Nominace Francie na Itálii a Bělorusko

25.08.2016, 16:02
Aktuality
Nominace Francie na přátelské utkání s Itálií a kvalifikační duel o postup na mistrovství světa 2018 s Běloruskem:

Brankáři: Steve Mandanda (Crystal Palace), Alphonse dvorce (PSG), Benoît Costil (Rennes).
Obránci: Djibril Sidibé (Monaco), Sébastien Corchia (Lille), Raphaël Varane (Real Madrid), Adil Rami (Sevilla), Samuel Umtiti (Barcelona), Laurent Koscielny (Arsenal), Layvin Kurzawa (PSG), Lucas Digne (Barcelona).
Záložníci: Blaise Matuidi (PSG), Ngolo Kanté (Chelsea), Moussa Sissoko (Newcastle United), Paul Pogba (Manchester United), Yohan Cabaye (Crystal Palace), Dimitri Payet (West Ham United).
Útočníci: Nabil Fékir (Lyon), André-Pierre Gignac (Tigres), Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Alexandre Lacazette (Lyon), Anthony Martial (Manchester United).

Autor: Jiří Vojík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Le Gunner

Mandanda bude jednička? Jinak kraje Corchia - Digne

Reagovat
smazaný uživatel

bude , lloris je zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Už ty repre zrušte. Sotva skončilo Euro a hráči se vrátili z dovolených, tak už zas polovina týmu odjede na repre srazy. To zas bude zraněných.

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac uz zas

Reagovat
smazaný uživatel

Na Gignaca bych se už vysral. A Alphonse dvorce (PSG) Koukám že překladač udělal své.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele