Nominace Mali na kvalifikaci

03.10.2012, 15:27
Aktuality
Nominace Malijské reprezentace na kvalifikační zápas o postup na APN proti Botswaně.

Brankáři: Mamadou Samassa (E.A Guingamp), Soumbeyla Diakité (Stade Malien Bamako), Aly Yirango (Djoliba AC).

Obránci: Adama Coulibaly (Auxerre), Adama Tamboura (Randers FC), Mahamadou N'Diaye (Vitoria Guimarães), Idrissa Coulibaly (Lekihwiya), Fousseyni Diawara (AC Ajaccio), Ousmane Coulibaly (Stade Brestois), Salif Coulibaly (Djoliba AC).

Záložníci: Seydou Kéita (Aerbin Dalian), Kalilou Traoré (FC Sochaux), Abdou Traoré (Bordeaux), Mohamed Lamine Sissoko (Paris SG), Samba Sow (RC Lens), Mahamane Traoré (OGC Nice).

Útočníci: Modibo Maïga (West Ham), Cheick Tidiane Diabaté (Bordeaux), Mamadou Samassa (Chievo), Mustapha Yatabaré (E.A Guingamp).

Autor: Petr Vaněček / lequipe.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mamadou Samassa, Mamadou Samassa, A.Coulibaly, I.Colibaly, O.Coulibaly, S.Coulibaly, K.Traore, A.Traore, M.Traore... Takové různorodé... Kdyby nastoupili všichni, tak by mě zajímalo, jak by to zvládal komentátor

Reagovat
Biozdenda

měl by to dost jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

nevím... jako pravda, že přijmení by trefil, ale nemůže říkat, coulibaly nahrává coulibalymu a ten to dává coulibalymu... by musel říkat celá jména a často by se to asi pletlo :)

Reagovat
Cipinho

Samassa - Coulibaly, Coulibaly, Coulibaly, Coulibaly - Traoré, Traoré, Keita, Traoré - Maiga, Samassa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele