Nihat: Naše sebedůvěra je zpět

15.01.2008, 15:49
Aktuality
Villarreal na podzim proháněl největší favority Primera Division, jenže pak se Žlutá ponorka zadrhla. Nyní je však Villarreal znovu na vítězné vlně, k čemuž velkou měrou pomáhá turecký útočník Nihat Kahveci.

Tým kouče Pellegriniho sezónu začal skvěle, jenže ke konci kalendářního roku Villarreal náhle ztratil dech. Nedokázal vítězit a to ani na domácí půdě, kde přitom hrál s výrazně slabšími soupeři.

V neděli však Villarreal doma konečně dokázal proti La Coruňi naplno bodovat, i když to bylo pořádné drama. "Už jsme museli vyhrát," ví útočník Nihat. A podle toho se choval na hřišti – dvěma góly pomohl k veledůležité výhře 4:3.

"Jsem velice rád, že jsme konečně vyhráli. Vrátí nám to naši sebedůvěru, které je moc potřeba," pokračuje Nihat. "Musíme napravit naše zaváhání a po tomto zápase nám to snad půjde lépe."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To máte z toho že ste ho nechtěli...a dobře vám tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele