Německý tisk: Češi se zlepšili, Německo vyhrálo se štěstím

02.09.2017, 17:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já nevím, bojovnost se tomu upřít nedala ale jestli měli Němci namále? Spíš mají rozhodnuté a nijak se nehonili. Naši si teď zase budou myslet a Irové je klasicky srovnají.

Reagovat
luismiksak

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Historia si pamata iba vitazov

Reagovat
smazaný uživatel

Historie si nebude pamatovat tenhle zápas a je jedno kdo by ho vyhrál. Vždyť je to obyčejnej kvalifikační zápas na kterej si za 10 let nikdo nevzpomene.

Reagovat
guzman

Ja si treba pamatuju jak sme porazili němce 3:0

Reagovat
Coutinho10

s beckem

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to s těmi fans v německu teď

Reagovat
smazaný uživatel

je fascinující, jak některým lidem přináší utrpení prostě přiznat, že jsme hráli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dave LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Češi no. Tohle je taková česká specialitka. Podceňování se a znevažování českých úspěchů. Místo toho aby si to užívali tak remcaj a když prohrajeme tak taky remcaj. Prostě demence.

Reagovat
Blasphemer

Nevím, jak ostatní, ale mně přináší utrpení, že o tom musí být deset článků. Navíc po promrdaný kvalifikaci, kde jsme nestačili na Nory nebo Ázerbajdžán. Ale teď jsme hrdinové, protože jsme hráli dobře s Němci a můžeme si zase namlouvat, jak to bude lepší. Hovno. Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přesně to hysterický jednání, který spousta lidí předvádí a spoustě lidí to v důsledku kurví život. Nikdo netvrdí, že jsme mistři světa. A víc článků než hráčů je tu po každém zápase. Ale v hlavách některých je prostě defaultně cokoliv špatně, ať už je výsledek jakýkoliv. I německá média svorně píšou, že jejich tým jsme docela přehrávali a jejich trenér řekl, že vyhráli se štěstím. Přesně tak to bylo, ne víc, ne míň. Nikdo nechce, abys hájil naši reprezentaci po pokažený kvalifikaci, ale bavíme se o tomhle jednom, docela vydařeném zápase. Nejde o nic víc, než napsat, že ten zápas se nám docela povedl. Ale i to je pro spoustu lidí nemyslitelné, protože to je pozitivní zpráva a takové oni nemají v repertoáru.

Reagovat
Blasphemer

Já ale nemám problém uznat, že v tomhle konkrétním zápase jsme hráli dobře. Ale tohle se přesně děje každej cyklus. Většinu času to nestojí za nic a pak se najde jeden ucházející výkon, na základě kterýho se začne tvrdit, že to tak zlý nebylo a že bude určitě líp. Já už jako fanoušek nechci žádný falešný přísliby, těch už bylo... chci konečně výsledky.

Proti Němcům fajn, ale mám pocit, že někteří po tom zápase propadli té iluzi, co tady popisuju - že to není tak zlý. A to mi prostě vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi ukázat jednoho člověka, který tu tvrdí, že ta kvalifikace tak zlá nebyla a že určitě bude líp?

Reagovat
Blasphemer

Že bude určitě líp, tu pár lidí tvrdilo. A ve Sportu dokonce vyšel článek, který měl tuhle frázi dokonce rovnou v nadpisu.

Reagovat
db18

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

gol v 88. minute. nemecko. nahoda?

Reagovat
bayern987

Jo...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já od našich nic moc nečekal, a tak jsem byl spíš zvědavý na tu Německou "mašinu", na top fotbal. Nakonec jsem si ten zápas užil spíš díky výkonu Česka. Co tam měli Němci chyb, to by trestala i Jihlava. Hlavně naši hráli s hlavou nahoře. To sebevědomí, které v minulých zápasech dost citelně chybělo, tady najednou bylo. Co si třeba Bořil dovolil "Nováček".

Jo a jako bonus jsem čekal červenou pro Müllera. Bohužel se po té žluté začal dost krotit. Inu profík.

Trochu mi bylo líto Kopice. Byl střídán ve chvíli, kdy se mu na hřišti konečně začínalo dařit. Ale je fakt že kvalifikační zápas není od toho, aby se tam hráči rozkoukávali.

Takže u mě dobrý a těším se na zápas s Irskem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele