Nizozemská Eredivisie - souhrn 4. kola

31.08.2012, 21:58, aktualizováno 02.09.2012, 18:41
Komentáře a souhrny
V páteční předehrávce Den Haag poprvé prohrál, naopak Groningen si na své konto připsal první výhru. V sobotu jasně dominovala domácí Roda nad hosty z Tilburgu, pak hříšníci ze Zwolle dostali za vyučenou od Nijmegenu a Waalwijk remizoval s Heraclesem. V neděli rozhodl o výhře Vitesse v poslední minutě Bony Wilfried, Ajax pak remizoval v Heerenveenu 2:2...

SC Heerenveen - AFC Ajax 2:2

02.09.2012 16:30

Góly: 30. Alfred Finnbogason, 45. Alfred Finnbogason - 13. Thulani Serero, 47. Thulani Serero

Strhující podívanou nabídli fotbalisté Heerenveenu a Ajaxu všem divákům jejich vzájemného souboje, který nakonec přinesl nerozhodný výsledek 2:2.

Začátek zápasu poměrně nudil, velká změna přišla až po úvodním gólu Thulaniho Serera, jenž se prosadil ve třinácté minutě střelou z hranice vápna. Jihoafrický středopolař byl už o malou chvíli později blízko navýšení vedení svého celku, ovšem tentokrát trefil pouze tyčku Nordfeldtovy brány.

Nevyužití této šance jej mohlo začít pořádně mrzet ve dvacáté minutě, kdy po ruce Alderweirelda zahrával Duričić pokutový kop. Zakončení srbského záložníka bylo však prachbídné, a proto míč skončil vedle tyčky. Vzápětí byl pro změnu vidět Siem de Jong, který orazítkoval břevno domácí brány.

Ofenzivní festival ale pokračoval i nadále, takže o gólové příležitosti rozhodně nebylo nouze. Vytouženého vyrovnání se nakonec Heerenveen dočkal po půlhodině hry, kdy Alfred Finnbogason využil zaváhání gólmana Vermeera a bez problémů zakončil do prázdné brány. Tentýž hráč pak udeřil znovu těsně před přestávkou, to když se prosadil díky zdařilému lobu.

Do druhého poločasu vletěl Ajax jako uragán a výsledkem bylo brzké vyrovnání: Ramon Zomer totálně selhal při bránění Serera, který následně neomylně zakončil. Dvaadvacetiletý hostující středopolař se dnes mohl stát hrdinou svého celku, jenže už zanedlouho fauloval pronikajícího Duričiće a od rozhodčího si pěkně zblízka prohlédl červenou kartu.

I přes početní nevýhodu ale dokázal Ajax se svým soupeřem držet krok a dvanáct minut před koncem byl blízko třetí brance. Nadějnou příležitost Eriksena ovšem zlikvidoval brankář Nordfeldt. Závěr zápasu pak patřil domácímu Heerenveenu, který to zkoušel ze všech možných pozic. Nejblíže vytouženému gólu byl bezpochyby Sven Kums, jenž trefil břevno hostující brány.

Více informací k zápasu

FC Twente - VVV Venlo 1:0

02.09.2012 14:30

Góly: 90+2. Leroy Fer

Domácí favorizované Twente vyzvalo VVV Venlo a všichni očekávali velkolepou jízdu domácího celku. Opak byl však pravdou a Enschede zachraňovalo vítězství až v nastaveném čase.

Utkání začalo přesně podle předpokladů a domácí Twente se ihned hnalo do velké šance. Centr ze strany našel nabíhajícího Bulykina, který však na míč v dobré pozici nedosáhl. Venlo se však nenechalo zahanbit a alespoň vyzkoušelo obranu domácích. Centr z levé strany doletěl až na hlavu Linssena, ten však mířil nad.

S blížícím se koncem poločasu mohli jít do vedení domácí. Odraženým míč se dostal k nohám Castaignose, který okamžitě střílel. Jeho střela však letěla těsně mimo. První poločas branku tedy nepřinesl a otázkou bylo, kdy Twente přetaví svou aktivitu ve vedoucí branku.

Druhý poločas však začal velmi opatrně a až překvapivě se domácí nedostávali do šancí. První velká šance ve druhém dějství přišla až v 71. minutě, když se odražený rohový kop dostal až na kopačky Gutierreze, který skvělou technickou ranou ihned vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Ten byl připraven a bravůrním zákrokem svůj celek podržel.

Čas utíkal a Twente ne a ne se ujmout vedení. Venlo takřka jenom bránilo. Centr střídal centr, ale nic z toho. Zdálo se, že se oba celky rozejdou smírně, avšak fotbalová spravedlnost přeci jen potvrdila svou existenci. V 92. minutě získali domácí výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Fer a ranou přesně do šibenice zajistil Twente tři body za vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - AZ Alkmaar 5:1

02.09.2012 14:30

Góly: 11. Tim Matavž, 54. Mark van Bommel, 68. Marcelo, 83. Tim Matavž, 90. Atiba Hutchinson - 28. Adam Maher

Vyrovnané utkání sliboval duel mezi PSV a přijíždějícím AZ Alkmaar. Brzké vyloučení Reijnena však dalo PSV velkou výhodu, která zapříčinila debakl 5:1.

Začátek utkání vypadal lépe pro hostující celek. Ovšem v 8. minutě přišla druhá žlutá karta v krátkém sledu pro Reijnena a PSV získalo možnost hrát dlouhou dobu v přesile. Tu PSV zanedlouho využilo. V 11. minutě nacentroval Lens přesný centr na volného Matavže, který hlavou šikovně zakončil a poslal PSV do vedení.

AZ však nesložilo zbraně a začalo útočit. Netrvalo dlouho a přišlo dokonce vyrovnání. V běžící 28. minutě se uvolnil Maher. Ten si potáhl míč do středu hřiště a parádní střelou na vzdálenou tyč nedal brankáři PSV žádnou šanci - 1:1. Tím však první poločas prakticky skončil.

Druhý poločas začali domácí aktivně. Hned v 58. minutě se v dobré příležitosti objevil Mark van Bommel, který si výborně naběhl na přihrávku Strootmana. Van Bommel pumelicí na zadní tyč nedal brankáři šanci a přízemní projektil stanovil vedení PSV. Netrvalo však dlouho a pro Eindhoven to bylo ještě veselejší. Na rohový kop si skvěle naskočil Marcelo a už to bylo 3:1.

Závěr utkání stejně jako celý druhý poločas patřil domácím. V 83. minutě centr Hutchinsona našel osamoceného Matavže a ten svou druhou brankou dal výsledku exhibiční podobu. O pouhých sedm minut později bylo dokonáno. Hutchinson na hranici pokutového území ukořistil míč, potáhl si ho a přesnou střelou stanovil konečný výsledek 5:1.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Feyenoord Rotterdam 1:0

02.09.2012 12:30

Góly: 90. Wilfried Bony

Vitesse zvládlo domácí utkání s Feyenoordem Rotterdam a celkem překvapivě doma zvítězilo díky brance v nastavení těsně 1:0.

Utkání začalo v klidném tempu a oba celky se nikam nehnaly. Více ze hry měl však domácí tým a bylo to právě Vitesse, které mělo na kopačkách i první šanci. V běžící 16. minutě se skvěle uvolnil Theo Janssen a svou tvrdou ranou vyzkoušel štěstí. Jeho pokusu však chybělo pár centimetrů a tak si brankář Mulder mohl s klidem vydechnout.

Domácí stále drželi míč na svých kopačkách a v prvním poločase Feyenoord prakticky k ničemu nepustili. Na další šance se navíc muselo čekat až do druhého poločasu. Ve 47. minutě napřáhl ke střele Reis, ale brankář hostí Mulder byl připraven a perfektním zákrokem vytáhl míč na rohový kop.

Rotterdamští se poté osmělili a začali také hrát. Po hodině hry si dokonce získali výraznější převahu, kterou přetavili v první velké šance. V 62. minutě se skvěle uvolnil Schaken. Ten se prosmýkl kolem van Aanholta a skvělou přihrávkou našel osamoceného Immerse, který ihned pálil. Jeho pokus však domácí brankář vystihl a stav se neměnil.

Poté se hra uklidnila a oba celky čekaly. Velké šance nepřicházeli a tak se oba týmy vystřídali po jedné možnosti. Domácí Reis nedokázal vyzrát na hostujícího Muldera a rotterdamský Fernandez nedosáhl na přihrávku svého spoluhráče do vyložené šance.

Vše směřovalo k bezbrankové remíze, avšak se samotným koncem zapnuli domácí druhý dech. Velký tlak před brankou Muldera řešili obránci odkopy. Mike Havenaar jeden takový míč sebral a napálil jej přímo na hostující branku. Do jeho střely navíc vložil šikovně patičku exsparťan Wilfried a změnil směr natolik, že domácí fanoušci mohli vybouchnout radostí z vedoucí a zároveň vítězné branky z 91. minuty.

Více informací k zápasu

NAC Breda - FC Utrecht 1:1

01.09.2012 20:45

Góly: 7. Alex Schalk - 73. Alexander Gerndt

Fotbalisté Bredy nedokázali zvítězit ani ve svém čtvrtém zápas v Eredivisii, a i když se dostali v duelu s Utrechtem do vedení, tak se nakonec musejí spokojit s pouhým bodem. NAC má na kontě pouze dva body a v tabulce jí prozatím patří sedmnácté místo. Naopak Utrecht se s pěti body posunul na desáté místo a prozatím předvádí svůj standard. Nicméně sobotní utkání na vyložené šance příliš bohaté nebylo.

Do první větší šance zápasu se tlačili hosté, jenže Gerndt při samostatném průniku na brankáře Rouwelaara zazmatkoval, míč se mu zamotal mezi nohama a ze stoprocentní příležitosti nakonec nebyla ani střela. Na druhé straně v 7. minutě dokázal zužitkovat svou velkou šanci Alex Schalk a Utrecht musel sklopit hlavu. Nádhernou individuální akci po dlouhém centru zakončil Schalk přímo k tyči a nedal gólmanovi Ruiterpvo žádnou šanci.

První poločas byl v dalším průběhu velice nudný, Breda začal hrát spíše odzadu a soupeř byl v útoku naprosto bezzubý. Teprve po hodině hry se diváci dočkali další větší šance. Hosté mohli srovnat po střele Jakoba Mulengy, jenže jeho pokus se díky teči vykroutil velice těsně mimo tři tyče. Hosté nakonec čtvrthodiny před koncem vytěžili z minima maximum a vybojovali tak cenný bod.

Opět byl u toho Mulenga, který nádherným centrem na zadní tyči našel Alexe Gerndta a ten tentokráte zblízka nezaváhal. Ani jeden celek se pak nepouštěl do žádných šíleností a větší šance se už v zápase neurodily.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - Heracles Almelo 1:1

01.09.2012 19:45

Góly: 39. Florian Jozefzoon - 1. Willie Overtoom

Na nedávné domácí vítězství proti PSV a Rodě tentokrát Waalwijk navázat nedokázal. V duelu s Heraclesem se musel spokojit pouze s remízou 1:1.

Už vstup do utkání fotbalistům RKC ukázal, že na ně dnes nečeká nic lehkého. Stačilo pár úvodních vteřin a Heracles se radoval z úvodní branky, kterou zaznamenal po nedůslednosti domácí obrany Willy Overtoom.

Hostující středopolař mohl o několik minut později přidat i druhý gól, ovšem jeho dalekonosný projektil v tomto případě postrádal nutnou dávku přesnosti. O moc lépe vzápětí nedopadl ani Everton, jenž pro změnu hlavičkoval těsně nad.

Místo navýšení vedení nakonec Heracles šest minut před přestávkou inkasoval vyrovnávací zásah. Florian Jozefzoon se prokličkoval na hranici vápna, odkud následně vyslal střelu, s níž už nemohl brankář Pasveer nic dělat.

Po změně stran se na další pořádnou šanci čekalo téměř dvacet minut. Poslat hostující celek znovu do vedení mohl Everton, který se zjevil tváří v tvář brankáři Zoetovi, ten ale předvedl pohotový zákrok a brazilský útočník už zakončit nezvládl.

Pořádně mrzet jej to mohlo už o malou chvíli později. To střílel Chevalier, svůj lob však nezvládl podle představ a nechal vyniknout gólmana Pasveera. V samotném závěru pak chybělo málo hostujícímu Geoffrey Castillionovi, jenž ve stoprocentní šanci trefil tyčku.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - NEC Nijmegen 0:4

01.09.2012 19:45

Góly: 18. Ryan Koolwijk (pen.), 31. Ryan Koolwijk (pen.), 56. Evander Sno, 61. Melvin Platje

Fotbalisté Nijmegenu po dvou vysokých prohrách ukázali, že úvodní výhra nad Heerenveenem nebyla náhoda a nyní si s chutí zastříleli na stánku Zwolle. To v úvodních třech kolech předvedlo zodpovědný výkon v defenzívě a dokázalo uhrát dva body. Nyní ale nováčka potkal kolaps a doma inkasoval hned čtyřikrát, proto se propadl na barážové šestnácté místo tabulky. Nijmegen je před nedělními odvetami se šesti body na sedmé pozici.

Utkání ale bylo velmi zajímavé a ovlivnily ho hned dvě červené karty, největším smolařem zápasu byl Joey Van den Berg. Nijmegen se totiž dostal do vedení už v 18. minutě, Joey Van den Berg totiž zahrál v pokutovém území rukou, dostal žlutou kartu a kopala se penalta. Tu Ryan Koolwijk poslal k levé tyči a hosté se dostali do vedení. Po půl hodině hry svůj náskok zvýšili opět z penalty, Zwolle navíc hrálo od této chvíle v oslabení.

Po krásném průniku do vápna od Roordy musel ve vápně zatáhnout za záchranou brzdu Leon ter Wielen a uviděl od rozhodčího rovnou červenou kartu, navíc Koolwijk bez větších potížích proměnil i tento pokutový kop - 0:2. Další zajímavé akce byly k vidění až v druhém dějství. Ihned po začátku mohl zvýšit vedení hostů Roorda, jenže svůj samostatný průnik nezakončil přesně. NEC se nakonec radovalo v 56. minutě.

Van den Berg se totiž dopustil opět hraní rukou a uviděl za to druhou žlutou kartu, musel tedy také opustit hřiště. K přímému volnému kopu se navíc postavil Evander Sno a míč díky teči domácí zdi skončil v síti. O pět minut později pojistil výhru Melvin Platje, který využil nádherné kombinace po zemi a zakončoval do prázdné branky. Deset minut před koncem mohl dokončit pověstného "búra" Rick ten Voorde, ovšem výsledek utkání se už nezměnil.

Více informací k zápasu

Roda JC - Willem II 3:0

01.09.2012 18:45

Góly: 40. Sanharib Malki, 74. Krisztián Németh, 81. Adil Ramzi

V táboře Rody poprvé v sezóně zavládla vítězná radost. Dnešní zápas s Willemem zvládli svěřenci kouče Brooda bez větších potíží a po zásluze si připsali výhru v poměru 3:0.

Úvodní minuty utkání sice nabídly poměrně otevřenou bitvu, kdy se hrálo nahoru-dolů, poté však přišla dlouhá nevýrazná pasáž hry. Také proto se čekání na první skutečnou gólovku pořádně protáhlo, a to až do čtyřiatřicáté minuty, kdy prošel mezi dvěma obránci Virgil Misidjan a následně zhruba z deseti metrů vystřelil jen těsně nad břevno.

Hned vzápětí přišla zajímavá šance také na druhé straně hřiště. Po centru Monteyneho se zjevil tváří v tvář brankáři Meulovi Donald, přesto však nedokázal zamířit přesně a míč poslal pár centimetrů vedle. Vytouženého gólu se nakonec diváci dočkali až šest minut před přestávkou: Fledderus zahrával rohový kop, hlavičku Wielaerta ještě dokázal jeden z hostů vykopnout z brankové čáry, k dorážce se ovšem dostal Sanharib Malki a s přehledem uklidil míč do sítě - 1:0.

Ve druhém poločase už přebrala otěže zápasu pevně pod svou kontrolu Roda, která byla hned od začátku o poznání aktivnější. Navýšit své vedení mohla již těsně po obrátce, ovšem Donaldovu tvrdou dělovku bravurně vychytal brankář Meul.

Druhý gól tak nakonec přišel až v čtyřiasedmdesáté minutě, kdy Affane svým centrem našel hlavu Németha, jenž s přehledem uklidil míč do sítě - 2:0. Willem pochopitelně stále věřil, že by mohl alespoň vyrovnat, jeho situaci mu ale výrazně ztížil Peters, který se nechal zbytečně vyloučit. A když vzápětí přidal třetí gól Adil Ramzi, nebylo o vítězi pochyb.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - FC Groningen 0:1

31.08.2012 20:00

Góly: 34. Tim Sparv

Fotbalisté Groningenu dokázali poprvé po třech zápasech zvítězit a ukázali, že rozhodně nechtějí patřit jen do počtu a budou hrát o horní polovinu tabulky. Po dvou těžkých zápasech nyní ukázali svou sílu a po velmi zajímavém zápase nakonec získávají cenné tři body. Díky tomu se posunuli se čtyřmi body na kontě na desáté místo tabulky. Den Haag poprvé v sezóně prohrál a s pěti body mu prozatím patří osmá pozice.

Utkání tentokráte bylo bohaté na šance od samého úvodu a až do konce utkání se hosté museli třást o výsledek. Do první větší šance se hosté dostali domácí už v 9. minutě, když po centru z pravé strany musel nebezpečný míč brilantně vyboxovat gólman Luciano. Po necelých dvaceti minutách hry ale zahrozili poprvé také hosté, ránu Landra Bacuny dokázal s velkým obtížemi odvrátit brankář Coutinho na rohový kop.

Ve 24. minutě se dostal do další příležitosti domácí, ránu Meierse z hranice vápna však fantasticky vytěsnil mimo tři tyče brankář Luciano. O tři minuty později předvedl nádhernou akci Groningen, kdy se po standardce dostal do zakončení Zeefuik a jeho pokus letěl těsně nad branku. Deset minut před přestávkou se už však hosté radovali z branky. Do centru z pravé strany se položil Tim Sparv a akrobaticky se štěstím pokořil Coutinha - 0:1.

Ihned po přestávce se domácí tlačili do zakončení, jen těsně mimo mířil Danny Holla. Po hodině hry zahrozil svým centrem Toornstra, nicméně obrana Gronigenu si po velkém závaru nakonec poradila. Čtvrt hodiny před koncem vypálil tvrdě Vicento, avšak jeho ránu z voleje dokázal famózně vytěsnit konečky prstů Luciano. Domácí měli obrovskou šanci ve třetí minutě nastavení, jenže střídající Beugelsdijk, který byl na hřišti mimochodem jen šest minut, balón před volnou brankou minul a skóre zápasu se už nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente44009:212
2.SBV Vitesse43106:210
3.PSV Eindhoven430115:59
4.AFC Ajax422015:58
5.RKC Waalwijk42207:58
6.Feyenoord Rotterdam42114:37
7.NEC Nijmegen42028:96
8.ADO Den Haag41218:75
9.FC Utrecht41215:45
10.AZ Alkmaar41216:85
11.Roda JC41124:74
12.FC Groningen41124:84
13.SC Heerenveen40313:53
14.Heracles Almelo40224:72
15.Willem II40222:72
 PEC Zwolle40222:72
17.NAC Breda40222:82
18.VVV Venlo40134:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (51)

Přidat komentář
fantomas

No hurá.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. Takže doma budeme dostávat debakly a venku nadělovat.

Reagovat
fantomas

Fanda Nijmegenu? Muj druhej tým v Nizozemsku..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Kdysi jsem si je oblíbil v FM a dospělo to do fáze, kdy se snažím sledovat každý jejich zápas, rád bych si tam zajel a docela to prožívám.

Reagovat
fantomas

Hezky pěkně..

Reagovat
smazaný uživatel

No a navíc docela uvažuju nad studiem nizozemštiny.

Reagovat
fantomas

Oh...vidiš, já se loni pustil do portugalštiny, a přitom mě jejich liga vůbec nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohla by, docela tu chybí články o ní. Asi nejkvalitnější z lig, které na EF nejsou rozebírány.

Reagovat
fantomas

Jo, to souhlas. Bohužel dobrej anglickej zdroj existuje jedinej, a ten rozebírá akorát zápasy tý "big four" tam...takže je to nepoužitelný v praxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je fajn naučit se tu portugalštinu a člověk si může počíst v domácích zdrojích.

Reagovat
fantomas

To chvíli potrvá no...zatim sotva zvládám základní konverzační témata, mimo školu se tomu moc nevěnuju.

Reagovat
AjaxFans

Mám knížku pro samouky i s cd,ale nějak jsem se ktomu moc nedostal.Nizozemština je celkem šílená.Uvidím,jak to dopadne.Možná bude direct way to NL.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Schöne to je teda mizérie zatím..

Reagovat
AjaxFans

Zase nic moc?Opět jsem neviděl,dojeli jsme z Barumky a sekl jsem se na pivu,když jsem celý víkend jezdil.Chytil jsem posledních 5 min a srdíčka nás celkem měly pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

no i celkově smolnej zápas a rozhodčí dement

Reagovat
afc ajax

čistý dement!! na červenú to nebolo ale asi chcel ponôct domácim už keď nedaly penaltu , ktorú si vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě napadlo... Byli jste už někdy v Nizozemsku na fotbale nebo chystáte se někdy?

Reagovat
smazaný uživatel

ja chodim (teda chodil som) do NL sluzobne pomerne casto. do zandvoortu a oosterhoutu pri waalwijku. jedne holandan z oosterhoutu je velky fanusik waalwijku (je to iba kilometrov), tak ked sa tam vtedy nachadzam, tak ideme. mandemakers je maly stadion ale velmi prijemny, vzdy je plno, dobra atmosfera. raz som bol v haagu a raz v alkmaare.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat. Fandové Feye měli na Letný jeden takovej pokřik znělo to jako : Sparta, Sparta hurfak Sparta! Doslova, co to v překladu znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Google překladač mi nic ne harfack, hurfak, hurfuck, harfuck nic nenašel.

Reagovat
fantomas

Já bych se prostě chytil toho "fuck"..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě zajímalo, jestli to je zasraná, jebat nebo něco podobnýho. Sancho sice ovládá docela dost Nizozemskejch fotbalovejch nadávek, ale tohle nevěděl.

Reagovat
AjaxFans

Nebylo to hard fuck?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn určitě ne. Oni měli pak něco you are shit and you know you are a tak, ale po gólu na 2:0 drželi hubu.

Reagovat
AjaxFans

Zkoušel jsem o radu v nl, ale taky neví.Ale pochvala to asi nebÿla

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by rozuměl tomu nizozemskýmu chrochtání.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony dal prý nějaký super gól, můj oblíbený novinář v něm vidí dobrou náhradu za Drogbu v reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálka míč směřoval diagolně vápnem na za asi metr vedle brány. A Bony patičkou to usměrnil přesně k tyči. Podobnej gol dostala Sparta od Feyenordu na 2-2.

Reagovat
fantomas

O koho de?

Reagovat
smazaný uživatel

Marti Perarnau, fanoušek Barcelony, co píše pro Sport. Spíš se mi ale líbí jeho blog, kde se věnuje se spoustou kolegů fotbalu ze všech možných stran (analýzy, reportáže, profily hráčů, okýnka z historie, přestupy...)

Reagovat
fantomas

A ten má na jaký adrese prosim? Resp. napřed: píše i v AJ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíše. Ale kdyby náhodou, tak http://www.martiperarnau.com/

Reagovat
fantomas

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle být během pár dní dvakrát popraven Sparťany, nasere.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Bony!

Reagovat
smazaný uživatel

Boooooony.

Reagovat
smazaný uživatel

zvýšil na "3:0"

Reagovat
smazaný uživatel

ukázkový nick fanouška Feyenoordu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych bejt reportér nizozemské televize a zeptat se po zápase Koemana co říká na to, že dostali gól v poslední minutě od bývalého hráče Sparta, která je ve čtvrtek vyřadila z pohárů! sice bych se lehce proběhl, ale ten jeho výraz by byl k nezaplacení!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Že zrovna proti Feyenoordu. Pech!

Reagovat
osobnostx

Mareček v základu celý zápas.

Reagovat
Stiksxx

Škoda těch gól v posledních minutách zápasu...

Reagovat
C-M@ster

18043 díváků na Vitesse, tolik tam chodí normálně?

Reagovat
smazaný uživatel

oni vseobecne uz dlhodobo maju zufale navstevy. teda na holandske pomery a na to aky paradny zimak maju. tu je to podrobnejsie (klikni na attendance nad tabulkou a potom si pozri percenta v poslednom stlpci) http://www.soccerway.com/national/netherlands/eredivisie/20122013/regular-season/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele