Nocerina srazilo auto, lékaři ho už propustili domů

18.09.2007, 12:26
Aktuality
Tragicky málem skončila včerejší večeře v restauraci Mamma Mia pro Antonia Nocerina. Záložníka turínského Juventusu před podnikem srazilo auto a musel být převezen do nemocnice, neutrpěl však žádná vážná zranění a lékaři ho dnes před polednem mohli propustit domů...

První zprávy přitom tolik příznivé nebyly a Nocerino měl podle nich strávit na nemocničním lůžku ještě další dva dny. Ani dřívější propuštění pravděpodobně nezmění nic na původním odhadu, podle něhož hráč vynechá víkendový šlágr proti AS Řím.

22letý Nocerino patří Juventusu již pěknou řadu let, svůj soutěžní debut za tento klub si ale odbyl teprve nedávno. Předchozí sezony strávil na hostováních v Avellinu, FC Janov, Catanzaru, Crotone, Messině a Piacenza a do prvního týmu Juve s ním začal počítat až nyní Claudio Ranieri. Nocerino má na svém kontě rovněž deset startů za italskou reprezentaci do 21 let.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*M11

uuff... jeste ze se nic vaznejsiho nestalo... kazdopadne neni to prilis dobre s pravou zalohou... camoranesi ted nocerino... vypada to ze nastoupi nerozehrany Tiago

Reagovat
HOST*

ještě že mu nic neni

Reagovat
HOST*M11

Tvrdý trest stihl fanouška Juventusu, který během víkendového utkání s Udinese hodil na hrací plochu světlici, italský soud ho za to totiž poslal na jeden rok do vězení. hmmm

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

to zařídily svině z Říma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele