Nizozemská Eredivisie - souhrn 5. kola

15.09.2012, 20:40, aktualizováno 16.09.2012, 18:26
Komentáře a souhrny
Twente i nadále zůstává jako jediné mužstvo bez ztráty bodu, poté co si dnes zastřílelo v Tilburgu. Druhé je po výhře v Groningenu Vitesse, třetí je zatím Ajax po domácím vítězství nad Waalwijkem, doma uspěl i Feyenoord proti Zwolle. Alkmaar smetl Rodu, PSV naopak prohrálo v Utrechtu...

FC Groningen - SBV Vitesse 0:3

16.09.2012 16:30

Góly: 62. Mike Havenaar, 87. Tomáš Kalas, 90. Wilfried Bony

Vitesse potvrdilo svou formu a v Groningenu s přehledem vyhrálo 3:0.

Utkání začalo opatrně. První větší šance přišla až ve 20. minutě, když šel sám Schet na Velthuizena a tváří v tvář v souboji s brankářem Vitesse střílel. Velthuizen však výborným zákrokem svůj celek podržel. Klíčový okamžik prvního poločasu přišel ve 30. minutě. V té totiž Van der Heijden dostal červenou kartu za faul na Zeefuika a akcie domácího celku vzrostly.

Groningen začal být náhle aktivní a svou převahu chtěl stvrdit brankou. To se však nedařilo. Další velkou šanci prvního poločasu měl opět domácí Schet. Ten se v pokutovém území skvěle uvolnil a tvrdou ranou orazítkoval břevno. První poločas tedy moc k pokoukání nenabídl a šlo se do poločasu číslo dvě.

Ten zahájil Groningen ohromným tlakem a zdálo se, že je to jen otázka času, kdy padne vedoucí branka. Poté ovšem přišla 63. minuta a s ní velký šok pro domácí. Úplně volný Van Aanholt z levé strany nacentroval míč do pokutového území, kde si na něj naskočil volný Havenaar a tvrdou hlavičkou poslal hostující Vitesse do vedení.

Domácí byli v šoku a ochromeni. Groningen tedy dal vše do útoku a několikrát během pár minut jsme mohli vidět několik pádů domácích hráčů v pokutovém území. Rozhodčí však zůstal chladný a ani jednou penaltu neodpískal. Blížil se však už konec zápasu a Groningen místo o vítězství začal bojovat hlavně o srovnání. V 87. minutě si skvěle naskočil jeden z domácích na rohový kop, avšak jeho pokus skončil těsně mimo.

V téže minutě však přišel doslova knock out pro domácí. Hosté se z enormního tlaku uvolnili odkopem a přešli rychle do protiútoku. Míče se zmocnil Kalas a v úprku šel sám na brankáře domácích. V tomto souboji muž proti muži se zachoval chladnokrevně a hosté šli již do dvoubrankového vedení.

Groningen to vzdal a bylo jasné, že celek z Arnhemu bude brát všechny body. Navíc přišla první nastavená minuta a v té se objevil expsarťan Wilfried ve výborné pozici a s míčem na kopačkách. Jeho pohotová střela znamenala poslední kapku pro domácí celek a konečný stav 0:3.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Roda JC 4:0

16.09.2012 14:30

Góly: 13. Jozy Altidore, 29. Erik Falkenburg, 40. Jozy Altidore, 65. Jozy Altidore

Dnešní duel mezi Alkmaarem a Rodou byl až nezvykle jednoznačnou záležitostí. Fotbalisté AZ měli od samotného počátku jednoznačně navrch, což nakonec vyjádřili také gólově. Zazářil především kanonýr Jozy Altidore, jenž zaznamenal hattrick.

Úvodního gólu se dočkal americký forvard už po pouhých třinácti minutách hry, kdy dostal od Viktora Elma výbornou přihrávku do běhu a brankáře Kurta následně překonal střelou z úhlu.

Hosté se téměř celý první poločas soustředili především na bránění, takže o vyrovnání si mohli nechat jen zdát. V průběhu devětadvacáté minuty pak naopak inkasovali podruhé: ve skluzu uklidil míč do sítě Erik Falkenburg. Vzápětí mohl domácí záložník přidat i třetí branku, jenže svou hlavičku poslal zhruba metr vedle tyčky. Nepřesně mířil také Elm.

Vytouženého gólu se tak příznivci Alkmaaru dočkali až pět minut před přestávkou, kdy si Jozy Altidore zpracoval hrudí míč a neomylně zakončil.

Po změně stran aktivita domácích fotbalistů přeci jen výrazně opadla, a tak se k míči dostala na delší časové úseky i Roda. Za celých pětačtyřicet minut ale nedokázala vymyslet nic, co by skutečně zavánělo gólem. Nejblíže byl asi kapitán Sanharib Malki, ovšem s jeho dalekonosnou ranou si brankář Esteban nadvakrát poradil.

V pětašedesáté minutě naopak dokonal svůj hattrick Jozy Altidore, který si tentokrát výborně narazil s Maherem a následnou střelu umístil nechytatelně ke vzdálenější tyčce. Závěr utkání se už dohrál bez výraznějších šancí.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - PSV Eindhoven 1:0

16.09.2012 14:30

Góly: 72. Davy Bulthuis

Nizozemsko zažilo ohromné překvapení! Utrecht v domácím prostředí předvedl dokonalý výkon a dokonce v devíti lidech dokázal porazit favorizované PSV nejtěsnějším možným poměrem 1:0.

Utkání začalo podle předpokladů v jasné režii hostujícího celku. První větší šance se však rýsovala až v 17. minutě, avšak Matavž, který se hnal do dobré šance, nedokázal dobře přihrát a jeho přihrávku zneškodnil jeden z bránících hráčů. Hra se poté srovnala a první poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl.

Druhé dějství začalo opatrně a zdálo se, že toto utkání zhatí všechna očekávání. Na řadu ovšem přišla 69. minuta a v ní velká nepříjemnost pro Utrecht. Anouar Kali viděl druhou žlutou kartu a po následující červené musel předčasně do sprch. PSV tak získalo výhodu přesilové hry a všichni očekávali, že to pro domácí celek bude mít katastrofální následky.

PSV však překvapivě jen pomalu stupňovalo svou aktivitu a tak se aktivity ujal Utrecht. Běžela 72. minuta a volný přímý kop pro domácí. Centrovaný míč, který vyslal Oar lehce v pokutovém území přizvedl Bulthuis a domácí celek šel senzačně i v deseti do vedení.

Eindhoven věděl, že musí zabrat. Hned v 73. minutě se do šance dostal Lens. Jeho hlavička však skončila těsně vedle tyče domácí branky. Čas utíkal a hostující celek získával pomalu herní převahu. Do karet mu navíc ještě začala hrát červená karta, kterou viděl za faul domácí Alexander Gerndt. Necelých deset minut do konce však PSV nestačilo ani na srovnání, a tak Utrecht senzačně zvítězil těsně 1:0.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - NAC Breda 2:1

16.09.2012 12:30

Góly: 81. Willie Overtoom, 90. Everton - 14. Alex Schalk

Perfektní závěr předvedli fotbalisté Heraclesu a díky tomu si připsali první výhru. Almelo se díky tomu posunulo na prozatím do středu tabulky a své fanoušky rozhodně potěšilo. To Breda bude určitě zklamaná. Deset minut před koncem ještě vedla, nakonec si ale neodváží ani bod. Kvůli tomu zůstane na šestnácté pozici v zóně sestupu a v dalším průběhu ročníku se bude muset výrazně zlepšit.

Boj o záchranu je nyní asi hlavním cílem a to určitě nebyl předsezónní cíl NAC. Domácí začali v samém úvodu o něco lépe, do větší možnosti se už v 7. minutě dostal Castillon. Ten ale z deseti metrů zakroutil míč těsně mimo tři tyče. Nicméně na druhé straně přišel po necelé čtvrthodině trest v podobě vedoucí branky, kterou hosté vsítili z ničeho nic. Po dlouhém centru do vápna sklepl Hadouir míč na Alexe Schalka a ten z deseti metrů propálil vše před sebou.

Po půlhodině hry mohl srovnat Overtoom, avšak po krásné kombinaci tváří v tvář proti Ten Rouwelaarovi neuspěl. Ihned na to pálil nebezpečně Pedro, i jemu však chybělo štěstí a jeho rána minula o pár decimetrů levou tyčku. Ke konci poločasu Heracles stále zvyšoval tlak a mohl srovnat. Jenže pokus z velké dálky od Quansaha šel těsně nad branku NAC. Nicméně Breda se mohla uklidnit gólem do šatny.

Úplně osamocený Hadouir si mohl vybrat místo, kam dá druhý gól hostů, jenže napálil jen gólmana Remka Pasveera. Po změně stran byl blízko brance aktivní Overtoom, jeho dobrý pokus letěl pár centimetrů nad břevno. Stejný hráč trefil dvacet minut před koncem břevno, poté jeho centr nebezpečně proletěl vápnem a nakonec se v 82. minutě radoval z vyrovnávací trefy.

Po centru na zadní tyč se Overtoom nejlépe zorientoval a dal kýženou trefu, kterou si Almelo opravdu zasloužilo. Poté se zdálo, že se bude utkání jen dohrávat, avšak ve čtvrté nastavené minutě dokázali domácí zužitkovat svůj tlak. Probudil se střelec Everton, který po dlouhém centru z deseti metrů vypálil tvrdě a přesně - 2:1.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - PEC Zwolle 2:0

15.09.2012 20:45

Góly: 46. Joost Broerse (vl.), 73. Lex Immers (pen.)

Feyenoord si doma poradil s nováčkem soutěže ze Zwolle a porazil jej snadno 2:0.

Utkání začalo lépe pro domácí barvy. Hned ve dvanácté minutě se totiž v dobré pozici objevil Lex Immers. Ten skvěle přečetl chybu brankáře Wintejna a sám před brankou mohl skórovat. Jeho pokus mu však dokázal vyhlavičkovat jeden ze stoperů.

Ve 23. minutě přišla na řadu další akce. Schaken potáhl míč a pálil. Brankář Zwolle se však předvedl. O necelé tři minuty později se v šanci objevil znovu Immers. Na brankové čáře už jen stačilo míč posunout o pár centimetrů a byla by to branka. Immers však míč napálil přímo do obličeje bránícího Hintuma.

S koncem prvního poločasu pozlobil obranu Feyenoordu i hostující tým. Pluim si ve 40. minutě šikovně zpracoval, prošel skrze obránce a z dobré pozice napálil tyč. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Druhé dějství však začalo pro domácí skvěle. Ve 46. minutě totiž Feyenoord šel do vedení a to díky velmi kuriózní brance. K odraženému míči se dostal Pellé, snažil se míč umístit, ale trefil je pouze hranou kopačky, jeho nepovedená střela změnila směr o bránícího Broerseho a namířila si to přímo za brankovou čáru. Hostující brankář všemu jen nečinně přihlížel.

Utkání se poté zklidnilo. Avšak přišla 73. minuta a s ní i únik domácího Schakena. Ten se dostal do dobré pozice, avšak hostující Aafjes jej srazil a to přímo v pokutovém území. Rozhodčí neváhal a nařídil penaltu. K té se postavil Immers a s přehledem stanovil konečné skóre 2:0.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - NEC Nijmegen 2:2

15.09.2012 19:45

Góly: 67. Uche Nwofor, 76. Uche Nwofor - 2. Michel Breuer, 55. Melvin Platje

Venlo získalo na své konto svůj druhý bod v sezóně. Ačkoli se zdálo, že Nijmegen bude i nadále na venkovních hřištích stoprocentní, zaúřadoval nigerijský útočník Uche Nwofor, který na hřiště přišel až v 58. minutě, a svými dvěma góly vyrovnal na konečných 2:2. Za hosty se trefili Breuer s Platjem.

NEC vstoupil do zápasu, jak nelépe mohl. Už ve druhé minutě si na centr ze standardky krásně naskočil Breuer a hlavou z první větší akce zápasu přesně zakončil. O pár chvil později pálil Wildschut, nicméně proti jeho střele byl gólman Babos pozorný. Ve 20. minutě zase vyzkoušel štěstí Türk, Babos byl však mezi třemi tyčemi opět neomylný.

Po půlhodině hry mohl navýšit skóre hostující Conboy, na něhož hezky nacentroval Foor, avšak i Heimann předvedl proti jeho následnému pokusu své umění. O čtyři minuty později pálil Van Haaren, Babose ale ani on nepřekonal. V závěru zápasu byli ve slibných možnostech hostující Roorda s Rieksem, oba však selhali v koncovce.

Do druhého poločasu se vstupovalo ve velmi vlažném tempu. Na VVV nebyla vidět žádná přehnaná snaha, a když v 55. minutě udeřil podruhé soupeř, nevypadalo to s ním vůbec dobře. Přes osu Sno a Foor se míč u bližší tyčky dostal na hlavu Platjeho, který jen tak lehce drknul do míče, jenž skončil v síti.

Trenérovi Tonu Lokhoffovi náramně vyšlo střídání. V 58. minutě na hřiště vpustil Ucheho a ten se mu odvděčil, jak nejlépe mohl. Nejprve dal Venlu naději v 67. minutě, když zakončil přesně hlavou a snížil. O tři minuty později ještě na Babose se svou standardkou van Haaren nevyzrál, o pár chvil později se to však zase povedlo Ucheovi.

Sno zachyboval v obraně a ztratil míč, ten pak doputoval k nabíhajícímu Nigerijci, jenže podruhé v zápase v klidu a bez problémů zacílil. Do konce utkání se toho na hřišti moc neudálo. Snad jen v nastavení měl slibnou příležitost český obránce Čmovš, jenže jeho střela z vápna byla zablokována.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - ADO Den Haag 1:3

15.09.2012 19:45

Góly: 53. Jeffrey Gouweleeuw - 20. Rydell Poepon, 24. Jens Toornstra, 28. Tjarron Chery

Čekání Heerenveenu na první ligovou výhru pokračuje i nadále. Dnešní klání s Haagem svěřenci kouče Marca van Bastena nezvládli a prohráli poměrně jednoznačně 1:3.

Heerenveen si prožil naprosto děsivý první poločas, během kterého inkasoval tři góly a zároveň přišel o vyloučeného kapitána Ramona Zomera.

Úvodní trefy utkání se diváci dočkali už po dvaceti minutách hry. Nutno ale dodat, že většinu z přihlížejících zřejmě příliš nepotěšila, jelikož po pěkné kombinační akci skóroval hostující útočník Rydell Poepon.

Domácí hráči se ještě ani pořádně nevzpamatovali z prvního gólu a už lovili míč ze své sítě podruhé. Jansenova střela sice orazítkovala pouze břevno, k dorážce se ale hned vzápětí dostal Jens Toornstra a hlavou usměrnil míč do brány.

To však stále nebyl konec haagské demolice. Již o čtyři minuty později se na levé straně hřiště uvolnil Tjarron Chery, pronikl až do pokutového území a z úhlu neomylně zakončil. Už tak kritickou situaci Heerenveenu pak ještě více ztížil stoper Zomer, který stáhnul k zemi pronikajícího hráče a okamžitě si pěkně zblízka prohlédl červenou kartu.

I v početní nevýhodně se ovšem povedlo domácím po změně stran snížit. Po rohovém kopu vznikl uvnitř pokutového území Haagu závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Jeffrey Gouweleeuw a balón poslal za záda brankáře Coutinha. Vstřelený gól domácí hráče pochopitelně výrazně povzbudil.

V závěru utkání měla Srdíčka několik nadějných příležitost, jenže žádnou z nich využít nedokázala a musela se tak smířit s porážkou.

Více informací k zápasu

Willem II - FC Twente 2:6

15.09.2012 19:45

Góly: 70. Marc Höcher, 84. Jeroen Lumu - 39. Felipe Gutiérrez, 41. Luc Castaignos, 53. Robbert Schilder, 78. Robbert Schilder, 80. Willem Janssen, 87. Philipp Haastrup (vl.)

Twente dokázalo potvrdit roli papírového favorita a staronového účastníka z Tilburgu porazilo vysoko 6:2!

První poločas začal velmi opatrně. Nic nenasvědčovalo tomu, že bychom mohli v tomto duelu vidět mnoho branek. První velká a hned branková šance přišla ve 40. minutě, kdy rychlou akci středem hřiště zakončoval přesnou ranou Gutierrez. Twente bylo na koni a o pouhé dvě minuty svůj náskok už zvyšovalo. Po chybě domácího celku se k míči Castaignose, nezaváhal a střelou do prázdné branky stanovil poločasový výsledek 0:2.

Poločas číslo dvě začal v jasné režii hostujícího celku. Ten se v 53. minutě dostal již do tříbrankového vedení a to díky perfektnímu naběhnutí Schildera za obranu. Zmocnil se tak míče a snadno vstřelil třetí branku. Hra se zpomalila a oba celky spíše vyčkávaly.

Na řadu přišla 70. minuta a v ní i radost pro domácí. Haemhouts vystihl přihrávku Twente a nabídl míč Hocherovi, ten sám před hostujícím brankářem už nezaváhal a snížil. O osm minut později však Twente odpovědělo. Tadič prošel skrze střed, předal míč Schilderovi a ten z vápna krásně překonal marně plachtícího brankáře domácích.

O dvě minuty později už utkání připomínalo exhibici. Chybu v obraně vystihl Janssen. Jeho tvrdá rána znamenala pro hostující celek vedení již 1:5! Willem II ovšem nepadlo na kolena a utkání alespoň dohrávalo se ctí. V 84. minutě se k míči dostal Lumu, který zpoza vápna šikovnou střelou snížil. Závěr však patřil opět hostům. V 87. minutě si totiž do vápna naběhl Janssen a kolmou přihrávkou hledal své spoluhráče. Přihrávka však žádného adresáta nenašel, omylem si jej totiž do vlastní sítě srazil domácí Haastrup a stanovil tak konečné skóre 2:6.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - RKC Waalwijk 2:0

15.09.2012 18:45

Góly: 52. Lasse Schöne, 69. Jody Lukoki

Zápas Ajaxu s Waalwijkem měl být podle původních předpokladů jednoznačnou záležitostí, nakonec se ale domácí fotbalisté na vítězství 2:0 pořádně nadřeli.

První poločas dnes v Amsterdamu opravdu nudil. Waalwijk se soustředil především na bránění a favorizovanému Ajaxu téměř nic nedovolil. Jedna z mála šancí domácího celku ale každopádně přišla hned na začátku zápasu, kdy si Derk Boerrigter udělal na hranici šestnáctky prostor k zakončení a následně poslal míč jen těsně nad břevno.

Asi nejblíže gólu se fotbalisté Ajaxu ocitli v průběhu čtyřiadvacáté minuty. To se po narážce s de Jongem dostal do zakončení Christian Eriksen, jenže z poměrně ostrého úhlu nechal pouze vyniknout brankáře Zoeta.

Znovu zahrozit dokázal Ajax až po změně stran. A hned z toho byl úvodní gól. Lasse Schöne napřáhl z pětadvaceti metrů a svou nádhernou střelu umístil přesně pod břevno Zoetovy brány. V tomto případě byl hostující gólman opravdu bezmocný.

Vstřelený gól svěřence kouče De Boera pochopitelně výrazně povzbudil a ve druhé půli měli téměř celou dobu hru pevně pod svou kontrolou. V devětašedesáté minutě pak navíc navýšili své vedení na rozdíl dvou branek. Hlavou se prosadil Jody Lukoki.

Závěr duelu už mnoho vzruchu nenabídl ani na jedné straně, a proto se další trefy diváci nedočkali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente550015:415
2.SBV Vitesse54109:213
3.AFC Ajax532017:511
4.Feyenoord Rotterdam53116:310
5.PSV Eindhoven530215:69
6.ADO Den Haag522111:88
7.AZ Alkmaar522110:88
8.FC Utrecht52216:48
9.RKC Waalwijk52217:78
10.NEC Nijmegen521210:117
11.Heracles Almelo51226:85
12.Roda JC51134:114
 FC Groningen51134:114
14.SC Heerenveen50324:83
15.VVV Venlo50236:112
16.NAC Breda50233:102
17.PEC Zwolle50232:92
18.Willem II50234:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (40)

Přidat komentář
afc ajax

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heerenveen je v dobre piči sakra

Reagovat
tulen

tak odisiel Assaidi, Dost a Narsingh a namiesto nich neprisla ziadna vyraznejsia posila, dalo sa to cakat bohuzial takyto pad, presne mi to pripomina situaciu Goningenu ked mu odisli Matavz s Granqvistom a trochu mi to je luto, ze kluby v holandsku snad okrem PSV a Ajaxu (?) su nutene hned predavat nadejnych hracov hned po sezone ked sa ako-tak ukazu v dobrom svetle

Reagovat
smazaný uživatel

v amsterdame sa nikdy lahko nehralo no aj napriek tomu RKC

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka Twente a vytvorime rekord tuto sezonu...bez porazky. Sic ta obrana hapruje, ale posily sa chytili a smerom dopredu to bolo pochutnanicko.

Reagovat
tulen

ked hapruje obrana teraz tak si pockaj co bude robit proti PSV

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, co uz, obrana vzdy byvala problemom, ktoru sme kompenzovali perfektnym stredom. Ale tak je to nas rukopis, v tomto zlozeni uz funguju snad 4-5 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

na čem dnes jedeš??

Reagovat
smazaný uživatel

Na poteseni z nasej ofenzivnej hry

Reagovat
Stiksxx

Ty voe dyť jste hráli s nejslabším týmem Ered..Tak ještě aby ste se trápili ..uvidíme jak budeš slavit za 14 dní.

Reagovat
AjaxFans

Despota dnes přebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som na vasom mieste po tom vcerajsku tiez velmi vysoko nevyskakoval. Waalwijk by ste mali doma davat viac.

Reagovat
AjaxFans

Walwijk obral PSV,tak to nebudou žádní sráči.Už se těším,až klepnou vás,pak ti to připomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Inak co v Utrechtu ?

Reagovat
Stiksxx

V Utrechtu děs no..zaslouženě vyhrál. my neměli vůbec nic..Já věděl, že Utrecht bude těžký zdolat.

Reagovat
smazaný uživatel

Twente uz lahlo vonku s Bursasporom a mohli byt radi, ze si neodniesli nadielku 5:1, vtedy vyzerali na rucnik ...takze nie je to ziadna nedobytna pevnost, staci aby hrali s porovnatelnym superom

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by lahol i Ajax, podstatne je , ze na Eredivisie to staci, a start je nad moje ocakavania, vzhladom ake rosady v zostave pred sezonou nastali.

Reagovat
AjaxFans

Hej,ten kombajn je furt polámaný,má štestí,že se mu to nyní stalo při sexuálních hrátkách

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? Mladá ho poutala?

Reagovat
AjaxFans

Něco takového jsem četl ve foru Ale jestli ho svazovala do kozelce to nevím.

Reagovat
Horcmen

Everton jednoznačně zaslouženě

Reagovat
afc ajax

Reagovat
Elliasson

Feyenoord pěkně. Pokud skončí čtvrtý, budu spokojen. Zato prohra PSV je pro mě šokující.

Reagovat
DieFohlenBMG

PSV neskutecny, pro me to byla tutovka dne a jeste po ty druhy redce utrechtu sem na ne nalozil na live ze daji gol snad si vybrali smulu na zbytek podzimu

Reagovat
osobnostx

Kalasův gól, aby jste to nemuseli třeba hledat

http://www.youtube.com/watch?v=Zer_PRFOQD4

Reagovat
ryzskej

diky

Reagovat
partaS

pěknej, to bych do něj neřekl

Reagovat
Stiksxx

normální..spíš mě překvapil že si dal takovej sprintík z pozice stopera.

Reagovat
Stiksxx

Hoši co mi řeknete o Alexanderovi Büttnerovi? z Vitesse do MU a hned při debutu gól? Jakto že ho nesebral nějaký velký klub v Ered?

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi jsme ho chtěli a letos jsme měli v zájmu ho měnit za Janssena, ale nijak intenzivní to nebylo. Je dobrej a má potenciál, ale má taky hromadu štěstí s MU a tím gólem

Reagovat
Stiksxx

Jo tak já ho ještě neviděl, ale stejně..Začal hned od zakládu v Premier League..o tom se může leckomu zdát. a co hraje? pravýho bečka?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje levýho, místo Evry..

Reagovat
Stiksxx

Tak Oranjes by mohli mít na levé straně nabito. Willems, Pieters, Büttner..a to před Eurem byla jejich největší slabina

Reagovat
AjaxFans

Na levo by šel i Anita,ale fiurt je hlavní průser stoper.

Reagovat
Stiksxx

Ted už jo..Já bych tam docela rád viděl Douglase

Reagovat
AjaxFans

Nevím,jak to má s občanstvím,ale volba by to nebyla zlá.Jinak i Vlaar odehrál celé utkání v pl

Reagovat
Stiksxx

Má už nizozemské..byl i v nominaci už.určitě. To je dobře..jen at hraje..zatim odehrál plných 360 minut.

Reagovat
Stiksxx

A už je kapitánem Aston Villy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele