Nemyslím na odchod z RB Lipsko, vyhlásil Demme

29.07.2019, 15:59
Aktuality
Diego Demme během minulé sezóny vypadl ze základní sestavy RB Lipsko, načež se začalo spekulovat o jeho možném odchodu. Odchovanec Bielefeldu ale něco takového vyvrátil...

Sedmadvacetiletý záložník se do koncernového klubu dostal přes Paderborn a následně pomohl RB Lipsko k postupu do druhé a posléze nejvyšší německé soutěže.

Demme ve druhé polovině minulé sezóny vypadl ze základní jedenáctky ambiciózního klubu a rázem se objevily spekulace, které defenzivního hráče spojovaly s Fiorentinou.

Rodák z Herfordu ale po příchodu kouče Juliana Nagelsmanna na odchod nemyslí. "Po příchodu nového trenéra a vzájemných rozhovorech mám dobrý pocit," řekl Demme pro deník "Kicker". "Nemyslím na odchod. Pokud se dostanu zpátky do formy, nemám obavy, že nebude nastupovat," prohlásil.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Jak to vypadá s Wernerem?

Reagovat
jv

RB Lipsko čeká na jeho rozhodnutí... Nový sportovní ředitel Markus Krösche mu nestanovil datum, do kterého by měl svoji volbu oznámit, protože na něho nechce vyvíjet tlak. Nejspíše ale odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši sem dejte konečně článek o Pepem, kterej jde do Arsenalu EuroFotbal jako vždy pozadu

Reagovat
Poll Hamm

Za mně sympatický klub.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rudnevs

Prečo myslíš?

Reagovat
Poll Hamm

Ani nevím prostě se tak nějak objevili a nejednou hrajou ligu mistrů.

Asi i proto že je vseci nenávidí a mąm rád kuby které byly nedávno založené

Reagovat
Rudnevs

A dôvody, prečo ich ostatní nenávidia, ti nevadia? Alebo proste chceš ísť proti prúdu, proste len tak?

Reagovat
Poll Hamm

Já věděl že příjde jebačka. To je pouze jeden z důvodů. Spíš se mi líbí že dávají šanci mladým, ted mladý tenér, logo. Rozhodně mi nejsou sympatičtí jen tím že je každý nenávidí a mohl bych jít proti ostatním

Reagovat
Rudnevs

Veď kľud, žiadna jebačka, len sa pýtam. A hej, tú ich sieť vybudovanú Rangnickom obdivujem i ja, ešte viac obdivujem prácu Salzburgu, ale ono je to stejne tak trochu prepojené. A trénera Nagelsmanna mám tiež rád.

Ale inak ich teda moc nemusím, lebo tam neni taká top atmosféra a tradícia a navyše robia odrby.

Reagovat
Seydou Doumbia

Odrby dělá každý jen je někdo dělá větší/menší a u někoho se to provalí a u někoho ne...ale je daleko více věcí za oponou fotbalu že by se člověk divil jak je každý klub zkorumpovaný a manipulovány lidmi z vyšších orgánů...jinak Lipsko kdyby chtělo kupuje si hráče za 40, 60 milionu odkudkoli a čelilo by Bayernu v boji o titul...oni místo toho kupují neskutečně talentované hráče, které chtějí připravit na postupný krok výše a tím vlastně tvoří svou historii...tohle je identita toho klubu...atmosféra a tradice to vše časem může a nemusí být, ale to ted není moc na pořadu dne...Lipsko neexistuje tak dlouho, aby tyto aspekty mělo na vysoké úrovní

Reagovat
JozkokozleJ

V RB arene zahrali Herthanom 10 min. pred zapasom "Nur nach Hause" a to si ma kupili

Reagovat
Rudnevs

Tak to sa potom nemáme o čom baviť >>> vorwärts Rasenball, Leipzig überall!

Ale nie, ono je to pekný zvyk hrať pred zápasmi tie hymny hostí. Viem, že ako prvé s tým prišlo St. Pauli v 90. rokoch (vtedy to bol občas i problém, často sa museli pýtať toho a toho celku, že akú majú vlastne hymnu a niektoré kluby ani nemali žiadnu) a robia to doteraz. Potom ich začal kopírovať Leverkusen a dnes už to teda asi robí viacero klubov.

Reagovat
stas87

Amiri len za deväť mega k Werkself.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Amiri už oficiálne v Leverkusene

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele