Není to tak, že bych Inter odmítl, prohlásil Nainggolan

30.03.2018, 13:50
Aktuality
Radja Nainggolan byl opakovaně spojován s odchodem z AS Řím, během letní přestávky měl mít zájem milánský Inter. Belgický reprezentant však vyloučil, že by nabídku Nerazzurri odmítl...

Zanedlouho 30letý středopolař je odchovancem Piacenzy, odkud se dostal do Cagliari Calcio, kde na sebe upozornil zástupce AS Řím, za který nastupuje pátou sezónu.

Nainggolan se postupem času zařadil k oporám Giallorossi, čehož si začaly všímat věhlasnější kluby, rodák z Antwerp byl opakovaně spojován třeba se zájmem Chelsea.

Před startem tohoto ročníku se pak objevily spekulace o Interu Milán, kam zamířil kouč Luciano Spalletti, pod kterým Nainggolan loni prožil zřejmě svoji nejlepší sezónu.

Podle některých zpráv měl nevysoký záložník nabídku Nerazzurri odmítnout, to však 30násobný reprezentant Belgie odmítá. "Inter se o mě zajímal, bylo toho napsáno hodně, protože mám s trenérem Spallettim výjimečně dobrý vztah," vysvětlil Nainggolan. "Nebylo to o tom, že bych nabídku Interu odmítl, protože žádná konkrétní nepřišla," ubezpečil.

Kromě milánského velkoklubu byl Nainggolan několikrát spojovaný se zájmem čínských klubů, ovšem tam se zkušenému harcovníkovi nechtělo. "Proběhla nějaká jednání, ale nic vážného," řekl Nainggolan. "Lhal bych, kdybych řekl, že mě peníze nezajímají. Bude mi téměř třicet. Už dříve jsem ale odmítl jiné nabídky, kde jsem si mohl finančně polepšit, protože peníze nejsou všechno," dodal. "Nechtělo se mi měnit město a životní styl," uzavřel Nainggolan.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Za ten poslední odstavec

Reagovat
Fenix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je to sice výkonnostně slabší, ale stejně bych byl rád, aby zůstal, AS potřebuje hráče oddané klubu, co za ně budou bojovat a Radja ukázal že pro něj AS hodně znamená.

Reagovat
Snatus

Letos je v té hře naprosto utopený, nepřidává tam nic navíc. Řím by měl předělat ten střed zálohy, jelikož to je jejich největší slabina v letošní sezoně.

Reagovat
Gimme

Občas si říkám že je fakt hroznej, ale hned v dalším zápase si uvědomím že Radja je pro ten tým nezbytnej.

Reagovat
Snatus

On se fakt snaží, je to bojovník, ale co jsem letos na ně koukal, tak jeho přínos je úplně nulový.

Reagovat
Snatus

A jsem teda zvědav, co se bude dít, až skončí De Rossi, jelikož ten střed drží on.

Reagovat
Felitel

Skvělej hráč, člověk a pařmen.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkonnostně šel šíleně dolů, ale i tak ho mám strašně rád. Kéž by se příští sezonu vrátil na vlnu, na které byl 2 roky zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý hráč a navyše aj fajčiar

Reagovat
pistacik11

Hráč fajčiar

Reagovat
smazaný uživatel

poslední odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

pořád nechápu proč Belgičani za ty roky nedokázali poskládat Naingollana, Witsela a Dembeleho vedle sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Dembele každej zápas ovládne celej střed hřiště uplně sám

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechápu tu jejich logiku... na ME 2016 vypadli už ve čtvrtfinále a to přitom minimálně na papíře rozhodně měli na titul. Belgie je v podstatě taková nová Anglie... zlatá generace, která spolu neporazí ani Wales. Neříkám, že kdyby Dembele hrál základ, tak vyhrajou všechno, ale neustále tam cpát Witsela mi přijde směšný. Dembele by hrál základ snad v každý repre na světě, jen v jeho domovině o něj moc zájem není

Reagovat
Seydou Doumbia

Dembele dlouhodobě strašně podcenovany.

Reagovat
celeb

po tohorocnej LM uz asi nie, zahral fantasticky. Keby mu to tam sustavne nesabotoval Dier, tak Spurs musia postupit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele