Nolito je šťastný ve Vigu a soustředí se na reprezentaci

06.06.2015, 14:02
Aktuality
Druhou povedenou sezonu v řadě za sebou má Nolito. Španělský útočník hájí barvy Celty Vigo a letos jí opět pomohl k umístění v horní polovině tabulky Primera División. Vedle chvály je mu odměnou i zájem větších klubů, sám ale možný odchod z Galície neřeší...

28letý fotbalista nastřílel loni čtrnáct ligových branek, k nimž letos přidal dalších třináct zásahů. Trenér národního týmu Vicente del Bosque ho povolal na nadcházející mezistátní duely, vedle reprezentace pak média o Nolitovi píší v souvislosti se zájmem jiných celků.

O Nolita stojí FC Porto a sleduje ho i Atlético Madrid. To dokonce už mělo nabídnout deset milionů eur, Celta ovšem chce ještě o čtyři miliony více.

"Patřím Celtě, mám smlouvu ještě na čtyři roky a ve Vigu jsem šťastný," vzkázal svým nápadníkům v rozhovoru pro deník AS.

"Vím něco málo o městě Madridu, ale soustředím se na národní tým. Cokoli se musí stát, to se také stane," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ve Vize, nebo Celtě, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Eurovize

Reagovat
stas87

Vo Vigu ked uz.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to je dosť blbá vize

Reagovat
Zark

borecc

Reagovat
Phillipinho

Letos 13+13 v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
es tut mir leid

Letos to se Santim Minou pěkně větrali

Reagovat
santini

nečakal som taký fér prístup... keď si to porovnám s takým Sterlingom, tak som rád, že fandím Celte už som zvedavý na nákupy

Reagovat
smazaný uživatel

Co dokázali někdy provádět se svými soupeři Nolito a Orellana, to bylo úžasné. Škoda, že nejsou o něco mladší.

Reagovat
Bakary3

A co ten Santi Mina? je to opravdu takovej talent, nebo ty 4 goly byl velkej ustrel?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem to lépe formulovat. Když jsem viděl Celtu, tak Nolito s Orellanou byli úžasní. V druhé polovině jara jsem někdy nestíhal ani Atlético. Výborný přehled má o svém mužstvu uživatel nade mnou santini.

Reagovat
Phillipinho

Velky talent, ale hlavnimi tahouny tymu byli Nolito, Krohn-Deli a Orellana(v tomhle poradi).

Reagovat
santini

Santi je na svoj vek úžasný, veľmi mu ale pomáhalo to ofenzívne zloženie Nolito - Orellana a Krohn-Dehli. Krohn teraz odchádza do Sevilly, ale vraj už sa chystáme kúpiť nejakého argentínskeho záložníka, tak sa celkom teším - v posledných rokoch máme na prestupy nos. Ale aby som sa vrátil k Santimu, štýlom mi trošku pripomína mladého Fernanda Morientesa, uvidíme, ako dlho vydrží v Celte. Ono - nečudoval by som sa, keby hocikto z hore uvedených hráčov opustil cez letnú pauzu Celtu, ale zároveň mám pocit, že tento klub je, čo sa týka úcty hráčov k nemu jedným z TOP v La Lige - Za všetko môže skoro až rodinná atmosféra, vlastne okrm Iaga Aspasa si za posledné roky nepamätám, že by nás opustila nejaká extra hviezda - to iba dokumentuje, aký tímový duch panuje v našej šatni a hlavne na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě jedný pasáže na jaro se na ně dá hodně slušně koukat, vamos Celta

Reagovat
Phillipinho

Nolito has been involved in more goals (26) than any @LaLiga player outside Barcelona & Madrid. To doklada jeho fantastickou sezonu.

Prej o nej bojuje Atletico a Vale, oba tymy nabizi neco kolem 13 mega euro.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele