Neuer na odchod ze Schalke nemyslí

12.03.2008, 15:09
Aktuality
Vedení Schalke 04 v nejbližší době zřejmě nebude muset hledat novou gólmanskou jedničku. O Manuela Neuera je zájem v Anglii a ve Španělsku, stále teprve 21letý gólman ovšem z Gelsenkirchenu nikam nespěchá...

"Něco jsem o tom slyšel. Pokud je to pravda, poté mě to těší, ale moje srdce je v Schalke a na žádný jiný klub nemyslím," nechal se slyšet Neuer.

Neuer v průběhu loňské sezony vytlačil na lavičku Franka Rosta a je jedním z adeptů na post německé reprezentační jedničky. Letos sice už vyrobil několik minel, přesto se o něm mluví například v souvislosti s Barcelonou nebo Tottenhamem.

Neuer o svých kvalitách naposledy přesvědčil před týdnem, když Schalke vychytal postup do čtvrtfinále Ligy mistrů. V normální hrací době zápasu s Portem se blýskl především fantastickým zákrokem, kterým zneškodnil stoprocentní šanci Sektiouiho. V penaltovém rozstřelu poté kryl pokus Fariase a nepochodil proti němu ani kanonýr Lisandro Lopez.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodne dobry mel by chytat na euru

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. jedinej německej gólman, kterej má formu

Reagovat
-Kopy-

Timo Hildebrand.

Reagovat
smazaný uživatel

Tima bych dal jako jedničku na EURU.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer je na svůj věk dost kvalitní gólman,ale je na něm znát,že mu ještě chybí zkušenosti,protože třeba právě proti Portu předvedl několik skvělých zákroků,ale jsou i zápasy,kdy předvede hloupý hrubky

přesto pokud na sobě bude dobře pracovat a bude mít tendenci se pořád zlepšovat,určitě by se mohl dostat do nějakého většího klubu,než je Schalke a koneckonců i na post jedničky do repre Německa

Reagovat
irik

podle me za Nemecko bude chytat Lehmann kdyz uz ne proto ze by na to kvalititativne mel ale spis pujde o jeho posledni velkou reprezentacni akci a zvlast v nemecku uz jde o cest

Reagovat
Devil

Nevim kdo bude chytat za Nemce , ale urcite bude chytat ten co se bude zdat v nej forme a urcite nebude hrat roli nejaka cest .

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Lehmann prosedí celou sezónu na lávce,tak asi hrát nebude...

na zásluhy se hraje možná tak u nás,ale ne v Německu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele