Reagovat
HOST*Joekoski

To vypada slusne- od golmana po utok velmi slusny kadr, snad jen ta zaloha je vyjma Stankovice drobinek slabsi ikdyz hraci jako Koroman ci Duljaj maji sve kvality

Reagovat
Marv

Vukic, Ilic, Djordevic-tomu rikas sabsi???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je výýýbornej kádr... obrana skvělá, nejlepší v kvalifikaci, záloha taky ujde (btw viděli ste někdy Iliče, když sem byl v říjnu v Istanbulu, nenechal sem si ujít zápas Galatasaraye a věřte mi: to je pan Hráč) no a o útoku se snad ani nemusíme bavit, ne? Zkrátka a dobře Srbsko to na MS všem pořádně ukáže, chce to jen postoupit ze skupiny...

Reagovat
Xavi

Jojo!

Reagovat
Shevchenko

Ten ÚTOK! Kežman(Miloševič) - Ljuboja(Vučinič)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele