Nizozemská Eredivisie - souhrn 15. kola

30.11.2012, 21:54, aktualizováno 02.12.2012, 18:24
Komentáře a souhrny
Twente si doma poradilo s Den Haagem a posunulo se do čela tabulky, o skóre druhé je Vitesse, které přehrálo Rodu. Vedoucím týmům pomohl výsledek šlágru, v němž Ajax vyhrál nad PSV. Feyenoord splnil roli favorita proti Waalwijku, Heerenveen jede s prázdnou z Tilburgu.

SBV Vitesse - Roda JC 3:0

02.12.2012 16:30

Góly: 10. Marco van Ginkel, 42. Jonathan Reis, 62. Jonathan Reis

Vitesse zvládlo svůj duel, když porazilo Rodu snadno 3:0 a posunulo se tak na příjemnou druhou příčku.

Utkání začalo pro domácí barvy velmi dobře. Hned v samotném úvodu se totiž SBV dostalo do vedení. Běžela teprve 10. minuta a s ní přišel bleskový útok na konci kterého stál osamocený van Ginkel, který svou tvrdou ranou poslal favorita do vedení. Vitesse poté v utkání dominovalo a Roda se nemohla zmocnit vůbec na nic.

S blížícím se koncem prvního poločasu Vitesse opět vystupňovalo svůj tlak ve 42. minutě. Obránce van der Heijden našel na půlící čáře Bonyho, který okamžitě našel Reise. Ten si s obránci poradil velmi snadno a vyběhnuvšímu brankáři hostí nedal sebemenší šanci - 2:0.

Vitesse v prvním poločase dominovalo a v poločase číslo dvě to nebylo jinak. Hned na začátku však zazlobila Roda. Németh však ve vyložené šanci trefil pouze tyč! O deset minut později, v běžící 62. minutě se po centru Kalase dostal ke střele Bony. jeho rána však skončila jen na břevně. Odražený míč se však dostal k Reisovi, který přesnou ranou poslal SBV již do tříbrankového vedení.

Snížení mohlo přijít v 79. minutě. Avšak chybu domácího brankáře nikdo nepotrestal. Utkání se tak jen dohrálo a Vitesse snadno zvítězilo rozdílem třídy 3:0.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Heracles Almelo 2:0

02.12.2012 14:30

Góly: 60. Marko Vejinović (vl.), 63. Michael de Leeuw

Groningen i nadále šplhá tabulkou o malé stupínky kupředu a po zaslouženém vítězství 2:0 nad Heraclesem se usadil na deváté příčce. Prodloužil tak svou sérii neporazitelnosti na čtyři utkání. Hostům se zápas příliš nepovedl, možná až příliš spoléhal na to, že uhraje alespoň bod, a soupeř ho ve druhé půli v konečném účtování dvakrát potrestal.

Prvních dvacet pět minut se na hřišti jen tak plahočilo dvaadvacet borců plus tři rozhodčí. To je fakt, který v tu chvíli nepřebyla žádná kloudnější fotbalová akce či moment, jenž by stál za zmínku. Snad jen že hostující záložník Vejinovič za zády sudích napadl Texeiru, což hodně rozzuřilo domácí příznivce.

O čtyři minuty později tak chtěl de Leeuw pomstít svého spoluhráče, dostal se do vynikající příležitosti, jenže v koncovce selhal, takže gólman Pasveer na jeho nepřesnou střelu nemusel reagovat. Navzdory tomu, že byl Groningen o něco lepším týmem, dočkal se branek až po přestávce. V závěru se musel ještě bránit hostům.

Vše přitom řídil Overtoom, který postupně vepředu vyslal do šance Evertona, Armenterose i Quansaha, nicméně ti rovněž nebyli úspěšní v zakončení. Ve druhé půli se rozhodovalo po hodině hry. I když nebyl Vejinovič v prvním dějství vyloučený, vybral si v 60. minutě svůj první trest úplně sám.

Kirm nacentroval míč do vápna, kde si ho Nizozemec srazil do vlastní branky. Krátce na to pojistil průběžné vedení de Leeuw. Teprve šestnáctiletý mladík Živkovič měl v závěru ještě jednu dobrou možnost - škoda, že jí nedal, byl by to pro něj senzační start v Eredivisii. V nastavení došlo nakonec i na Vejinoviče, který nepovedený výkon přece jenom korunoval obdrženou červenou kartou.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - AZ Alkmaar 2:1

02.12.2012 14:30

Góly: 48. Leon de Kogel, 83. Jacob Mulenga - 50. Etiënne Reijnen

Po dnešním zápase v Utrechtu je to jasné! Alkmaar se potýká s krizí a nikdo již nemůže říci nic jiného. Ani tentokrát AZ nedokázalo uhrát dobrý výsledek a v Utrechtu tak prohrálo těsně 1:2.

Utkání začalo velmi opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly a na první šanci si diváci museli počat do 23. minuty. V té se míče zmocnil Maarel, protáhl se skrze obranou linii a výbornou přihrávkou našel osamoceného Mulengu. Ten však ve výborné pozici nastřelil pouze boční síť hostující branky.

První poločas toho tedy moc nenabídl. Diváci se tak s radostí vrhli společně s hráči na poločas číslo dvě. Ten začal o něco zajímavěji. Domácí totiž začali aktivně a využili duševní nepřítomnost hráčů AZ na hřišti. Běžela 48. minuta a De Kogel si skvěle naběhl na centrovaný míč Saroty a perfektní hlavičkou poslal Utrecht o vedení.

Alkmaar však chtěl v tomto utkání ukázat sílu a tak se ihned po inkasované brance vrhl do útoku. Uběhly pouhé dvě minuty a po rohovém kopu AZ vykouzlil domácí brankář ohromnou hrubku, když neudržel padající míč, který mu vypadl přímo k nohám osamoceného Reijnena. Ten již neměl problém dopravit míč o sítě a srovnat stav.

Po pěti minutách mohlo jít AZ i do vedení. Zpoza pokutového území se totiž skvěle uvolnil Beerens. Jeho tvrdá rána orazítkovala však pouze břevno. V běžící 65. minutě to mohl být na druhé straně Utrecht. Po volném přímém kopu se k hlavičce prodral Mulenga. Hostující brankář však perfektním zákrokem podržel AZ ve hře.

Utkání bylo velmi vyrovnané, avšak závěr patřil Utrechtu. Ten se v poslední desetiminutovce semkl a stupňoval svůj tlak. Odměna přišla v 83. minutě, ve které Kogel zahrával rohový kop. Ten sice bránící Lama odvrací, avšak jen na hranici pokutového území. Tam stál připravený Mulenga, který nádhernou technickou střelou nedal hostujcímu brankáři šanci a rozhodl o tom, že tři body za vítězství 2:1 zůstanou v Utrechtu.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - NAC Breda 1:1

02.12.2012 12:30

Góly: 82. Melvin Platje - 59. Anthony Lurling

Breda po třech porážkách v řadě konečně uspěla. Na půdě Nijmegenu dokázala vybojovat cenný bod za remízu 1:1.

První poločas dnes diváky na stadiónu De Goffert zřejmě příliš nenadchnul. Od samotného počátku se hrál poměrně nezáživný fotbal, který mnoho zajímavých okamžiků nenabídl. První šance ale každopádně přišla už ve dvanácté minutě, kdy Navarone Foor napřáhl z dálky a míč poslal těsně nad.

Vzápětí se pokoušel zahrozit také hostující Hooi, jenže v rozhodující moment si příliš předkopnul míč a nakonec nechal pouze vyniknout brankáře Babose. Až v závěrečných minutách úvodního dějství si dokázal favorizovaný Nijmegen vypracovat výraznější tlak a obranu Bredy několikrát pořádně zaměstnal. Hned dvakrát byl blízko brance útočník Melvin Platje, ovšem nejprve si vylámal zuby na vynikajícím ten Rouwelaarovi, následně nastřelil pro změnu břevno.

Po změně stran se vše vrátilo do starých kolejí a znovu byl k vidění především boj odehrávající se ve středu hřiště. Změna přišla až v průběhu padesáté deváté minuty, kdy se Lurling dostal uvnitř domácího vápna se štěstím k míči, jeho první střelu sice ještě dokázali obránci zblokovat, na následnou dorážku už ale byli krátcí - 0:1. Breda mohla své vedení zanedlouho navýšit, jenže Elson Hooi, který s lehkostí prošel mezi bránícími hráči, nezakončil přesně - míč poslal pár centimetrů vedle tyčky.

Poslední slovo nakonec patřilo Nijmegenu. Osm minut před koncem základní hrací doby využil skrumáže před hostující bránou Melvin Platje a usměrnil míč do sítě - 1:1. NEC dokonce sahal po vítězství, ale George v nastaveném čase pálil ve stoprocentní šanci nad břevno.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - PSV Eindhoven 3:1

01.12.2012 20:45

Góly: 29. Siem de Jong, 72. Danny Hoesen, 87. Viktor Fischer - 36. Jeremain Lens

Ajax ukázal svou sílu a zároveň potvrdil, že se PSV v poslední době nedaří. Po Vitesse nevyzrál eindhovenský celek ani na Ajax. Porážka 1:3 tak znamená propad v tabulce a ztráta první pozice.

První velká šance přišla v 9. minutě. V té Ajax rozehrál rohový kop a hosty zachránila spojnice. Další šance přišla ve 29. minutě. V té vyústil rostoucí tlak domácího celku v parádní střelu De Jonga, který nekompromisní ranou poslal Ajax do vedení.

PSV se však nenechalo srazit na kolena a začalo také ihned útočit. Neuběhlo mnoho a přišla i vyrovnávací branka. Psala se 36. minuta a s ní přišel i nebezpečný průnik aktivního Lense. Ten se po pravé straně prodral až do pokutového území a přesnou a tvrdou ranou srovnal na 1:1.

Druhý poločas začal velmi opatrně a ani jeden tým se dlouho nesnažil ani o náznak sebevětší šance. Uběhla polovina druhého dějství a domácí Ajax opět jako první zatáhl za provaz. Běžela 72. minuta a v ní po levé straně utekl domácí Fischer a nádherným stříleným centrem našel osamoceného Hoesena, který již neměl sebemenší problém se zakončením.

Ajax dotíral na svého soupeře jak jen mohl a na PSV bylo vidět, že se momentálně nenachází v dobrém rozpoložení. Vše vyvrcholilo v 87. minutě. Po nakopnutém balonu se dostal k míči asistent z druhé branky Fischer a sám před brankářem hostí si počínal chladnokrevně a stanovil konečný výsledek 3:1.

Více informací k zápasu

Willem II - SC Heerenveen 3:1

01.12.2012 19:45

Góly: 17. Virgil Misidjan, 79. Hans Mulder, 90+2. Aurélien Joachim - 70. Alfred Finnbogason

Heerenveen duel na půdě posledního Willemu nezvládl a po porážce 1:3 nadále zůstává povážlivě blízko sestupovému pásmu.

Utkání odstartovalo vzájemným oťukáváním, přesto šli domácí fotbalisté už po sedmnácti minutách hry do vedení. Z přímého kopu se trefil krásně Virgil Misidjan - 1:0. Heerenveen byl blízko vyrovnání zhruba po půlhodině hry, kdy Marcos Pappa pálil jen těsně nad břevno.

Po změně stran se začalo ve vlažném tempu, k vidění bylo jen několik ostrých soubojů, ovšem žádné gólové šance.

Změna přišla až kolem sedmdesáté minuty. Nejprve zahrozil Willem, konkrétně aktivní Misidjan, který poslal míč těsně vedle tyčky. Hned vzápětí dal o sobě vědět také Heerenveen: centr od rohového praporku se dostal k neobsazenému Alfredu Finnbogasonovi a ten už moc době věděl, jak prostřelit brankáře Meula - 1:1.

Radost z nerozhodného stavu ale hostům příliš dlouho nevydržela. Neuběhlo ani deset minut a Willem už byl opět ve vedení. Z dálky se trefil záložník Hans Mulder - 2:1.

Heerenveen závěr utkání absolutně nezvládl. Nejprve se naprosto zbytečně nechal vyloučit obránce Gouweleeuw, v nastaveném čase pak hosté inkasovali potřetí, když se po samostatném úniku prosadil útočník Joachim - 3:1.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - RKC Waalwijk 2:0

01.12.2012 19:45

Góly: 45+1. Graziano Pellè, 57. Graziano Pellè

Také dnes Feyenoord potvrdil vynikající formu z minulých zápasů a proti Waalwijku vybojoval zasloužené vítězství. Tentokrát v poměru 2:0. O oba góly se postaral kanonýr Graziano Pellé.

Feyenoord na nic nečekal a do zápasu vstoupil pěkně zostra. Do vedení mohl jít už po šesti minutách hry, kdy se zjevil ve stoprocentní příležitosti Clasie. Domácí středopolař si ovšem vylámal zuby na výborném Zoetovi. Za necelých deset minut přišla další tutovka Feyenoordu. Tentokrát se otevřela prázdná brána před Immersem, blonďatý záložník však trefil pouze jednoho z vracejících se protihráčů.

Následně tempo hry výrazně opadlo, což mělo za následek úbytek gólových šancí. Přesto se nakonec diváci v prvním poločase vytoužené branky dočkali. V samotném závěru předvedl mizerné vyběhnutí z brány gólman Zoet, k hlavičce se dostal Graziano Pellé a bez problémů usměrnil míč do sítě - 1:0.

Po obrátce přišel tlak Feyenoordu, který obranu Waalwijku od samotného úvodu zaměstnával nebezpečnými výpady. V sedmapadesáté minutě hry pak navýšil své vedení. Uvnitř hostující šestnáctky se míč odrazil ke kopačkám Graziana Pellého, který jej poslal neomylně k levé tyčce - 2:0.

Po tomto momentu aktivita Feyenoordu výrazně opadla. I proto mohl Waalwijk deset minut před koncem základní hrací doby utkání ještě zdramatizovat. Domácí ale podržel brankář Lamprou, který zlikvidoval jak střelu Sneijdera, tak i nebezpečnou dorážku Liedera. Závěr utkání si už Feyenoord pohlídal a zaznamenal čtvrtou výhru v řadě.

Více informací k zápasu

FC Twente - ADO Den Haag 2:0

01.12.2012 18:45

Góly: 55. Dušan Tadić, 83. Dmitrij Bulykin

Fotbalisté Twente po dlouhé době dokázali vyhrát a do tabulky si připsali velmi cenné tři body, prozatím se tak vyhoupli do čela o bod před PSV, ovšem to má ještě zápas k dobru. Twente tak má na kontě 34 bodů a psychicky se možná konečně dostává nahoru. Den Haag ovšem nehrál špatně, jenže téměř celý druhý poločas hrál bez vyloučeného Cheryho a poté Twente vsítilo dvě branky. Den Haag v tabulce zůstává osmý s devatenácti body.

Twente ale bylo od samého začátku lepší a vytvářelo si jednu šanci za druhou, avšak hosté skvěle bránili. Teprve po oslabení soupeře dokázali svěřenci kouče Stevea McClarena skórovat. Zvláštní motivaci měl Dmitrij Bulykin, který hrál v Den Haagu a oklikou se nakonec dostal do kádru Enschede. Nakonec byl úspěšný a vsítil druhou branku. O tu vedoucí se tradičně postaral Dušan Tadič, který letos hraje skvěle a patří k nejlepším hráčům týmu.

V první větší šanci zápasu se po necelé čtvrthodině ocitl Bulykin, který po dlouhém centru nebezpečně hlavičkoval, avšak gólman Gino Coutinho skvěle vyrazil míč do pole. Stejný hráč zahrozil v polovině úvodního dějství, když si naskočil na pas Roberta Rosalese, jenže tentokráte mířil o pár decimetrů vedle. Ihned na to se ozval také Tadič, jeho rána z dvaceti metrů těsně minula horní šibenici. Poté se hra uklidnila a další věci se začaly až po přestávce.

Nejdůležitější moment se pravděpodobně zrodil ihned po změně stran. Ve 49. minutě totiž Chery nevybíravým způsobem podrazil Schildera a sudí mu okamžitě ukázal rovnou červenou kartu. Poté chyběl Tadičovi krok k zakončení do prázdné branky, po následném rohu hlavičkoval těsně vedle Douglas a pak už Twente zaslouženě skórovalo. Po centru a následném sklepnutí vypálil zblízka Tadič a snadno rozvlnil síť - 1:0.

Po necelé hodině hry se znovu ve vápně zjevil zabiják Bulykin, jenže jeho hlavička se ani teď těsně nevešla mezi tři tyče. Hosté zahrozili deset mnut před koncem zásluhou Meijerse, ten však svou hlavičku neumístil přesně. V 83. minutě padl rozhodující gól, když po přihrávce Leroye Fera dvakrát střílel Bulykin a napodruhé se nakonec dočkal. V samém závěru musel ještě Coutinho vyrazit ránu Wouta Bramy z třiceti metrů, i tak ale Twente nakonec zaslouženě zvítězilo.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - VVV Venlo 0:0

30.11.2012 20:00

Góly: -

Fotbalisté Zwolle nepotvrdili dobrou formu z poslední doby a v souboji o záchranu tentokráte na domácím stadionu nedokázali bodovat naplno. Diváci na gól čekali marně a pro zachraňující se Venlo má získaný bod určitě svou hodnotu. Zwolle tak prodloužilo sérii neporazitelnosti na tři zápasy v řadě a se třinácti body je na čtrnáctém místě tabulky. Venlo získalo o dva body méně a prozatím se vyšplhalo až na patnácté místo tabulky.

Po dlouhé době tak opustilo příčky znamenající pád do druhé ligy, jeho největší rivalové z Bredy a Kerkrade ale ještě mají duel k dobru. Venlo z posledních čtyř zápasů získalo slušných sedm bodů, když po dvou výhrách podlehlo Ajaxu a nyní po bezbrankovém výsledku bere bod. Oba celky měly k vítězné brance hodně daleko, hrálo se téměř bez šancí a první poločas byl kromě nastaveného času pro diváka velmi nezajímavý.

Poprvé byla branka ohrožena v 5. minutě, ale Broerse pálil z hranice vápna mimo. Domácí byl mírně lepší, do vážnější šance se ale nemohli dostat. Po dvaceti minutách hry to zkusil ze střední vzdálenosti Avdič, jeho pokus nemířil mezi tři tyče. Zwolle dále tlačilo a mělo navrch, brankář Venla Mäenpää však zasahovat nemusel. Teprve v posledních minutách to začalo být zajímavé a kromě dvou žlutých karet se urodila i největší šance prvního dějství.

Po přímém volném kopu následovaly dvě dorážky, jenže skvělý Mäenpää vytáhl brilantní zákroky a skóre se proto neměnilo. Ve druhém poločase už oba celky hrály odzadu velmi opatrně a nechtěly udělat chybu, rozhodčí už nemusel vytahovat jedinou žlutou kartu. Největší příležitost byla k vidění přesně po hodině hry a opět jí měli domácí. Po centru van Polena se k hlavičce dostal Drost, ale osamocen o pár decimetrů minul. Pak už ani jeden brankář nemusel výrazněji zasahovat a utkání tak skončilo remízou, kterou berou spíše hosté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente15104129:934
2.SBV Vitesse15104130:1134
3.PSV Eindhoven15110450:1633
4.AFC Ajax1586136:1830
5.Feyenoord Rotterdam1593330:1830
6.FC Utrecht1574420:1725
7.NEC Nijmegen1565423:2523
8.ADO Den Haag1547425:2519
9.FC Groningen1554617:2419
10.Heracles Almelo1546531:3018
11.RKC Waalwijk1545620:2017
12.AZ Alkmaar1535721:2814
13.SC Heerenveen1535720:3014
14.PEC Zwolle1534814:2513
15.NAC Breda1533912:2912
16.VVV Venlo1525817:3311
17.Roda JC1524914:3110
18.Willem II1524914:3410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snad dá Bony v neděli gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Už teď vím, že titul nebude..Takový zápasy jako Ajax a hlavně Vitesse se nesmí srát Příště doma Twente..to bude max plichta.

Reagovat
afc ajax

sorry ale prvých 30 minút ste neboli ešte na ihrisku! Si myslým že to bol zaslúžene vyhratý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

jj 30 minut jsem kroutil hlavou jak mohlo být PSV první v tabulce Moc důležitá výhra!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Já věřím, že jste zaslouženě vyhráli..Předpokládám, že zase hráli jako spící panny

Reagovat
AjaxFans

Doufám, že máš pravdu Snad to nákupčí nevyhrajou,ale odepisovat svůj tým v necelé půlce o titul je ještě větčí číčovina od tebe

Reagovat
Stiksxx

Proč? Vždyt je to pořád to samé..Příští týden ukáže víc.

Reagovat
AjaxFans

Tak říkat 20 zápasů před koncem,že titul nebude je prostě blbost.Jinak Fisher snad bude lepší než Eriksen ještě

Reagovat
smazaný uživatel

No, zas bych to radši moc nerozkřikoval, Eriksen je zatím ještě trochu jinde

Reagovat
AjaxFans

Tak zatím je lepší Eriksen,ale zase Fisher má odehráno ani 5 zápasů snad.Snad má dlouhodobý kontrakt

Reagovat
smazaný uživatel

máme ho do léta 2014, ale jedná se už o prodloužení.. takoví hráči se musí podepisovat aspoň na 7let!

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, mirror je megasračka.

Reagovat
Stiksxx

Možná ti to příjde blbost, ale je to prostě vidět a cítit na sto mil daleko..co na tom že posledním týmům nasypeme 5 - 6 golů, když jsme následně proti lepší obraně zcela bezzubí?? o obraně v tomhle složení se už nikdy bavit nechci. Těžké zápasy v cestě za titulem jsou povinností zvládat mnohlem lépe..Jestli mi nevěříš, že můj odhad je správný, tak si povíme po posledním kole..Budu jedině rád, když se budu mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zápas viděl a kdybych to měl shrnou, tak mě budou muset zablokovat účet na eurofotbalu Byla to neskutečná bída, nedokázali si ani přihrát. V obraně neuvěřitelné zmatky v podání dvojice Marcelo - Derijck, kteří jako by z oka vypadly kresleným kamarádům Pat a Mat. Jetro byl mimořádně slabý a Wijnaldum měl zřejmě půjčený neviditelný plášť od Rumburaka Nicméně já je ještě neodepisuji, třeba něco s tou obranou přes přestávku něco udělají! Jestli ne, tak nemůžou vyhrát titul, to je jisté.

Reagovat
Stiksxx

To by musel být zázrak, aby si vedení všimlo, kde je celý neúspěch posledních let..

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že poslední čtyři roky kroutím hlavou, proč nakupujeme jen samé záložníky a útočníky, obrana je základ kua už!

Reagovat
Stiksxx

A když už koupili Jorgensena, tak nechápu proč nehraje..at mi nikdo netvrdí, že na to nemá! Hrál základ v Kodani i při evropských pohárech a v poslední sezoně byl jejím kapitánem..Když může hrát základ Derijck, tak už ho může hrát každej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Jinak ještě pochvala za výstižné hodnocení

Reagovat
Stiksxx

* přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, já už to raději beru s humorem...

Reagovat
afc ajax

zajtra môže tabulka zaujímavo vyzerať

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goalsarena.org/video/holland-eredivisie/01-12-2012-feyenoord-2-0-waalwijk_en.html Graziano Peléé , túto sezónu lahôdky ponúka ....inak Guidetti čo s ním? zranený? city ? feynoord? či niečo iné? nikde som nečítal nič onom, viem že pred MS sa zranil a pssst dalej nič

Reagovat
smazaný uživatel

pred ME* samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zraněnej. Ale už se pomalu uzdravuje... něco s nervovou soustavou tušim.

Reagovat
Robbie

já si říkám, jakto že tu není více komentů když hrálo Vitesse, kouknu a vidím Bony nedal gól

Reagovat
fantomas

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Sem rád, že se Reis ve Vitesse takle chytnul. Hned po příchodu do PSV se mi jevil jako nesmírně talentovanej a šikovnej hráč, jen škoda toho dlouhodobýho zranění potom. Na Eindhoven by beztak v klidu měl.

Reagovat
Stiksxx

Je to sráč!

Reagovat
fantomas

Reagovat
AjaxFans

Taky se mi zamlouval.Klidně bych jej bral

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele