Neville je ze současné situace vzrušený

12.11.2007, 21:53
Aktuality
Kapitán Evertonu Phil Neville cítí ve vzduchu, že by se svými současnými spoluhráči mohl dojít daleko. "V klubu zažíváme velmi vzrušující dobu," řekl.

Toffees jsou momentálně na 9. místě tabulky anglické Premier League, nicméně svými letošními výkony ukazují, že mohou pomýšlet na pohárové příčky. Důkazem budiž nedělní remíza na Stamford Bridge.

Svěřenci manažera Davida Moyese se navíc v Ligovém poháru prodrali do čtvrtfinále a správný kurs nabrali také v Poháru UEFA, ve kterém porazili řeckou Larissu a německý Norimberk.

"V úvodu sezóny jsme se chytli, díky dobrým výsledkům a získaným bodům, ale v tu dobu jsme ještě nehráli tak dobře," myslí si zkušený fotbalista Phil Neville. "Nyní je v naší hře více houževnatosti, a proto se nám podařilo odehrát několik utkání s čistými konty."

Neville rovněž vyloučil, že by prozatímní úspěšné boje v Poháru UEFA jeho spoluhráčům ubíraly síly. Naopak jim to dodává psychickou pohodu a dostávají je z obrovského tlaku. Podle jeho slov tato soutěž baví jak hráče, tak i fanoušky.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jestli neni vzrusenej este ze sprch

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem, to sedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Lop

nechte toho.........

Reagovat
smazaný uživatel

Njn...sice mě to taky napadlo (mě tež napadne každá blbost), ale tohle si nechte pro sebe...já bych byl taky vzrušený z takové situace...přeju jim to...

Reagovat
smazaný uživatel

Češi jsou starý dobytkové a tohle slovo se prostě používá hlavně v jednom významu, tak proto ty reakce.

Reagovat
HOST*evertonfan

Dobre Phile... EVERTON!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele