Neměl jsem odcházet z Wolfsburgu, přiznává Olić

05.03.2016, 14:34
Aktuality
Ivica Olić se před rokem vrátil z Wolfsburgu do Hamburku, kterému chtěl pomoci se záchranou, nakonec se však příliš neprosadil. Nyní ostřílený útočník přiznal, že z automobilového celku neměl odcházet...

Nyní již bývalý chorvatský reprezentant má za sebou opravdu bohatou kariéru, během které si udělal jméno právě i v Hamburku, za který nastupoval mezi roky 2007 až 2009.

Následně se Olić vydal do mnichovského Bayernu a posléze do Wolfsburgu, kde pravidelně nastupoval a patřil k důležitým hráčům, to už ale neplatí po návratu do HSV.

Po druhé části minulé sezóny, kdy Olić pravidelně nastupoval, letos plní jen roli náhradníka a přiznává, že odchod z Wolfsburgu byl chybou. "Byla chyba odejít z Wolfsburgu," potvrdil Olić, jenž pod vedením Bruna Labbadii nastupuje na křídle. "Chtěl jsem pomoci Hamburku se záchranou, ovšem nastupuji na křídle, na což nejsem zvyklý," dodal 36letý kanonýr, jenž před nedávnem ukončil reprezentační kariéru.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý hráč a sprinter, pořád na to má.

Reagovat
Rudnevs

Nemá.

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Rudnevs

Myslím že týmto prehlásením to zaklincoval... V lete pôjde preč.

Reagovat
smazaný uživatel

na křídle už hrál několikrát v minulosti ..jaktože najednou není zvyklý

Reagovat
smazaný uživatel

Pod do cesky ligy tam budes hvezda i v 65 letech mezi tema matlakama

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele