Nominace Anglie na mezistátní duely

31.08.2023, 15:34
Aktuality
Gareth Southgate (© AFP)

Nominace Anglie na kvalifikační zápas u postup na ME 2024 proti Ukrajině a přátelský souboj se Skotskem:

Brankáři: Sam Johnstone (Crystal Palace), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Arsenal).

Obránci: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Lewis Dunk (Brighton), Marc Guehi (Crystal Palace), Harry Maguire (Manchester United), Levi Colwill (Chelsea), Fikayo Tomori (AC Milán), Kieran Trippier (Newcastle), Kyle Walker (Manchester City), Ben Chilwell (Chelsea).

Záložníci: Jude Bellingham (Real Madrid), Eberechi Eze (Crystal Palace), Conor Gallagher (Chelsea), Jordan Henderson (Al Ettifaq), James Maddison (Tottenham), Kalvin Phillips (Manchester City), Declan Rice (Arsenal).

Útočníci: Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Harry Kane (Bayern), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Callum Wilson (Newcastle), Eddie Nketiah (Arsenal).

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
772jozef

Henderson

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Geordies

V obraně s Dunkem, Colwillem a Tomorim Southgate mile ''překvapil'', k Maguireovi se radši nevyjadřuju, ten na něj musí něco vědět. V záloze zas jeho klasika Hendo s Phillipsem, nechápu, proč tam místo někoho z nich není třeba Ward-Prowse. V útoku je Wilson z formy a Nketiah na to nemá, Watkins a Bowen momentálně určitě lepší volba než zmíněná dvojice.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kucka

Nechápu, že tam nedal JWP a Watkinse

Reagovat
772jozef

Bowen tam rozhodne mohol byť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele