NEWCASTLE TOUŽÍ PO TORRESOVI

16.03.2006, 15:36
Aktuality
Útočník Atletika Madrid Fernando Torres potvrdil, že se o něj vážně zajímá anglický Newcastle United. Pokud španělský reprezentant opravdu zamíří na St. James Park, nahradí Alana Shearera, který chce v létě ukončit kariéru.

Fernando Torres je neustále vyhledávaným objektem spekulací o změně dresu, zatím však stále hájí barvy svého Atletika. V minulosti se o něj zajímala Chelsea nebo Tottenham, Torres ale nyní odhalil, že si je vědom pouze jedné konkrétní nabídky.

"Vždy se hovořilo o zájmu mnoha klubů, ale vím jen o jedné závazné nabídce. Je od Newcastlu," prohlásil kapitán Atlétika pro The Sun. "Atlétiko považuji za svůj domov a jsem tu šťastný, ale nikdy nevíte, co se může stát," dodal.

Newcastle každopádně dalšího kvalitního útočníka potřebuje, jelikož klubový střelecký rekordman Alan Shearer v létě s největší pravděpodobností ukončí svou hráčskou kariéru a bude se soustředit na trenérskou dráhu. Pokud se Atlétiko spokojí s nabízenými 15 miliony liber, bude v nové sezóně nastupovat v černobílém dresu útočná dvojice Torres – Owen.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja tipujem, že Torresa bude chcieť aj Real.

Reagovat
smazaný uživatel

do realu???sak by ho fanusikovia ukrizovali

Reagovat
smazaný uživatel

Chtít může, ale Real je jediný, který nemá ani tu sebemenší šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Také reči sa vedú vždycky.. Keď ho Martín bude chcieť, ver tomu, že príde.

Reagovat
HOST*yarda

Kristepane, Vazquezi, proč??? Jeho typ útočníka zrovna nepotřebujeme, navíc střílí góly jenom proti Barceloně a proti nám ne, takže ho můžeme v klidu nechat u konkurence...

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquezi, vazquezi...

Protože už několikrát řekl, že takovou zradu by NIKDY atléticu neudělal a že do Realu nikdy nepřestoupí.

Ať se Martín třeba posere ale ho nezíská.

Reagovat
HOST*Vitus_Urbo

tak to není tak uplně jasné on sam někde řekl že by rači do barcy ....a přesně jak je psané výš kvůli fanouškum by do realu nikdy nešel.

Realu se už povedlo atletiku sebrat Raula ... A myslím že Real není jediny který je schopný nabídnout za něho dobré prachy. V novém ProFootballu píšou že by Atletiko chtělo cenu vytáhnout až nad 50mil. liber to je hodně šílené... ani nevim jestli až tak dobrý je... jako je to borec to bez debat ale odsat podsat

Reagovat
smazaný uživatel

To by si moc nepomohl. Na druhou stranu - bylo by zajímavé sledovat hru Torrese a Owena.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco myslis, ze by si tu moc nepomohol?

Reagovat
HOST*Andy

No proč asi? Přemýšlej... U Newcastlu nikdy nevíš, jednou nahoře, podruhé zas dole, no v poslední době spíš dole. A Madrid je jeho domov, proč by se měl stěhovat do výkonostně podobnýho teamu. Má snad potenciál na lepší teamy, ne? A nebo ať zůstane aspoň ještě jednu sezonu. ;FORZA ATLETI!

Reagovat
smazaný uživatel

Andy to vlastně řekl za mně. Buď zůstane v Atletiku nebo přestoupí do nějakého kvalitnějšího klubu.

Reagovat
HOST*Andy

No bude to zajímavý v létě, Luise Amaranta Pereu chce AC, po Torrym se taky pohlížejí hladoví vlci, zájem bude určitě i o další hráče... snad to stabilizujem

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle nemá šanci Torres půjde do Realu nebo do Barci

Reagovat
HOST*Fugas

JJ Newcastle by někoho takovýho potřeboval, i když útok by měl bejt papírově jeho nejsilnější zbraň tak tomu tak neni.

Akorát se bojim, aby neskončil jako Luque, ale přeci jenom Torres je ještě trochu jiná kategorie, tak to snad zvládne po odchodu Shearera bude u Owena v útoku místo.

Ale divil bych se mu kdyby měl zájem jít do Newcastlu, je to asi fakt prokletej klub, skoro půl století nevyhrál žádnou pořádnou trofej.

I když zázemí má jedno z nejlepších v Anglii, St. James Park je tradičně plnej až po střechu a fanoušci tam vytvářejí úžasnou atmosféru, ekonomicky je to taky velkoklub kterej se může rovnat jak s Arsenalem tak Liverpoolem. ( na ManU. i Chelsea ale zatim pořád nemaj).

Takže se můžu akorát tak modlit aby tam šel a pozved to, ale asi mi to bude k ničemu. Tipoval bych spíš Itálii kde si ho můžou dovolit zaplatit, nebo nejspíš zůstane v Atletiku.

Reagovat
HOST*Mára

Torrese bych bral jako náhradu za Henkeho,ale nevím jestli by se mu líbilo sedět na lavičce

Reagovat
HOST*Fugas

jj taky si myslim že by to nerozdejchal

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně vyhodit nějakejch 50 - 70 mil. eur, který za něj chtěj a pak ho posadit na lavku je absolutní pitomost, za to máme super stopera a levýho beka, náhradu do útoku a ještě zbude...

Reagovat
Messiáš

Něco mi říká , že do Anglie nepujde...

Reagovat
smazaný uživatel

no pravdu neviem ci by sa presadil..

Mozno by skoncil ako Luque..Tiez siel z velkymi nadejami a ahaho strieda..A bola by ho skoda ale zato velke spestrenie ligi..A co tak v Manchestri???

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Luque byl hodně zraněnej pokud vim... Jestli chceš k někomu přirovnávat, tak radši k Vianovi. A v ManU? Vždyť máte Ruuda, Rooneyho, Smith je původem útočník, Sahu a Solskjaera ( i když ti dva sou takový mrtvolky... ). Vy spíš potřebujete defenzivního záložníka a tvůrce hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Smith hraje defenzivneho cize on sa nerata solskjaer konci s karierov a o Ruudovi sa hovori o odchode a s rooneym mu to aj tak nejak nejde..Takze to su Rooney a Saha platny aj ked Saha casto zraneny a mu to ide skor v poharoch..Man U treba nekoho spolahliveho ku ferdinandovi a spominaneho defenzivneho zaloznika a aj utocnika..Ked si zoberiem ze rod. glazorovych da v lete 30mega + nieco za Ruuda

A nebol by to pekny dvojzaprah Rooney Torres???

V utoku zamiesa kartami dost aj Rossi aj ked ratam ze az v lete abo o rok

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás by bylo mnohem výhodnější si Ruuda ještě aspoň rok nechat, máte tam palčivější posty než útok. S Riem by teoreticky mohl hrát Heinze, IMHO v PSG stopera hrával, nalevo dát Evru. Teď si nevzpomenu na toho, co přišel z Ruska v zimě.... Ale váš střed zálohy je hrůza. A C. Ronaldo by taky mohl hrát víc pro tým, jinak se ho brzo zbaví ( a trhnou na něm slušnej balík ).

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud uz nieje ten co byval..Teraz ma este aj vacsiu cenu a radsej by ho trebalo predat teraz..Hej ale Heinze je casto zraneny a stopera uz nehral skoro rok a ty myslis na Vidica..Tak on je este dost neisty musi sa este vela ucit..Teraz v strede je to fakt hroza lebo este scholes ma problemi zo zrakom ale fergie vela vklada do flatchera aj ked tiez by sa mi tam zisiel napr balack..No cristiano sa toho poslednu dobu dost naucil dava goli ako na beziacom pase teda na zaloznika slusne a cital som s nim rozhovor ze sa snazi hrat viac pre tym a jak pozeram celkom sa mu to dary takze by ho bola skoda predat ved je mlady a moze byt s neho este naj zaloznik na svete..

Reagovat
HOST*

Když Torres v Atleticu zůstane a naopak přijde Rosický tak by mohla vzniknout velmi zajímavá spolupráce

Reagovat
HOST*Andy

Jo jenomže tohle je o pi*i, Rosa určitě předvede na MS svůj standard, který za repre předvádí... a myslíš si, že Atlético přeplatí bohatší zájemce? Moc bych si přál aby hrál v Atléticu, jenomže to už měl přijít v zimě. oj to byla chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po euru to bylo to stejné a nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele