Neymar sní o Chelsea, Barceloně či Realu Madrid

18.03.2013, 19:58
Aktuality
Jeden z největších talentů světového fotbalu, Brazilec Neymar, vyjádřil svůj obdiv k trojici evropských klubů. Jeho snem je prý jednoho dne na Starém kontinentu zakotvit, za ideální destinace pak označil londýnskou Chelsea a dva španělské velkokluby - Barcelonu a Real Madrid.

"Kdo by nesnil o tom hrát po boku Messiho, Xaviho a Iniesty? Jsou to všechno skvělí fotbalisté," neskrýval obdiv k tahounům katalánského celku.

Neymar je ostatně už dlouhou dobu s Barcelonou spojován, před více než rokem dokonce vyšly na povrch zprávy, že podepsal s loňským vítězem španělského poháru předběžnou smlouvu. Tyto informace však sám hráč později smetl ze stolu.

Neymar by jednoho dne do Evropy rád zamířil, neví ovšem, kdy by k očekávanému přesunu mělo dojít. "Mým snem je hrát v Evropě za velký klub typu Barcelona, Real Madrid a Chelsea," prohlásil jednadvacetiletý útočník pro plátek Esporte Espectacular. "Není však důvod spekulovat o mém odchodu. Santos opustím, až sám budu chtít," dodal trojnásobný nejlepší hráč brazilské ligy.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (629)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele