Nemůžeme žít minulostí, ví trenér Realu Sociedad Arrasate

18.10.2013, 20:15
Aktuality
Trenér Jagoba Arrasate po loňské sezoně převzal Real Sociedad a dostal tak hodně těžký úkol - navázat na úspěšný ligový ročník 2012/2013. To se mu zatím nedaří, baskický klub se pohybuje až ve druhé polovině tabulky španělské ligy a jeho kouč moc dobře ví, že je potřeba ukončit čekání na výhru...

"Reprezentační přestávka nám podle mého názoru pomohla, mohli jsme si zanalyzovat všechny chyby. A díky tomu budeme lepší. Loni jsme si získali velké renomé a vysloužili si chválu, ale ve fotbale se věci mění hodně rychle," prohlásil.

Real Sociedad zatím vyhrál jenom jeden zápas, když v prvním kole porazil Getafe, z dalších sedmi duelů vytěžil pouhé čtyři body a v tabulce je až patnáctý. Další pokus na ukončení série bez vítězství dostane zítra ve Valencii.

"Nemůžeme žít minulostí, je třeba co nejdříve vyhrát a naladit se na lepší notu. Na Mestalle to bude složité, ale loni se to povedlo. Valencia má několik vynikajících hráčů a trenér Djukić přinesl do týmu rovnováhu. Nejsou tak ofenzivně naladění, ale o to méně branek na druhou stranu inkasují. Strach z nich nemáme, jedeme tam vyhrát," hlásí Arrasate.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"...Strach z nich nemáme, jedeme tam vyhrát..."

Tohle zní mnohem líp než klišé "...chceme bodovat..." nebo "..."soupeř svou kvalitu má, bude to těžké, ale pokusíme se jim to znepřijemnit..."

vamos Sociedad

Reagovat
placa

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, že se naplňuje osud podobně jako u Villarealu 2011/2012..

Reagovat
RS

Repre pauza byla pro nás skvělá příležitost nechat pracovat nového trenéra, Jagoba se předvedl dost!! Kromě slaboučkýho Lyonu jsme nezvládli ani Elche, špatnou Sevillu...

Obrana OK, ale přechodová fáze a útok (zakončení) je tragedie!

Tohle není jako trenovat kluky v dorostu, hráči jako Vela, Grizi potřebujou pevnou ruku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele