Nenapravitelný Řepka?

08.08.2008, 14:22
Názory a komentáře
Všemi nenáviděný a mnohými obdivovaný. Tato slova dokonale sedí pro charakteristiku sparťanského kapitána Tomáše Řepku. Mezi stopery naší domácí české soutěže patří mezi elitu a bezesporu je to jedna z největších osobností ligy. Ale nehraničí jeho tvrdý styl hry až se surovostí a nedopouští se nedovolených zákroků? V historii pár příkladů máme.

Už od mala se vyžíval v osobních soubojích. Všechny převyšoval v tvrdosti a zarputilosti. Měl rád, když útočníci z něho měli strach. Tato záliba mu zřejmě zůstala i nyní. Do velkého fotbalu kvůli svojí vyspělosti nakoukl už v 17-ti letech v ostravském Baníku. V roce 1995 se stěhuje do hlavního města, konkrétně na pražskou Letnou. V té době pražský výběr trénující Josef Jarabinský si urostlého mladíka vytáhl do seniorského týmu, kde se natrvalo zabydlel v základní sestavě. Řepka také zaznamenával starty za reprezentační výběry. Ať už v mládežnických kategoriích, kde jeho největší úspěch je zlatá medaile z mistrovství Evropy do šestnácti let, tak za reprezentační A-tým.

Kvůli svému stylu hry ale často narazil. Žlutou kartou z mistrovství "21" přišel o EURO '96 a tím i o stříbrnou medaili. Podáváním skvělých výkonů si ho všimli skauti ve slavné italské Fiorentině, a tak se Řepka vydal na svojí první zahraniční misi. V týmu z Florencie se uvedl červenou kartou hned po 7 minutách hry. I přesto v dresu Fialek okamžitě patřil k tahounům mužstva. V Itálii strávil čtyři roky a pak se stěhoval na opačnou stranu Evropy, na britské ostrovy, konkrétně do týmu z východní části Londýna - West Hamu United.

Zde mohly vyniknout hlavní atributy Tomáše Řepky. Síla. Tvrdost. Zarputilost. Bojovnost. Dalo by se říct, že anglická Premier League je pro Řepku jako stvořená. I v Anglii při úvodních třech kolech dostal Řepka dvě červené karty a nálepky likvidátora se už nikdy nezbaví. I tady si Tomáš Řepka vybudoval skvělé postavení, roli kapitána však odmítnul. Během několika měsíců se Tomáš stal oporou v sestavě Kladivářů a získával si respekt celé Anglie. Na britských ostrovech strávil Řepka pět roků, z toho dva sehrál ve druhé lize.

Jeho reprezentační kariéra skončila vcelku brzy, a to v roce 2001 po neúspěšné baráži o postup na mistrovství světa v Koreji a Japonsku. Řepka v prvním duelu dostal červenou kartu za vražení loktu do obličeje belgického protihráče. Po vypadnutí českého týmu Řepka vyjádřil veřejně několik nelichotivých slov na adresu již bývalého předsedu ČMFS Jana Obsta a poté oznámil svůj konec v národním dresu.

Takto se mohl plně soustředit na své výkony v klubu. Jeho poslední zápas v Británii doprovázel obrovský potlesk stojících diváků, doprovázející řízného beka do kabin, ale také poplácávání spoluhráčů po jeho zádech. Končí jedna kapitola skvělého hráče, který nikdy nevypustil jediný souboj. Po pěti letech strávených v londýnském klubu v roce 2006 Řepka odchází zpátky do Česka, konkrétně pomoct momentálně tápající pražské Spartě na domácí i evropské scéně. Po odchodu Sivoka se Řepka stává dirigentem obrany a kapitánem rudých dresů.

Řepkovo mnohdy zkratové chování ho přivedlo častokrát do průšvihu. Je to typ hráče, který neumí prohrávat, vede tým za vítězstvím, i kdyby ho to mělo stát život. Je to pravý srdcař a vůdce. I proto jeho spoluhráči k němu vzhlížejí jako k vůdci a fanoušci ho milují. Ale jeho chování se někdy vymyká kontrole. Jako příklad můžeme uvést, že již bývalého trenéra Jihlavy Karla Večeřu, který nyní koučuje tým Baníku Ostrava, nazval "kreténem". Od disciplinární komise dostal pokutu 50 tisíc korun. Jeho další zkrat přišel v utkání s Teplicemi, kde ukázal na domácí fanoušky vztyčený prostředníček. Za toto nesportovní gesto dostal Řepka pokutu 80 tisíc korun. Ale tímto jeho excesy zdaleka nekončí.

V minulém ročníku se opět na Stínadlech, domácím stadionu Teplic, dostal do konfliktu. Sparta prohrála se Severočechy 1:2 a kapitán Sparty to těžko mohl pochopit. Rozhodčí totiž uznal druhý gól do sítě Letenských po evidentním faulu na Pospěcha u autové lajny a pak neodpískal jasnou ruku Verbíře, což nenechalo chladným ani sparťanskou lavičku. Začala mela před hostující střídačkou, kde Řepka nadával rozhodčím, žduchal se s pořadatelem a po obdržené červené katě udeřil do kamery České televize. Za toto neadekvátní chování dostal Řepka od disciplinární komise trest na 7 ligových zápasů, po dobu 15 měsíců nesmí vykonávat funkci kapitána a pokutu 150 tisíc korun.

Na jeho adresu se snesla vlna kritiky. "Dělá českému fotbalu ostudu, šíří kolem sebe zlobu, hysterii a nenávist. Divím se, že ho vůbec Sparta angažovala," okomentoval Řepkovo vystoupení Otakar Černý, šéf České televize. Kdo si myslí, že tímto aféra jménem Tomáš Řepka končí, tak se zdaleka mýlí. Jeho další zkrat byl na konci loňského ročníku, kde v domácím zápase s Brnem putoval do sprch už ve šestadvacáté vteřině zápasu. U autové čáry podstoupil souboj s brněnským útočníkem Bestou a rozhodčí ukázal aut ve prospěch hostujících fotbalistů. Tomáš Řepka v domnění špatného verdiktu sudího prudce hodil míč to obličeje již zmiňovaného Besty. Rozhodčí neváhal a poslal sparťanskou ikonu ze hřiště. Sparta nakonec zápas prohrála 0:2 a dalo by se konstatovat, že tenhle okamžik jí prohrál titul. Řepka za svoje konání dostal pokutu 200 tisíc korun, druhou nejvyšší disciplinární pokutu v historii klubu a stop na jedno utkání. "Byla to od Tomáše klukovina, uvědomuje si to sám," řekl po zápase obránce Sparty Michal Kadlec.

Řepka ale odvádí v rudém dresu skvělé výkony. Jeho bezchybná hra vzadu, přesná rozehrávka a nadvláda ve vzdušných a osobních soubojích dělají z Řepky jednoho z nejlepších obránců ligy. Ba dokonce se začaly objevovat spekulace, zda by se neměl vrátit do národního týmu. Ale již zmiňované disciplinární problémy dělají z Řepky tuctového hráče a sráží jeho jinak bezchybné výkony. "Nemůžu slíbit, že budu beránek. Ale co mužů říct, je to, že své chování se budu snažit eliminovat," vyjádřil se ke svému chování bek letenských.

Nový ročník Gambrinus ligy začal a Tomáš Řepka je opět ve starých kolejích. V první kole na domácí půdě proti Mladé Boleslavi po půl hodině hry ostře zezadu sestřelil hostujícího útočníka Luboše Pecku na půli hřiště a rozhodčí vytáhl nesmyslně pouze žlutou kartu. Ke konci poločasu opět ostře zajel ze zadu do útočníka Michala Papadopulose a rozhodčí Jílek tentokrát za údivu všech diváků na tribuně nevytáhl z kapsičky ani tu žlutou. "Bylo to hodně na hraně. O přestávce jsme si to s Tomášem vyříkali a pak už to bylo z jeho strany zodpovědnější," uvedl po zápase sparťanský trenér Vítězslav Lavička.

Rozhodující gól přišel z kopačky Michala Kadlece zhruba v půli druhého poločasu, v době, kdy Sparta měla hrát už bez Řepky. "Jasná červená karta. O tom vůbec nebylo pochyb," okomentoval situaci šéf komise rozhodčích Lukěk Macela v rozhovoru pro deník Sport. Komise rozhodčích udělila po přezkoumání videozáznamu sudímu třízápasový trest za chyby, které v utkání udělal. "Byl to ostrý zákrok, ale tohle je prostě Tomášův styl. Bylo důležité, aby se dalšího podobného zákroku vyvaroval, protože nemusel zápas dohrát," připustil po zápase Patrik Berger, kapitán Sparty.

Kolikrát jsme slyšeli, že se polepší, ale horkou hlavu nezchladí, i kdyby si ji o poločase ledoval místo bolístek na těle. "Řepka není blázen, ani náhodou ne. Taková silná osobnost blázen být nemůže. Jeho nevhodné chování může vycházet z problémů v jeho povaze, o nichž hráč může, ale také nemusí vědět," tvrdí sportovní psycholog Oleg Mazurov. Mnozí fotbaloví odborníci se shodují na tom, že Tomáš Řepka mohl být klidně na vyšší fotbalové úrovni, než byl West Ham nebo Fiorentina. Právě jeho chování ho ve fotbalovém rozkvětu často brzdilo.

Tomáš Řepka je složitá osobnost, a pokud se mu povede udržet nervy na uzdě, předvádí vynikající výkony jako například v posledním zápase pražské Sparty - v odvetě s moldavským Šeriffem Tiraspol, kde patřil Řepka k nejlepším hráčům na trávníku. Dokáže Tomáš Řepka natolik ukočírovat své emoce a dotáhnout Spartu k vytouženému mistrovskému titulu? Dokáže Tomáš Řepka podávat stále vynikající výkony a být vzorem pro mnohé mladé začínající fotbalisty? Na tyto otázky nám odpoví pouze čas...

Autor: Miroslav Peřina

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Plzeň musí zvládnout defenzivu. Fiorentině by do domácí odvety stačila i remíza, domnívá se Řepka
10.04., 16:14
Když čeští zástupci oblékali dres Fiorentiny: Kubík, Řepka, Ujfaluši, ale i ztracení talenti
10.04., 09:23
Experti si nemyslí, že výsledek s Dány ovlivnil Bořil, Řepka má opačný názor
04.07.2021, 16:38
Řepka se chce dál angažovat ve F-evoluci, Šedlbauer to schvaluje
09.03.2021, 19:02
Řepka cílí na zázemí a odchovance, chce navázat na Hrdličku
09.03.2021, 15:52
Řepka opustil vězení, strávil v něm přes sedm měsíců
06.01.2020, 14:54
Tomáše Řepku soud z vězení na podmínku nepustil
11.11.2019, 12:49
Řepka nebude potrestán za neplacení alimentů na syna
10.06.2019, 15:00
Řepka dnes nastoupil do vězení k odpykání trestu
27.05.2019, 14:48
Soud v Brně zprostil Řepku návrhu na potrestání kvůli alimentům
14.05.2019, 14:30
Řepka si odsedí ještě půlrok navíc
03.05.2019, 10:22
Řepka půjde do vězení na dva roky, soud zvýšil trest
30.04.2019, 11:40
Řepka u soudu vysvětloval, proč neplatil výživné na staršího syna
12.03.2019, 15:49
Soud dal Řepkovi možnost zaplatit nižší výživné, jednání odročil
05.03.2019, 17:36
Řepka si má odpykat devět měsíců vězení za porušení podmínky
19.02.2019, 15:48
Řepka podle návrhu na potrestání opět neplatil alimenty
14.02.2019, 14:54
Řepka si má za zpronevěru odpykat 15 měsíců ve vězení
07.02.2019, 14:20
V kauze Řepkovy údajné zpronevěry padne rozsudek nejdříve v únoru
06.12.2018, 11:00
Řepka dostal za internetové útoky na Erbovou prospěšné práce
22.11.2018, 12:56
Řepku v roli generálního sekretáře FAČR nahradí Pauly
06.11.2018, 17:40
Soud začal projednávat obžalobu Řepky ze zpronevěry
11.10.2018, 10:57
FAČR přijala rezignaci generálního sekretáře Řepky
09.10.2018, 15:58
Řepka po 11 letech opustí funkci generálního sekretáře FAČR
08.10.2018, 14:57
Řepka má jít za internetové útoky na Erbovou na půl roku do vězení
23.08.2018, 12:36
S jiným jménem by se změny dělaly lépe, připustil Řepka z FAČR
30.05.2015, 10:28
Řepka podle Reflexu kvůli neshodám s vedením končí v Mostu
14.06.2013, 19:21
Řepka už nastoupil za Most, hrál v přípravě proti divizní Souši
17.05.2013, 13:53
Řepka bude sportovním manažerem druholigového Mostu
14.03.2013, 16:07
Řepka se odvolal proti rozhodnutí arbitrážní komise
01.03.2013, 12:14
Arbitrážní komise rozhodla, že Řepkovi v Dynamu skončila smlouva
25.02.2013, 16:49
Zkušený obránce Řepka do Jihlavy zřejmě nepůjde
04.12.2012, 21:04
Řepka končí v Budějovicích, možná jej osloví Jihlava
28.11.2012, 16:19
Vedení Budějovic rozhodne o Řepkově budoucnosti příští týden
19.11.2012, 12:52
Řepka dostal od Budějovic pokutu a bude trénovat individuálně
16.10.2012, 11:38
Řepka dostal od disciplinárky trest celkem na pět zápasů
11.10.2012, 22:27
Řepka bude hrát za České Budějovice i v příští sezoně
18.05.2012, 14:19
Brabec: Teď budeme držet palce Řepkovi, že nám pomůže
28.04.2012, 11:53
Řepka je na porážky zvyklý z Anglie
16.02.2012, 22:43
Řepka podepsal Budějovicím
10.01.2012, 11:20
Řepka přestupuje do Budějovic, podepíše smlouvu na rok a půl
09.01.2012, 16:19
Řepka se s Budějovicemi dohodl na podmínkách smlouvy
07.01.2012, 15:25
Řepka se sešel s vedením Budějovic, prý za Dynamo chce hrát
06.01.2012, 13:20
Blažek do Českých Budějovic nepůjde, Řepka dostal nabídku
05.01.2012, 13:40
Plzeň nakonec exsparťana Řepku neangažuje
04.01.2012, 16:36
V Plzni zvažují, jestli angažují exsparťana Řepku
02.01.2012, 20:33
Řepka se rozloučil s fanoušky Sparty, kariéru ale končit nehodlá
31.12.2011, 15:26
Řepka končí ve Spartě, klub s ním rozvázal kontrakt
20.12.2011, 12:06
Řepka vysvětlil setrvání na Letné: Chci se poprat o sestavu
21.09.2011, 13:57
Řepka nabídku Příbrami odmítl, zůstane ve Spartě
20.09.2011, 21:07
Přestup Řepky se odkládá, stoper se ještě rozmýšlí
20.09.2011, 11:53
Sparta odsouhlasila přestup Řepky do Příbrami
19.09.2011, 15:34
Hejda má radost, že ukončil čekání na ligový gól, a vyhlíží Řepku
18.09.2011, 20:45
Příbram chce získat stopera Sparty Řepku, dnes o něm bude jednat
17.09.2011, 09:28
Chovanec odmítl, že by Řepka byl na odchodu ze Sparty
21.07.2011, 22:24
Pelta láká sparťanského zadáka Řepku do Jablonce
20.07.2011, 19:56
Řepka přijde o derby, za sprostá gesta má pozastavenou činnost
07.04.2011, 17:00
Řepka: Fanoušci Jablonce vyhrožovali smrtí mému synovi
06.04.2011, 11:51
Další problémy pro Řepku?
04.04.2011, 17:04
Vydražte Řepkův dres a dva lístky na Liverpool. Přispějete na boj s rakovinou
11.02.2011, 16:00
Řepka v životopisu líčí i to, jak opil Batistutu
17.01.2011, 21:56
Řepka: Bojujeme za sebe i celý český fotbal a jeho koeficienty
15.09.2010, 19:16
Sparta potrestala Řepku za údajné opití nespecifikovanou pokutou
21.08.2010, 22:35
Řepka má za plivnutí distanc na tři zápasy a nesmí být kapitánem
05.08.2010, 15:54
Řepka se omluvil za plivnutí na Volešáka
04.08.2010, 11:45
Disciplinárka pozastavila Řepkovi činnost a zahájí s ním řízení
29.07.2010, 16:00
Podle komise rozhodčích Řepkův prohřešek sudí vidět nemuseli
27.07.2010, 11:08
Pro Řepku byl gól a titul satisfakcí za dva roky staré vyloučení
15.05.2010, 23:47
Řepka: Byla by škoda, kdybychom si ligu na Baníku pokazili
28.04.2010, 20:09
Kapitán Řepka chce vrátit titul znovu na Letnou
25.02.2010, 11:20
Řepka: Kdybych ve výhru nad Slavií nevěřil, bylo by to špatné
02.10.2009, 20:19
Sparta se v Mariboru bude moci spolehnout na Řepku
19.08.2009, 15:42
Řepka se Spartou do Atén poletí, ale jeho start je dál nejistý
02.08.2009, 17:16
Vedení Sparty chystá zimní zemětřesení
18.11.2008, 11:21
Petr Čech obhájil vítězství ve Zlatém míči ČR
05.11.2008, 11:27
Zraněný Řepka si už nejspíš na podzim nezahraje
03.11.2008, 21:28
Slavit se nemá předčasně
06.05.2008, 15:29
Řepka se po delší pauze znovu neovládl
05.05.2008, 12:34

Komentáře (177)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uz je davno zname ze je chory a potreboval by lekarsky zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni čobol

Reagovat
Fernando_Torres

Tak trosku prospartanskej clanek ne? Je tady popisovanej jako nejvetsi hvezda ceskeho fotbalu za buhvikolik desetileti....

Reagovat
smazaný uživatel

neni tak popisovanej, ale skutecne ty kvality mel a ma i nyni... ale jak je poznamenano, chovani z nej dela tuctoveho hrace. A loni to byl nejlepsi hrac nasi ligy, co se tyce pozice obrance, neli vubec cele GL

Reagovat
Fernando_Torres

Ted jde o to jestli vubec odehral dost zapasu aby mohl byt hodnocen.....

Reagovat
smazaný uživatel

to snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

už by se měl začít ovládat

Reagovat
smazaný uživatel

článek řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje sice někdy jako smyslu zbavený a jako prase ale takový respekt který si vybudoval neměl asi nikdo(s českých obranců a hraču vubec)Nemam ho rad asi jako hodně lidi ale je to jeden nejlepších obranců v česku

Reagovat
smazaný uživatel

Podle meho uzh tak zustane naporad....aspon budes mit duvod proc se divat na Spartu:))

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ze Spartou zrovna nehraje Baniček tak se na spartu nedivam

Reagovat
smazaný uživatel

taqy se to da tak rict

Reagovat
smazaný uživatel

minulý rok jsem byl na Silvestra ve Špindlu a byl tam právě Řepka , kterému ruplo v bedně a startoval tam na mladé kluky a udrželi až jeho gorily ,jinak by jim něco nejspíš udělal ... podruhé jsem ho viděl , když byl se svým synem na turnaji a seřval tam před všemi trenéra těch děcek .... opravdu magor....

Reagovat
Maverick 65

ty si magor;)...tyhle pohádky si nech jinam

Reagovat
smazaný uživatel

ty ty pohadky nejak znas

Reagovat
smazaný uživatel

Priste napis jenom jednu lez a ne dve..treba nekdo uveri:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem šel po Letný s kočárkem, upadlo mu kolo a rozjel se do vozovky, a řepka skočil před kamion, zastavil ho a donesl mi kočárek se smějícím se batolátkem. Pak jsem taky šel jednou nakoupit, a řepka tam zaplatil nákup za jednu důchodkyni, naložil ho k sobě do auta, vodvezl jí domů, nákup jí vyskládal do lednice, uložil babičku do postele, přečetl jí pohádku a pak šel do dropinu vyvářet jehly.

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to hrozně hodnej kluk. Každý úterý spolu chodíme krmit ptáčky. Jednou sme našli opuštěný hnízdo s mláďátkama a on jim nazvracel do zobáčků, aby neumřeli hlady.

Reagovat
Langi

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to přečtení pohádky nevěřím, to už jsi přehnal.

Reagovat
Kapřík

Jednou mi straka ukradla pětikorunu...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo lže ten krade do pekla se hrabe a ten tvuj nick to jasně dokazuje

Reagovat
smazaný uživatel

RE:straka

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ja taky moc neverim, ale z ceho soudite, ze keca? jen proto, ze to nechcete slyset?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to normální kretén!!Ještě že skončil druhý Řepka (Abrahám)...Myslí si,že je bůh ví co a přitom je to normální magor.Má své kvality,ale nemám ho rád!!

Reagovat
smazaný uživatel

at se ide lecit tupec nervni !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodel já chčiju

Reagovat
smazaný uživatel

je to skvely obrance.. stoprocentne by mel v tyhle dobe na repre a byl by tam urcite kapitanem, jenze to se asi nestane, ptz kouc veme do repre sice horsiho obrance, ale hrace ktery se nenecha vyloucit a tim oslabit tym...

jinak bych chtel podekovat za nadherny clanek

Reagovat
smazaný uživatel

to sis dělal srandu ne s tim kapitanem nebo si taky chori jak on....

Reagovat
smazaný uživatel

definuj mi roli kapitana prosim te

Reagovat
smazaný uživatel

pokud neviš co je za pojem ve fotbale kapitan tak pardon.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten čo bije kamery, hádže protihráčom lopty do havy a surovo fauluje. To by mal byť kapitán, vzor celého tímu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ve Sparte bych se tomu nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

ne ja to vim.. jen sem chtel zjistit jaka je podle tebe role kapitana, ze si myslis, ze by repka nemel byt kapitan(a v prispevku ten kapitan byl myslen bez toho, ze by se nechaval zbytecne vylucovat)

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho že by se nenechaval zbytečně vyloučit?to by nebyl Řepka.ale to spojeni s kapitanem v repre mi přijde trohu zcestné promin ale mame lepši hrače na tuhle pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

jmenuj jedineho.. krome nedveda ktery uz se repre vzdal

Reagovat
smazaný uživatel

dostatečně stači Rosa nebo jeho zastupci co jsou na to určeni.ale Řepka co ti je...

Reagovat
smazaný uživatel

se vsi uctou ale rosa neni ten typ kterej by mel delat kapitana.. to chce poradnyho hecire a srdcare a to rosa fakt neni.. posledni takovy clovek u repre byl nedved

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale Řepka tuhle roli neumi vykonavat ani ve spartě natož v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne.. on je srdcar a hecir.. je to typ na kapitana.. jenze to obcas prezene a mnohdy zbytecne oslabi tym.. kapitan by byl skvelej, ale musel by se malicko krotit

Reagovat
smazaný uživatel

no srdcař a heciř je to se musi nechat maš recht. ale ti jeho rapli atd. mu snižuji celkovy pohled jako na fotbalistu.v PL se to naučil ale u nas ma pořad amok..

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.. vedeni sparty by na nej melo trosku pritlacit, i kdyz nevim jestli by to pomohlo.. proste na nej musi bejt pevna ruka a pak se mozna zkroti

Reagovat
smazaný uživatel

prosim te co tu do ludwana valis? jak moze byt repka kapitanem repre? takovy rapl by se mel jit lecit!! dyt on neni normalni!! podiv se jak se chova!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslim že Rosa na kapitána nemá sice je výbornej hráč jeden z našich nejlepších ale kapitána si představuju jinak to musí bejt tahoun a dříč a zároveň natolik zkušenej aby spoluhráče morálně vytáhnul nahoru s sebou....... jako třeba Puyol v Barce, nebo Zápotočnej eště když hrál za Liberec........

Ačkoliv sem "antisparťan" a Řepku nesnášim tak si myslim že by byl dobrej kapitán ale když by na trávníku strávil 5 minut tak by týmu nepomohl spíš naopak........

Reagovat
smazaný uživatel

kapitan by mel strhnout muzstvo a jit mu v cele, jak muze clovek, ktery nema uctu k protihracum a rozhodcim, jit za vzor cele repre? mozna ma na to par vlastnosti, ale to by nejdriv musel vyradit raplost, aby jim mohl byt aspon ve sparte..

Reagovat
smazaný uživatel

messi 1912-si totalni debil,kdyz rikas za repka je fotbalista.

Reagovat
One-Real

Ty si debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten může dělat kapitána tak v Rugby, nebo Americkym fotbalu

Reagovat
Kubin1989

No ty so kokotko

Reagovat
Langi

si blázen...lidem jako je on bych zakázal vstup na stadion, nadosmrti

Reagovat
r.mrazik

sice se chová jak trouba,ale je to suveréně nejlepší obránce v lize...kdo nevěří ať se jde na něj podívat naživo...opravdu suverén...o psychice nemá cenu mluvit...všichni známe jeho blikance

Reagovat
Maverick 65

Tooomáš Řepkaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam ho rád,protoze hraju za Spartu,ale jinak ma u vsech respekt a navic obranu zvládá...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý hráč s iq dementa.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra fotka,ten by ho nejradsi sezral

Reagovat
smazaný uživatel

Inak na konkurenčnom portále(FP) sa raz objavil článok s Repkou, ktorý hovoril. že tam chodí ale, že niektorých užívatelov by najradšej zabil - napríklad Janoasa

Reagovat
smazaný uživatel

kecas

Reagovat
smazaný uživatel

Nekecám

Reagovat
smazaný uživatel

hod sem odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článok už neexistuje, na tej stránke bol asi hodinu, potom ho zmazali, napísal ho jeden redaktor - slávista, asi si to celé vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Spiš uplný debil!

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka fotbal hrát umí ale je to strašnej magor jediný co mě strašně štve je že rozhodčí mu to žerou

Kdyby dostával ob zápas červenou kartu tak by se buď uklidnil a nebo by nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať je tam co nejdéle blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto diskuzi by bylo třeba vyčistit od toho plevele, co tu většina píše...

Reagovat
Kapřík

Nejlepší na tom je, že ty lidi na diskuzi nadávají jako dlaždiči, navzájem se ponižujou a pak mají tu drzost napsat že je Řepka bezmozek...ani si nevidí do huby, jakej je to odpad .

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte Tomáše Řepku napokoji.Pokud nějakej Scum má na něj blbý keci tak at se nejdřív podívá na sebe a nekecá takoví kraviny .Je to skvělej stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Ujafaluši-Řepka je to sice nervák ale pořád nejlepší stoper v GL a jeden z nejlepších v evropě takže važte slova nevymáchané huby

Reagovat
smazaný uživatel

ze v evrope??

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale v evropě a ta tvoje evropa je kde?na letne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale blb

Reagovat
smazaný uživatel

Všemi nenáviděný a mnohými obdivovaný. ??? A co my ostatní co na toho labilního cvoka kašlem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové,je mi úplně jedno,jakej má kdo na Řepku názor,ale tohle si prosím přečtěte a zamyslete se nad tím.Tomáš Řepka je fotbalista,který ještě ted mohl hrát v pohodě Premier league.Nikdo nemůže říct,že by nebyl skvělej hráč.Má problémy se svým chováním a některý jeho zákroky jsou likvidační.Ale chtěl bych říct především jedno:Chodí do všeho na 100 procent,na hřiště jde s tím,že chce vyhrát a udělá všechno pro tým.Někdy z toho jsou právě ty,,incidenty".Ale není jako většina ,,hráčů" naší GL.Kteří si jdou odkopat 90 minut,aby se jim nic nestalo a v klidu dostali lepší smlouvu.Kdyby bylo víc hráčů jako Tomáš Řepka,kteří hrajou srdcem a za tým,s¨nestalo by se,že na domácí nejvyšší soutěž chodí v průměru 3 000 lidí na zápas a na některý zápasy kolikrát i jeden tisíc.Ono se taky není čemu divit.Tomáš Řepka

Reagovat
irik

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je že "má problémy se svým chováním a některý jeho zákroky jsou likvidační" takže kdyby hráli všichni jako on tak se GL hraje v nemocnici

Jinak stoper je to dobrej jen kdyby přemejšlel a nelikvidoval protihráče (podlenašich rozhodčích) "čistejma zákrokama"

Reagovat
smazaný uživatel

kurva nebyl sem tu 2 mesice,a kdyz vidim zetady nekdo rika ze repka je fotbalista tak by mel chcipnout,je totalni nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka není fotbalista, on je skvělý fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,škoda těch blikanců,bez nich by mohl být naprostá špička na svém postu,autor ve článku to vystihl naprosto přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim ty jeho blikance a prasacky fauly to je neco strasnyho ale takovyhlech srdcaru je malo a JE to nekvalitnejsi stoper v GL...a super clanek! akorat to s tim vzorem pro mladez je NAPROSTA volovina!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nn Onanista

Reagovat
smazaný uživatel

zas a zase,je to prase

Reagovat
Kubin1989

Řepka je debil a má v hlavě vymeteno!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je to king ! já mu fandim

Reagovat
smazaný uživatel

já ne

Reagovat
smazaný uživatel

Repka je muj oblibneny hrac. Nejlepsi cesky obrance co jeste hraje. Ze je rapl je zname, ale i presto je suveren je to tahoun vzadu. Dlouho dobu nebude hrac jako on...

Reagovat
One-Real

Řepa je borec.Jen u něj jde rozum na úkor kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Řepku rád. Vyhrál nám titul

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je boží

Reagovat
smazaný uživatel

repka je nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mozna tak ve sprchach kdyz ti spadne mydlo

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobrej hrac fauly patri k jeho stylu hry

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to prase

Reagovat
smazaný uživatel

no casto neudrzi nervy jinak by to byl skvelej obrance nic proti ale jinak je lepsi nez rozehnal

Reagovat
smazaný uživatel

noo tak Rozehnal je pravej opak To s Tebou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

a ta fotka je pěkná,jak zuřivě čumí na rozhodčího

Reagovat
FORZAMILAN

at je to magor jakej chce,tak fotbalista to byl vynikajici a stale je jeste dobry,na nasi ligu ma v pohode........jinak ten clanek je napsany hezky.........forza Repka..........

Reagovat
smazaný uživatel

at si rika kdo chce co chce, podle me je Repa nejlepsi stredni obrance v GL, a to fandim Baniku

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

jasný ptakopysku

Reagovat
One-Real

Má pravdu, řekni mi někoho, kdo je po fotbalové stránce lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Unreale-však já souhlasil s tvrzením ptakopyska:-P

Reagovat
smazaný uživatel

komu tykas Jokiči?

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi Tobě né? Nebo si slepý?

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
smazaný uživatel

je to hovado jak prase nikdy bych ho nepustil na hřiště nemá mozek když se chová jak debil já bych ho nikdy nechtěl vidět v oblíbených klubech protože je to prase a doufám že se mu to jednou nevyplatí a jestli patří do osobností kapr ligy tak možná tím jaký je to vůl

Reagovat
One-Real

Chceš vidět, jak vypadá vůl?Koukni do zrcadla a máš to.

Reagovat
smazaný uživatel

a pan chytrý promluvil ty budeš asi pěknej čurák že taky vidíš jenom rudě jak tvůj miláček řepka?

Reagovat
One-Real

No jo nadávky nadávky, já v GL nefandim nikomu(když už tak spartě)U Řepky jde rozum na úkor kvality.Řekni mi lepší stopera v GL fotbalově?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hrál suchý stopera tak je lepší latka hraje líp Brabec také nehraje nejhůř je mě jasné že řekneš že je to samý slávista ale já to vidím tak je to můj názor já hodně nemám rád spartu takže můj názor na řepku je jasný a fandím slavii je jasné že kdo fandí spartě tak má řepku třeba rád ale já je nesnáším

Reagovat
One-Real

Suchý minulý rok hrál stopera a měl tam pár kiksů,a ty ostatní dva ani rozebírat nebudu, Řepka je fotbalově jinde, akorát je to bomba, u které nevíš kdy vybouchne

Reagovat
smazaný uživatel

suchy je dobrej na svuj vek.nechci se zastavat slavisty ale suchy je jedinej kterej mi z tech lazaru nevadi ale repka je urcite lepsi

Reagovat
One-Real

Suchý má potenciál, ale Řepka je momentálně jinde fotbalově.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze myslis vys?

Reagovat
One-Real

Jinde je taky slovo, Řepka bez těch je excesů je vynikající obránce, kterej bez průserů by hrál v top týmu v top lize

Reagovat
smazaný uživatel

takze manchester united a nebo spanelska a to je real madrid

Reagovat
One-Real

Možná i tak, pokud by neměl tyhle excesi, nebo prostě na špičce ligy, myslim, že anglická liga je liga pro něj takže Live,MU,Chelsea,Arsenal,Tottenham,Everton,AV...atd

Reagovat
One-Real

excesy

Reagovat
smazaný uživatel

zapomnel si na blackburn a MC

Reagovat
One-Real

Blackburn půjde dolů, odešel trenér, Bentley, MC tak nevěřim, vypisoval jsem jen některý, popřípadě ještě Portsmouth

Reagovat
smazaný uživatel

nejspis liverpool kdyz se prosadil skrtel tak i repka a navic oba maji podobnej zpusob hry

Reagovat
One-Real

No to už je celkem jedno, já jdu ven tak čus

Reagovat
smazaný uživatel

repka je dbrej sice mu obcas ujedou nervy ale on uz je takovej kdyby nehral tvrde tak by byl polovicni ab na svuj vek je to supere obrance

Reagovat
One-Real

100 Pro Řepku

Reagovat
smazaný uživatel

repka je king

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si hnup

Reagovat
smazaný uživatel

na Řepku v tomhle nikdo nemá,je nejlepší sem rád že je ve spartě

Reagovat
smazaný uživatel

ve vybusnosti nebo v hrani?

Reagovat
smazaný uživatel

Potřeboval by přes držku kokot.Ty jeho manýry k fotbalu prostě nepatří,nemám ho rád!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti baníku ale vychovat takové hovado je taky umění

Reagovat
cink

hovado jsi ty

BANIK 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš chachare

Reagovat
smazaný uživatel

banik ho nezkazil on se zacal chovat jak blb az ve sparte!!!!

Reagovat
irik

jezisku na krizku ty jsi ale kokot zkurveny ...

Reagovat
Kapřík

Ty si hroznej tragéd...jeden z těch, kvůli kterým se ze zdejší diskuze stává stoka .

Reagovat
smazaný uživatel

Já se divím, že o takovém trotlovi se ještě vůbec může psát.

Reagovat
Kapřík

Já vím, je to těžké...o tebe, takovýho ukázkovýho trotla nikdo nestojí a nějakýho Řepku tu řeší každej...jak říkám, chápu že je to pro tebe těžké .

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem ho nikdy nemel rad....vzdycky hral za hranici pravidel...mel by se lecit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rebel...2 vojáky těžce shmoždil a 3 zesměšnil ne je to proste vylizany pako...proto ho sparta angazovala aby zapad do kolektivu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda pravdoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to rebel,jo to je super hlaska

Reagovat
One-Real

Reagovat
Kapřík

Kozute kozute, nejen že si tu zprznil takovou skvělou hlášku, ale taky jsi přispěl svojí vlastní dávkou vylízanosti k ubohé úrovni této diskuze...moc děkujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Me se strasne libi jak tady ty vygumovani slavisti a jim podobni na nej nadavaji a pritom nejsou o nic lepsi...Ano obcas udela nejaky blikanec,bohuzel a je to velka skoda,nicmene je i pres to suverene nejlepsi stoper v lize a kdo tohle nevidi tak ma sesivane oci Repka

Reagovat
pavel.fotbal

Nejsem ani sparťan ani slávista, ale Řepku, ať je jakej je uznávám.Je to nejlepší obránce v GL,to je nezpochybnitelný.Bylo by hodně zajímavý a myslím, že by se mnozí, co tady vůbec nevidí jeho fotbalový kvality hodně divili , kdyby Rada vzal Řepku na ten nejbližší přátelák ve Wembley proti Anglii a on odehrál zápas zpátky v repre.Vzhledem k stylu jakej se v Anglii preferuje- centry na hlavičkující útočníky př. dorážející , myslím že by si Řepka svý odved a jasně kraloval.Jenže to Rada neriskne, už jen proto že nebude dělat žádný nový experimenty,protože by mu jakoukoli zápornou věc v podání Řepky dali všichni sežrat.Tady je blbá nálada jak kdysi trefně řekl Václav Havel.Myslím v českém fotbalovém národě.Tady jen se něco nedaří tak se hned rychle najde viník. Já , ale Řepkovi věřím, pokud dokáže ukočírovat emoce a možná by mu i odpovědnost v podobě kapitánský pásky prospěla a měl by víc odpovědnosti, jak zde bylo řečeno hraje vždy naplno a nikdy neuhne-pravý srdcař, pravý bojovník.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž jsem fanda sparty tak řepka je psychopat - to co si dovoli na hřišti je jen díky ubohé úrovni rozhodčích GL - tfujl. PL RULEZZ!!! :)))

Reagovat
irik

Napada me srovnani , Roy Keane , uplne to sedi , perfektni kapitan aj hrac , ale ty nervy , ty nervy ...

Reagovat
smazaný uživatel

SuperTom , vseci mu mozte fajcit kar

Reagovat
smazaný uživatel

Řepáááák

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho chtěl vidět řepáka, kdyby se potkal na hřišti s Gatusem

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Řepka je borec a nějaký keci co některý uživatelé proti němu maj Můj názor nezmění

Reagovat
Shevchenko

Je to hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

to seš možná tak ty

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je uplný debil! Co se beztak ani neumí podepsat! Naky kvality má ale kdyby dostával za všechno červenou co měl (viz 1. kolo GL) Tak po něm ani pes neštěkne protože by si vubec nezahrál!!! Ale do Sparty se hodí to je pravda...kokotek

Reagovat
One-Real

Psycho

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, je to psychopat ..maš pravdu

Reagovat
Kapřík

Proč o sobě mluvíš v druhé osobě? Pak aby se v tom prase vyznalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom týden tady nejsem a z diskuze na EFku se stal nehorázný odpad

Reagovat
smazaný uživatel

kedysi bol dobry ale teraz uz setko riesi cez tvrdost a ne fotbalovost ..

Reagovat
smazaný uživatel

pro vsechny ktery tady pisou ty nadavky o Repkovi.. ano Repka ma pohnutou mysl, ty jeho vylevy nekdy jsou taky hrozny a sproste nadava.. avy si si myslite, ze kdyz tady pisete ty nadavky o nem, tak jste o neco lepsi.. ne jste stejny prasata jako je on

fakt z tyhle diskuze je mi na bliti

Reagovat
smazaný uživatel

me je na bliti z jeho hry nebyt repky ma sparta titul, od te doby co tam je mi je sparta cim dal min sympatictejsi, a to jsem ji mel rad..mel by si nechat zoperovat mozek a jit do duchodu

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

pocky frajere,kdyby nebylo řepky tak sparta o titul ani nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

hmm jak v simpsnech má homer v hlavé tužku tak on tam má celý kraml

Reagovat
Kapřík

Něco by na tom mohlo být...ty jsi totiž důkaz, že i s tím se dá žit .

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je mega srdcař,v současnosti nejlepši česky obrance Fotbal nejsou šachy, sice někdy to přežene,ale o tom to je! jen škoda že se vysral na repre,ale ani se mu nedivim! mega zviře,akorat tady všeci zavidi že nehraje za jejich oblibeny tym.....proste je to nej bek

Reagovat
smazaný uživatel

hráč je to průměrný, vypatlanec asi maximální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Jsem sice za vás dva rád, že jste se tu coby stejně "stopově" inteligentní iživatelé potkali, ale nechcete si radši psát na icq? Když totiž člověk nemá nějaké mentální postižení, tak je mu z vás jen a jen na

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Řepka je borec neprohraje jeden hlavickovy souboj a je to jeden z nejlepsich obrancu gambrinus ligy!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Řepka je kokot a dělá jenom ostudu...samé frajerské a nadupané řeči a pak stejnak hovno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kokot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele