Nezabývám se otázkami ohledně své budoucnosti, prohlásil Mourinho

06.09.2017, 16:58
Aktuality
José Mourinho má s Manchesterem United za sebou skvělý vstup do nové sezóny, anglická média pak hned přišla se spekulacemi o možném prodloužení smlouvy. Něco takového ale portugalský manažer odmítá...

Jeden z nejvíce úspěšných manažerů posledních let přišel na Old Trafford před startem minulého ročníku, a přestože na domácí scéně skončil až šestý, získal hned dva tituly.

Red Devils nejprve opanovali League Cup, aby si následně zajistili také prvenství na poli Evropské ligy, nároční fanoušci tak dostali alespoň malou náplast na nepovedený ročník.

Letos pak Man Utd zahájilo Premier League ve velkém stylu, když ze tří ligových utkání má plný bodový zisk a se suverénním skóre 10:0 se po zásluze usadilo do čela pelotonu.

Portugalský stratég má smlouvu ještě na dva roky, média už však začala spekulovat, že by mohl chtít jednat o jejím prodloužení, to však José Mourinho vyvrátil. "Momentálně nepotřebuji novou smlouvu," prohlásil Mourinho. "Nemám problém s tím, abych se mohl na konci současného kontraktu rozhodnout, co budu chtít dělat, a stejně tak klub," vysvětlil.

"Když jsem v roce 2004 přišel do Chelsea, nikdy jsem netvrdil, že zůstanu dalších 20 let. Vždycky jsem si chtěl vyzkoušet angažmá na různých místech, ale Anglie je moje vášeň a momentálně si umím představit, že bych tady rád zůstal po mnoho dalších let," řekl k otázce své budoucnosti Mourinho.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (509)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele