Neymar si vážně poranil koleno, může chybět do konce sezony

18.10.2023, 22:52
Aktuality
Neymar (© AFP)

Brazilský reprezentant Neymar si v úterním kvalifikačním utkání v Uruguayi o postup na mistrovství světa 2026 přetrhl přední zkřížený vaz a utrhl meniskus v levém kolenu. Představitelé Brazilské fotbalové konfederace dnes na webu oznámili, že se útočník Al-Hilalu podrobí operaci. Její termín zatím nebyl určen.

Jednatřicetiletý Neymar se v Montevideu zranil krátce před koncem prvního poločasu. Nejlepší střelec v historii brazilské reprezentace při souboji klopýtl a hřiště opustil v slzách na nosítkách.

Pětinásobní mistři světa zápas v Uruguayi prohráli 0:2 a skončila tak jejich kvalifikační série 37 utkání bez porážky. V tabulce jihoamerické skupiny jsou Brazilci po čtyřech odehraných kolech třetí.

Autor: ČTK

Komentáře (97)

Přidat komentář
Mönchengladbach

No nevím, jestli si na MS za tři roky ještě vůbec zahraje.

Reagovat
fabec1222

Tak MS je u něj v podstatě jediné, kde by se ještě teoreticky mohl snažit. Už takhle ho liga poslední roky nezajímala a snažil se jen v LM.

Ale dost možná už se stal obětí svého ega

Reagovat
Mönchengladbach

Je to Brazilec, při MS mu bude 34, po těžkém zranění, vyděláno habaděj... Podle mě už jen jako divák. Leda by mu Carlo slíbil titul.

Reagovat
ACSMan

a co si budem svým nastavením to zrovna není Zé Roberto typ.

Reagovat
gunner123

Reagovat
LeonardoUžoa

Ale to asi ano. Přecijen je úřadujícím Brazilským Bohem. Ikdyž hraje kde hraje, tak ho nominace nemine a to zdraví si před tím pohlídá. Spíš si třeba myslím, že úpadek kondice a celková ležérnost ho třeba zjebe potom ve skupině nebo tak něco.

Reagovat
Mercury

Jak si to chceš pohlídat? Kotník či koleno si může zrakvit kdykoliv i kdyby hrál na půl plynu. Jeden špatný došlap...

Reagovat
fabec1222

Tak "zraní" se před turnajem dostatečně napřed, aby se udzravil přímo na šampionát.

Reagovat
fabec1222

Takže sestře na narozkách nebude chybět?

Reagovat
kilobyte

Letos to bude asi velký, když bude mít tak dlouhou přípravu.

Reagovat
Greaber

Teda já tyhle vtipy o jeho sestře a narozeninách nějak přecházel, ale teď koukám že on opravdu poctivě od roku 2013 chybí pravidelně přesně v tom termínu, kdy jeho sestra slaví, to je fakt "borec"

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Nebude

Reagovat
LeonardoUžoa

No pěkně tvl. Tak brzký uzdravení.

Reagovat
Kornovec

Tak to je konecna. Doufam, ze si novy trener Brazilie zanalyzuje, ze vitezny tym pro MS 2026 nejde stavet kolem nej a nemel by podle me uz byt vubec nominovany, protoze ostatni hraci proste hraji a mysli jinak, kdyz je Ney na hristi, coz se jen potvrdilo treba vyjadrenim Rodryga. Je to pro me ale ohromne zklamani, na MS 2014 byl nejlepsi, MS v Rusku stale hodne dobry az na tu Belgii a uz vloni bylo videt, ze on uz ten tahoun proste neni, ten zapas proti Chorvatsku zahral strasne a jedna povedena akce to nespravila. Budu si ho pamatovat jako velkeho hrace. Neymar > Bale > Hazard

Reagovat
Seydou Doumbia

Jako ja bych se sakra divil kdyby v nominaci chyběl, když už by byl zdravý. Brazilci nemají koule ho nevzít to by je tam ti domorodci zahazeli kameny a bylo by po trenérovi, pokud tam půjde a vydrží někdo se statusem Ancelottiho tak bych tvé variantě věřil, jinak nějací domácí trenéři co si trénuji někde v JA si to nedovolí.

Reagovat
El Cid z City

Co řekl Rodrygo?

Reagovat
Kornovec

Po remize s Venezuelou: ''Nezalezi na tom kolik Neymarovi je, on ma porad stejnou kvalitu a je stale nasim nejlepsim hracem. Samozrejme, ze pokud remizujeme ci prohrajeme bude to on, kdo je nejvice kritizovan, pokud ale zvitezime, je jasne, ze je to diky nemu, je nas nejlepsi hrac a spolehame na nej''

Reagovat
Tomanatura

To jsou v Arabii asi dost spokojeni, za 100 mega za tento rok odehral 5 zapsu a dal jeden gol

Reagovat
Mönchengladbach

Stejně to zaplatíme my u benzínky, tak co.

Reagovat
Mass

Neni jim jedno, jak hraje?

Reagovat
Salfovic

Jasně, stačí, že jim chválí místní pláže, hotely a bordely.

Reagovat
Salfovic

Jak to vůbec má Brazílie s trenérem? Pořád čekají na Ancelottiho?

Reagovat
shitcool

Prej jo

Reagovat
Greny

Bylo hned vidět že je to vážný... Normálně dělal dvacet kotoul a bůh ví co a tentokrát skoro nic

Reagovat
Nuno čomes

No o těch kotoulech se tady napsalo x příspěvků. Bylo jasné, že ho jednou EF kletba za ty simulace dožene.

Reagovat
Salfovic

Já si zase říkal, že z té titulní fotky nejde vůbec poznat jestli je to vážný nebo to jen hraje. Je prostě dobrej.

Reagovat
Sigma Olomouc

Zrovna na tý fotce to vypadá, že překotoulova celé Rusko

Reagovat
Greny
Reagovat
Sigma Olomouc

Au!

Reagovat
Visca el barca

Ono to všechno začalo v roce 2017. Kdo chce víc? Nemá nic. Jeho škoda, ale může si za vše sám. Poděkuj tátovi, že ti vcelku domrdal tím přestupem karieru. Měl o dost na víc.

Reagovat
Nuno čomes

Měl. Mnozí z něj nebyli nikdy nějak odvaření si myslím. Když nepočítám peníze, což je dnes no.1, nakonec nic moc no.

Reagovat
Dan Gubić

Surové hádzať to na fotra, a na prestup do PSG. Pri (ne)profesionálnom prístupe k futbalu - párty namiesto tréningu - sa ti skôr pritrafia zranenia. Nehovoriac že si každý rok okolo januára berie platené voľno aby mohol ísť na narodeniny vyšukať svoju vlastnú sestru. Čo je incest, v iných krajinách trestný čin, v Brazílii tolerované.

Talent od boha Neymar, v počiatočných fázach kariéry aj fyzicky na tréningu makal aby sa dostal na vrchol. Peniaze a život celebrity ho nakoniec zlomili. Za to táta nemúže aj keď mu k sláve pomohol. Ale nečudujem sa - desiatky miliónov na konte už v tínedžerskom veku by nás pochovalo viacerých.

Reagovat
Visca el barca

Stačí si pustit ten jeho dokument na netflixu. Jeho otec je velké zlo.

Reagovat
Salfovic

Nechtěl bý věčně v Messiho stínu, zrovna tohle bych mu nevyčítal.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bakary3

No jasně, utrženej křižák na konci roku 23 hodit na odchod z barcy v roce 17 a sušit přitom slzy, to má vejsku

Reagovat
Visca el barca

Odchodem z Barcelony skončila profesionalita. Začal na to srát. Proto ty zranění.

Reagovat
Well

Nepřijde mi moc profesionální mít vždycky červenou nebo se zranit zrovna v době narozenin sestry a odcestovat do Brazílie. Tohle začal dělat už u vás od sezóny 14/15.

Reagovat
mojmira

Profesionál to nebyl ani u vás, tak klídek

Reagovat
Bakary3

Křižák si můžeš dokurvit kdykoliv, od tebe je to jen ubrecenej blábol.

Reagovat
vilp

Jo, koleno a kotník si poraníš jen tehdy, když nejsi profesionál. To dává smysl.

Reagovat
Visca el barca

Jeho kariera letěla strmě dolů v Barceloně nebo v Paříži?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Do prvního vážného zranění v Paříži, byl skvělý, IMO na úrovni tehdejšího Messiho

Reagovat
vilp

Jeho kariéra šla dolů po jeho prvním zranění, který se stalo už i větším profíkům a mohlo se mu přivodit i v Barceloně. Ale fakt bych rád viděl vysvětlení, co má zranění kolena a opakovaný zranění jednoho kotníku společnýho se životosprávou. Mimochodem podobný zranění ovlivnilo i Cristiana, ten šel herně s tím svým kolenem taky dolů.

Reagovat
janinho

podobne v com? cristiano ma chronicke problemy s kolenami ale ACL si este neodtrhol.

chlapec sice trosku prehana ale ver tomu, ze nieco malo spolocne to s tou zivotospravou ma. nie je jedno ci tomu davas 100% na ihrisku aj mimo ihriska alebo sa spravas tak, ze pred zapasom spravis par natahovaciek o plot a si akoze pripraveny hrat. neymar ma (resp. mozno mal, lebo toto zranenie mu kludne moze ukoncit karieru) od profesionala velmi daleko, minimalne od prestupu do PSG. nemyslim ze to co tam si dovoloval aj v Barce.

Reagovat
vilp

Pointa u toho Cristiana byla, že můžeš být 100% profík a stejně je tu možnost vážnýho zranění, který dost negativně ovlivní tvou kariéru. Jinak Neymar už měl zlomený obratel a před ACL opakovaně zlomený kotník a já pořád nechápu, co to má společný se životosprávou.

Reagovat
janinho

co na tom nechapes? predsa je jasne ze ta zivotosprava suvisi hlavne so svalovymi zraneniami. jasne, mozes slopat jak gazza a budes proste lucker a odohras karieru bez zranenia, ale to ci niekto po treningu doma regeneruje, dba na kvalitnu stravu a spanok alebo stravi noc 2 dni pred zapasom hranim playstationu urcite ma vplyv. neverim, ze taky dembele keby mal aspon z casti taky pristup ako CR alebo Haaland, tak by tych zraneni nemal menej. jasne ze mozes robit uplne maximum a aj tak ked ti niekto presliapne kotnik tak si v <>, alebo aj to ACL je proste 1 blby pohyb ze ta niekto pred dopadom na zem v behu trosku rozhodi...

u toho CR si dal dobry priklad. keby nebol taky profik ako je tak ma davno po kariere. on potom s tymi kolenami dal este stovky golov a prekonal X rekordov. keby tie jeho problemy mal neymar tak podla mna uz pred 30tkou ma davno kopacky zavesene na klinci.

Reagovat
vilp

Na to, jak se z Neymara dělá absolutní neprofesionál, tak se z těch zranění taky vždy dostal, tím myslím, že se vrátil a po krátké době byl pořád Top (a k tomu dělal super statistiky), i když už ne ta jeho nejlepší verze, a to měl už asi 4 zlomeniny. Naopak svalových potíží minimum. Z toho pro mě plyne, že je to u něj mnohem víc o jeho stylu hry, kdy dostává brutálně přes párky každý zápas a občas se stane, že to jeho tělo nezvládne (kór opakovaně na jednom místě), než o profesionalitě. Jinak zrovna Haaland není úplně nejlepší příklad, když před přestupem do City byl každou chvilku mimo skrz nějaký svalový problém. U Démbélého je to klidně možný, ale stejně jsou hráči, co mi připadali jako naprostí profíci (třeba Ribéry nebo Robben) a problémy měli celou kariéru.

Reagovat
janinho

ale to uz je len hra na keby. keby haaland na to sral tak mozno by uz mohol hladat inu karieru miesto toho ze v PL lame rekordy. niekedy sa tomu proste nevyhnes aj ked robis sebeviac, ale nikto ma nepresvedci, ze proste ked tomu davas uplne maximum tak si tu karieru jednak predlzujes a takisto vyrazne zlepsujes sance ze sa ti NIEKTORE typy zraneni proste vyhnu.

u neymara suhlasim, ze vacsina jeho zraneni bola sposobena tym ze si vodi loptu zbytocne dlho a hra sa so supermi a potom dostava cez parky. a ano, cisla mal dobre a stale patri medzi najlepsich ale furt je to len francuzska liga. a zase je to len KEBY ale keby tomud daval maximum tak neverim tomu ze si nemohol kludne vodit este aj dnes celu PL. pre neho bol proste sky the limit, ale vybral si tuto cestu a skonci karieru s tym ze prejebal X rokov vo francuzsku za malo vyznamne fra. tituly (rovnako ako veratti), aj ked mal to stastie ze predtym stihol vyhrat LM s barcou. ale to co dosiahol vs. to co mohol dosiahnut... to je jeden z najvacsich nepomerov u hracov za posledne 2 dekady. ale ak mu to takto staci, tak kludne. a co sa penazi tyka... staci pozriet na messiho zarobky v Barcelone. tam by biedu teda urcite netrel.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
zlatan-legend

Ježiši. Přemýšlej, dík

Reagovat
Bakary3

Pomoz mi

Reagovat
-R2D2-

Jak jako že měl o dost navíc? Tvl řeč je snad o Neymarovi a ne o nějakym troubovi vod Švancarů.

Reagovat
zlatan-legend

Přijde ti, že se svým talentem dokázal, na co měl? Rozhodně měl mít touhle dobou tak 3 zlatý míče minimálně.

Reagovat
-R2D2-

Tohle je takový… zkrátka moc šikovnejch hráčů na jeden góldnból ročně. A chceš-li snad zapochybovat o jeho čiště individuálních kvalitách na základě absentujících indiv. cen, tak za mně třeba neexistuje ocenění za to co předváděl zkraje angažmá u Frantíků. Plejstejšn hadr. Snad jen onen pomyslnej Ronaldíňo ból, kterej nejspíš beztak neexistuje dál než v mé mysli.

Reagovat
Ladas321

Pokaždé když vidím koment od nějakého fanouška Barcelony, tak je to vždy úplné hovno… Za svou zničenou kariéru si muže jedině sám a nemá na tom podíl nikdo. On se rozhodl, že si bude žít party život a teď už to jeho tělo nezvládá, protože už mu není 20.

Reagovat
zlatan-legend

Stačí nebýt totálně zabedněnej a vyndat hlavu z prdele. Je z velký části pod vlivem fotra a matky, který ze všeho nejradši počítají korunky. Oni ho v podstatě vlatní.

Reagovat
-R2D2-

No ale na těch streamech u pc mně teda přišel doslova nespoutanej…

Reagovat
king23

Ano, protože v 31 letech se vymlouvat na maminku s tatínkem dává smysl. Tahle česká mentalita, kdy za vlastní problémy může vždycky někdo jiný mě asi nepřestane srat.

Reagovat
Bakary3

Takže vlastně není debil, ale může za to tatínek a maminka a ti zaslouží plnou vinu?

Reagovat
Front hell

Tak ji vyndej

Reagovat
Čenda

Kde se vy dementi pořád rodite tvl

Reagovat
zlatan-legend

Píše "člověk" po lobotomii.

Reagovat
Čenda

Aspoň mám výmluvu. Jestli ty tohle píšeš a myslíš vážně, tak bys tu lobotomii měl podstoupit taky, hošku. Ale jseš mladej, tak snad z toho vyrosteš, hošku.

Reagovat
zlatan-legend

ok

Reagovat
Ladas321

Takže jeho fotr mu říká ať chodí chlastat a ať paří hry atd? V tom dokumentu bylo jasně řečeno i samotným Neymarem, že jeho otec se stará o jeho ekonomickou stránku kariery aby po kariere neskončil jako žebrák.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
teenz

Reagovat
PP

No, u vás následujících 5 let se ukázalo, že udělal dost možná dobře. Navíc by jste ho asi ani nebyli schopní zaplatit po Bartomeovu "hospodaření". A dávat do korelace rok 2017 a 2023 je nesmysl. To bych mohl napsat, že si zachránil přestupem život, protože co kdyby ho v roce 2018 srazilo v Barce auto?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Stejně už je dávno vyřízenej.

Reagovat
Godwinson

Ten titulní obrázek je dost vtipnej. Pobavil.

Reagovat
Csaplárova past

Ta fotka je z MS 2018, jak se kutálel?

Reagovat
Moshe Dajan

Odrazove sklíííííčkaaaaaaa, sklíčka dotykooov

Reagovat
oli9

Mu je to u prdele stejně

Reagovat
rave

Já když vidím ten jeho ubrečený ksicht, tak mi ho nějak ani není líto.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
nani92

ked veľa sedíš za PC, tak telo ochabne a stáva sa menej odolným vo vrcholovom športe..preto tí uplne najlepší športovci nie sú vo volnom čase gameri a streameri

Reagovat
Kejza

Vyřízenej

Reagovat
Pony Slaystation

Škoda ho, jedinej srovnatelnej s Ronaldinhem. Nakonec toho sice zvládl víc, ale potenciál měl větší než Messi nebo CR

Reagovat
El Cid z City

Zvládl víc než kdo?Ronaldinho? Tak to ani náhodou.

Reagovat
Moshe Dajan

Statisticky v repre maximálně...

Reagovat
El Cid z City

Statisticky má Ronaldinho 1 mundial.

Reagovat
Kiss Me Polka!

A Neymar víc gólů než Pelé

Reagovat
Pony Slaystation

Pleteš se, ale nevadí...

Reagovat
drussbarb

Potenciál větší než Messi měl jedině Bojan

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
drussbarb

No v akademii měl lepší čísla, ale nějak to nakonec nevyšlo

Reagovat
Mercury

Gai Assulin

Reagovat
Salfovic

Božan

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý ako bude vyzerať mužstvo Brazílie na MS ….

Reagovat
inferno08

Tak klasicky budou mít dresy do žluta. Kanárci no...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jason_

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele