NOMINACE MEXIKA NA MS

14.05.2006, 10:33
Aktuality
Trenér Ricardo La Volpe oznámil konečnou nominaci Mexika pro světový šampionát. Černý Petr nakonec zbyl na trojici Joel Huiqui, Israel Lopez a Jaime Lozano, kteří figurovali v předběžné nominaci...

Na světový šampionát se vedle této trojice nepodívá ani Cuauhtemoc Blanco. Ten chyběl již v předběžné nominaci a nepomohly mu nakonec ani protesty samotných mexických fanoušků.

Ricardo La Volpe sází především na fotbalisty z domácí soutěže. Z 23 nominovaných hrají v Evropě pouze tři - Rafael Marquez, Jared Borgetti a Guillermo Franco.

Mexiko se v základní skupině světového šampionátu střetne s Portugalskem, Íránem a Angolou.

Brankáři: Oswaldo Sanchez (Guadalajara/Chivas), Guillermo Ochoa (America), Jesus Corona (UAG/Tecos).

Obránci: Jose Antonio Castro (America), Rafael Marquez (FC Barcelona), Mario Mendez (Monterrey), Ricardo Osorio (Cruz Azul), Francisco Rodriguez (Guadalajara/Chivas), Carlos Salcido (Guadalajara/Chivas), Claudio Suarez (Chivas USA), Andres Guardado (Atlas), Gonzalo Pineda (Guadalajara/Chivas).

Záložníci: Luis Perez (Monterrey), Pavel Pardo (America), Antonio Naelson (Toluca), Rafael Garcia (Atlas), Gerardo Torrado (Cruz Azul), Ramon Morales (Guadalajara/Chivas).

Útočníci: Jared Borgetti (Bolton Wanderers), Guillermo Franco (Villarreal), Francisco Fonseca (Cruz Azul), Omar Bravo (Guadalajara/Chivas), Jesus Arellano (Monterrey).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mexiko půjde daleko!!!

Mexiko Mexiko RARARA

Reagovat
Marv

Presne!!Videl sem je parkrat hrat a pro me je to jeden z nejvetsich favoritu turnaje

Reagovat
HOST*Vuk

Nenominovat Blanca? Pro Mexiko velká škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda... zkuste si na netu sehnat video z jeho kličkama... ohromí vás... jinak Mexiko dojde daleko, další z mých koní...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele