Nominace Řecka na baráž

08.11.2013, 17:09
Aktuality
Nominace Řecka na baráž o postup na MS 2014 proti Rumunsku:

Brankáři: Michalis Sifakis (Atromitos), Orestis Karnezis (Granada), Stefanos Kapino (Panathinaikos).
Obránci: Vasilis Torosidis (AS Řím), Loukas Vyntra (Levante), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund), Kostas Manolas, Jose Holebas, Dimitris Siovas (všichni Olympiakos), Giorgos Tzavellas (PAOK).
Záložníci: Kostas Katsouranis, Alexandros Tziolis (oba PAOK), Panayiotis Tachtsidis (Catania), Panagiotis Kone (Bologna), Giannis Maniatis, Andreas Samaris (oba Olympiakos), Giorgos Karagounis (Fulham), Sotiris Ninis (PAOK), Kostas Fortounis (Kaiserslautern).
Útočníci: Kostas Mitroglou (Olympiakos), Fanis Gekas (Konyaspor), Lazaros Christodoulopoulos (Bologna), Dimitris Salpingidis (PAOK), Giorgos Samaras (Celtic).

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zajímalo by mě kde skončí v zimě Mitroglou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá sestava, ale chybi mi tam Fetfatzidis.

Taky nevím proč už dlouho nehrají Kyriakos Papadopoulous a Nikos Spyropoulos.

Reagovat
veikko

Gekas Vždyť ani nehraje.

Reagovat
veikko

Tak poslední zápasy už hrál. Sice hraje prd, ale je to holt jméno, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dřív mu to šlo, ale teď už nic moc. Pálí všechno mimo nebo nad, nebo když v zápase s Bosnou trefil místo prázdné brány tyčku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele