Nocerino: Juventus bez Del Piera? Nemyslitelné

15.10.2007, 19:26
Aktuality
Alessandro Del Piero je nejlepším kanonýrem celé historie Juventusu, není však vůbec jisté, zda bude v černobílých barvách pokračovat. Jeho spoluhráč Antonio Nocerino si nedokáže představit, že by Del Piero z Turína odešel.

Zlatému chlapci, jak se Del Pierovi přezdívá, vůbec nevyšel start do probíhající sezóny. Zatím vstřelil jen jednu branku a v posledním ligovém utkání ve Fiorentině se nevešel do základní sestavy kouče Ranieriho. Také v reprezentaci není oporou, Roberto Donadoni ho naposledy do italského výběru vůbec nepovolal.

Nejsou to ale jediné starosti italského útočníka. Del Piero totiž stále se zástupci Juventusu nenalezl společnou řeč ohledně nového kontraktu a reálné tak hrozí, že klubová ikona odejde po sezóně zadarmo z Turína.

Ztrátu Del Piera by těžce nesli fanoušci, pro něž je idolem. Také spoluhráči by rádi dvaatřicetiletého střelce dál potkávali v kabině, naposledy se ozval Antonio Nocerino. "Juventus bez Del Piera neexistuje," tvrdí mladý záložník. "Doufám, že se s vedením brzy dohodne na nové smlouvě, protože je skvělý. Del Piero je Juventus."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*jarin

Nikam nechod,po sezoně skončíš s Médou!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

na druhý pokus už to má hlavu a patu..

Reagovat
HOST*

"Del Piero to je stara dama"

Reagovat
HOST*Juna

Neříkalo se to stejné o Henrym, že je Arsenal? A nyní se říká o Del Pierovi, že je Juventus. Arsenalu to jde lip bez Henryho, hraje celej tým, né jeden hráč. Del Piero sice nehraje tolik na sebe, ale třeba po jeho odchodu, by to šlo "Staré Dámě" také lépe!! Nic méně se nechme překvapit a uvidíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady vůbec nejde o herní,ale o morální stránku...

Reagovat
HOST*

JUVE je Alex, Alex je JUVE, JUVE JUVE A JUVENTUS,Nejlepší tým světa

Reagovat
HOST*

Alex podepsal do roku 2010,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele