Barcelona čeká na signál od Neymara, potvrdil Bartomeu

26.02.2013, 11:52
Aktuality
Nejpozději po mistrovství světa, které v příštím roce hostí Brazílie, se má Neymar vypravit do Evropy a spekulace o tom, do kterého velkoklubu přestoupí, jsou již delší dobu v plném proudu. Zájem o útočníka Santosu nyní potvrdil viceprezident Barcelony Josep Bartomeu...

O zájmu katalánského klubu o brazilského reprezentanta se šušká již delší dobu. Vycházející hvězdu světového fotbalu by ale údajně rády přivedly i anglické kluby či Paris Saint-Germain, sám hráč by se podle svých slov nebránil angažmá v Bayernu.

"Neymar musí udělat první krok a říct, že je připraven opustit Santos. Pokud se tak stane, potom bude Barça připravena se pokusit o jeho příchod, protože trenérský tým ho zkrátka chce," prohlásil Bartomeu pro La Porteria.

"Příchod takového zajímavého hráče by byl vždy pozitivní. Prvně se ale vždy porozhlížíme ve vlastních zdrojích, než se obrátíme na přestupový trh," dodal viceprezident Barcelony, která momentálně vede španělskou ligu s náskokem dvanácti bodů.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (1057)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele