Nepříjemná zpráva pro Leverkusen: Boniface se před Africkým pohárem národů zranil

08.01., 22:05
Aktuality
Victor Boniface (© AFP)

Vedoucí tým bundesligové tabulky z Leverkusenu bude nejspíš postrádat svého nejlepšího střelce Victora Boniface déle, než očekával. Spoluhráč Patrika Schicka a Adama Hložka si podle médií při tréninku s nigerijskou reprezentací vážně poranil třísla a bude Bayeru chybět i po skončení afrického šampionátu v Pobřeží slonoviny, jenž vyvrcholí 11. února.

Přesná diagnóza třiadvacetiletého Boniface zatím není známá, spekuluje se o pauze šest týdnů. Od národního týmu se autor deseti podzimních bundesligových gólů už odpojil. "Hodně štěstí, kluci. Přeju vám jen to nejlepší," napsal na instagramu a vzkaz spoluhráčům doplnil zlomeným srdcem.

Africký pohár národů začíná v sobotu. Místo Boniface by mohl být povolán jiný hráč Leverkusenu Nathan Tella, jenž se nevešel do konečného kádru.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
elChe

Schick ho na marodce dlouho samotnyho nenecha...

Reagovat
Salfovic

Žádnej problém, zachrání je předurčenej.

Reagovat
Rudnevs

Ze ma to vobec neprekvapuje… rovno vsetci leverkusenski hraci nech sa tam zrania…

Reagovat
Witcher

Jo na dýl Sem ho podezíral,že se lekl Adamovo formy a udělal Pavku Zavadila aby nemusel jet do Afriky

Reagovat
ACSMan

Kdy Pavka Zavadil nahrál zranění aby nemusel do Afriky?

Reagovat
Kiss Me Polka!

zavadil simuloval zraneni, aby si obhajil to svoji bezostysnou jasnou simulaci. to vi kazdy

Reagovat
Bakary3

A ještě si přitom nechal předělat křižák, vytáhnout víčka a odstranit na pedikúře ztvrdlou kůži z kopacek, že se nestydí

Reagovat
C-M@ster

Nemas google?

Reagovat
Salfovic

Není to spíš nepříjemná zpráva pro Nigérii?

Reagovat
John Obi Mikel

Ahmed Musa to vystřílí

Reagovat
wyqinac

EUROfotbal

Reagovat
Rudnevs

Leverkusen možno prehráva titul, koho zaujíma nejaka Nigéria…

Reagovat
Seydou Doumbia

Bayern vždy vyhraje titul, koho zajímá nějaký druhořadý Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

Nigérie má 210 milionů obyvatel, tolik fanoušků Leverkusen nejspíš nemá, takže Nigérie zajímá víc lidí než Leverkusen.

Reagovat
Rudnevs

No ale tento článok nie je pre obyvateľov Nigérie, v ČR/v Európe určite zaujíma viac ľudí Leverkusen než Nigéria.

Reagovat
MarcoBanco

OT : tak Timo Horn nakoniec do Salzburgu, už som sa obával že to zabalí keď bol asi pol roka bez klubu. Ten bol v tom Kolíne snáď od žiakov.. No nič, Salzburg celkom dobrá príležitosť, snáď sa presadí, v Kolíne som ho mal velmi rád

Reagovat
Rudnevs

No trošku si tým pokazil povesť, že ide zrovna do takého klubu a ešte to stavia na rovnakú úroveň s FC… a pochybujem, že ho Schlager pustí pred seba, skôr očakávam, že za pol roka si bude zas hľadať niečo nové a zakotví možno niekde v Sandhausene.

Spolu s Fährmannom či Kariusom sa im vtedy predpovedala veľká budúcnosť, no nakoniec všetci traja proste odišli výkonnostne.

Reagovat
andrew96

Zpětně si říkám, jestli to nebyl trochu hype vyvolaný taky Zielerem, ter-Stegenem, Trappem, Lenem... že reálně až tak dobří nebyli.

Horn si to teď dost pokazil, nicméně až tak moc mě to u něj nepřekvapuje. Kdyby to udělal Hector, bylo by to mnohem horší (což se nestane).

Reagovat
Rudnevs

Určite tam bol do istej miery aj ten cheerleader efekt, keď bolo veľa mladých nemeckých brankárov naraz, tak sa na to človek pozeral inak než keď sa pozrie na každého zvlášť. A taktiež sa asi nemôže presadiť proste každý, zvlášť na takej pozícii. Vtedy aspoň bolo koho hajpovať, dneska najväčší nemeckí talenti chodia buď s problematickými reperkami alebo sa po nociach vykrádajú z trénigového kempu…

Hector je asi najväčšia legenda FC v tomto tisícročí, ale ten koniec kariéry mi príde taký trochu nešťastný, vzhľadom na to, že odišiel ako jeden z top hráčov svojho tímu v čase, keď hrozí zákaz prestupov. Koniec kariéry mu vyčítať nikto nemôže, ale na ihrisku im určite chýba.

Reagovat
andrew96

Reagovat
MarcoBanco

Neviem, na druhej strane, aké mohol mať ponuky? Ak bol Salzburg najlepšie čo mohol mať a pol roka bol bez klubu, tak dotoho šiel. Každopádne tá éra mladých nemeckých brankárov mi tiež celkom chýba.

Reagovat
Rudnevs

Je pravda, že lepšie ponuky asi nemal, to je pochopiteľné, ale potom nech nehovorí, že po 21 rokoch Kölnu hľadal klub s ktorým sa môže identifikovať, a preto ide do RB. Znie to fake.

Reagovat
MarcoBanco

Aha tak to som nepochytil Blbé že niektoré urýchlené vyjadrenia už naspať nezoberú

Reagovat
Rudnevs

Pričom v Salzburgu má toľko vecí, čo môže vyzdvihnúť - pekný štadión, luxusné prostredie, krásne mesto, dobrý futbal, suverénny tím,… a on si vyberie zrovna, že sa s klubom môže identifikovať, čomu pri umelom klube ťažko veriť a akurát zo seba spraví debila.

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
vladino10

Kamo aj ja hľadám robotu s ktorou by som sa mohol identifikovať. Ak bude dobra mzda, tak sa identifikujem rýchlo

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Infeld Prácheňský

Pokud se nepletu, tak on přicházel do Leverkusenu po zranění a přicházel s nálepkou stejně náchylnýho hráče ke zranění, jako je Patrik. Můžeme teda spíš říkat, že tohle období bylo spíš taková výjimka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

OT: Proč nebude hrát Čupo Moták Afcon ?

Momentálně by snad měl být zdráv a při pohledu na soupisku Kamerunu by se tam určitě vešel.

Reagovat
Sigma Olomouc

Nevešel

Reagovat
Strakosha

Řeší odchod do Man Utd

Reagovat
Manik...

Spíš k arabům

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele