Německo po 20 měsících prohrálo, Argentina dostala šest gólů

27.03.2018, 23:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (204)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snaď tá 6ka otvorí Sampaolimu oči s tou jeho pofidernou nomináciou

Reagovat
Kang & Kodos

Ono je možný prohrát 1:6 s Bolívií?

Reagovat
Biozdenda

Na tom jejich pekelném stadionu 4000 nad mořem klidně

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bex5

3 srdecni selhani,3 stridani ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Bolívii by se mělo hrát MS.. mělo by to atmosféru, sice hotely totálně na piču, doprava na zápasy katastrofa, začátky se zpožděním, kabiny jak ve středověku.. ale hlavně ..ty narvaný tribuny na stání a ve finále největší nadmořská výška .. tam by se ukázalo kdo na to má a Jihoamerický týmy by hrály prim.. ne jak v Německu nebo Japonsku apod., .. toto by pro mě byly zajímavý destinace, kde je fotbal naprostým náboženstvím a jediným útěkem před strastmi každodenního života

Reagovat
Bakary3

Takže tím, že by byli zvýhodněný ti, co jsou zvyklý na místní podmínky, by se ukázalo, kdo na to má?

Zajímavá myšlenka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako když přijedou Bolivijci/Kolumbijci apod. do Německa, Johnny.. pokud na to němci mají mít tak vyhrajou i v Bolívii, stejně tak, jak se ukazuje že na to Bolivijci apod. nemají v Německu.. uvažuj,.. byť fandíš Arsenalu

Reagovat
fefo

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenka to je zajímavá, ale fakticky by ani jihoameričani nehráli prim, tedy ne všichni,Argentina, Uruguay, Paraguay, Brazílie ani Chile nehrají své zápasy v těchto výškách, ale v evropských podmínkách. Vyhovovalo by to Bolívii, Ekvádoru, Peru a asi i Kolumbii - tam netuším, v jakých výškách hrají. Každopádně favoritem by se rázem stála země, která prograje i v Curacau, tedy Bolívie. Jen díky nadmořské výšce se často kvalifikoval Ekvádor, přitom by J Ameriku lépe reprezentovaly jiné země, byť i ten Ekvádor není špatný,Celkově opačně to nevadí, pokud hrají ti vysokohorsky položení v nížině, ale opačně to biologický hendikep je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve že aj keď by hrala Bolivia v Holandsku, stále bude vo výhode. Keď sú zvyknutí na málo kyslíku tak tento vzduch pre nich bude veľké plus. Veď peto sa chodí na sústredenia do vysokohorských prostredí, no nie?

Reagovat
Bakary3

Reagovat
icka

Reagovat
Bakary3

Ty jsi jitrnice

Tím, že jsou třeba Ekvádorci zvyklí na výrazně náročnější podmínky, můžou to uplatnit i v Německu - dyť třeba Angličani měli snad nějaký soustředění ve vysokohorskym prostředí, myslím.

Takže příklad - pro Ekvádorce by to byla obří výhoda a dá se říct, že mají díky tomu lepší fyzičku, kterou můžou uplatnit stejně tak v Německu.

Zatímco pro Němce a jiný by hra v Ekvádoru byla vyloženě nevýhoda.

Ano, fandím Arsenalu a snad trochu přemýšlet dovedu. Děkuji ale za radu, chytrý fando Manchesteru United.

Reagovat
Godwinson

Takový drsný oxymoron na závěr, uf

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zas hovna.

Reagovat
Nihilister

Nejsi kámoš s FilipNWK ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to muj pra bratranec.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra by tam stoprocentně byla pěkně hustá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dala by se krájet?

Reagovat
smazaný uživatel

podle Bohdalove jo

Reagovat
Raul=Real

Risuje sa nam tu topfavorit MS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Spanelsko stopro je. Spolu s Nemeckem a Brazilii.

Reagovat
smazaný uživatel

A Francií.

Reagovat
ADM

Aspoň sa naplno ukáže, keď potom s Messim vyhrajú MS, aký sú na ňom závislý

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Já bych mu to moc přál aby jim vykopal ten titul MS, ale ani polobůh neuhraje celý turnaj sám a Argentině nevěřím právě kvůli těm nominacím Sampaoliho, mrdá to tam úplně stejným stylem jak Jarolím českou repre.

Reagovat
ADM

Ono by to dnes pravdepodobne aj vyzeralo úplne inak hrať DiMa, Aguero a Messi proti úplne našlapanému Španielsku jedine bez Busquetsa.. Ak chce mať Sampaoli hentaký základ, je bezpredmetné či tam dnes behal Dybala s Icardim alebo nie. Koniec koncov tam ani nebol problém, narozdiel od Argentíny si Španieli môžu vyberať z celej plejády world class hráčov na celej ploche ihriska, niektoré posty majú dokonca rovno zdvojené, Argentína ma world class len vpredu..

Reagovat
Kokesh

Bez Sergia a Silvy, ktery je pod Lopetegui nejproduktivnejsi hrac repre. S druhou casti je to jasne, oni by slozili klidne dva tymy co porazi Argentinu.

Reagovat
ADM

v predošlom článku spomínam Silvu a teraz na neho zabudnem Ale pravdupovediac, absenciach oboch nebola ani poznať. V tom strede mali totálnu prevahu aj bez Busa a nepotrebovali tam prvky jeho hry ako maximálna kontrola a skvelá pozičná hra a vpredu sa pretrhal Isco..

Aká je vlastne najsilnejšia zostava Španielov? Moc si ich zostavu z kvaldy nepamatám .. Bus Thiago Iniesta, Silva Isco + útočník?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Silva je úžasný, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že jim tam pak chybí jeden přímočařejší hráč, dejme tomu Asensio. V Německu měli totální kontrolu středu, ale do tý finální třetiny hřiště nechodili tak agresivně a v rychlosti, tudíž byli jednodušeji bránitelní. Podobná situace jako za Pepa v Barce s Iniestou na křídle či Cescem v sestavě.

Reagovat
El Cid z City

oni si mohou vpoho pomoci albou a carvahalem, ovládnou střed hřiště,obrana je skvělá a maj hroťáky,co ten jeden fík šoupnou..

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo tým dotáhnul na turnaji k titulu..sice ME ale dokázal to..takžee:

Ronadlo > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnadlo =

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Messi dotáhnul ARG do finále MS...v čem je Ronaldo víc, když finále ME prakticky nehrál??

Reagovat
smazaný uživatel

Pusobil jako motivator na lavičce, něco jako Franz Straka Navíc zlato z ME se počítá víc než stříbro z MS..nikdy se nemluví o tom kdo byl druhej, vždy se pamatují hlavně vítězové

Reagovat
tunkic

Neee, už ne tyhle kecy o motivátorovi, trenérovi a podobně, prosim Prostě se s nima dostal do finále ME, Messi do finále MS a to znamená jen jednu věc: Messi > Ronaldo, díky čau

Reagovat
smazaný uživatel

dotáhl do finále aha dej mi vědět až se bude dávat nějaký pohár za účast ve finále

Reagovat
tunkic

Pokud vím, tak je tady řeč o tom, že Ronaldo dotáhnul Portugalce k titulu na ME...tak se ptám, jak "dotáhnul", když finále nehrál..

Reagovat
Billy McClane

Dotiahol ich k titulu tak, ze bez neho by finale nehrali.

Reagovat
pajka-juve

Tenhle jejich mini souboj je mi volnejabys neřekl, že někomu nadržuju. C. Ronaldo Portugalsko dotáhnul jen do finále. Za těch 25 minut v tom finále nic nerozhodnul. Takže si v tomhle pořád můžou podat ruce. Jen Messi má těch prohraných finále víc. A je jedno jestli MS nebo ME/CA.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemuzou si podat ruce. Ronaldo ma uspech z velkyho mezinarodniho turnaje. Messi ne. To je jediny na cem zalezi. Ta logika, kterou tady predvadis je uplne nesmyslna, protoze podle ni vlastne Eder dokazal vic jak Messi nebo Ronaldo, protoze dal ve finale gol. Co naplat, ze za cely EURO odehral jen 54 minut, hlavne ze rozhodnul finale, zejo.

Reagovat
Baronne

Na druhou stranu je blbost shazovat 4 stříbrný medaile..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ja neshazuju. Ale lidi pamatujou trofeje, ne druhy mista.

Reagovat
Baronne

To jo, ale na bázi toho říct, že Ronaldo je lepší než Messi? To mi přijde prostě mimo..

Reagovat
pajka-juve

Takhle sem to nemyslel, psal sem, že ani jeden z nich nedotlačil na hřišti ten tým k titulu ve finále, ale "jen" do finále. Že má Ronaldo titul nepopírám, ani to že hrát celé finále nejspíš by ho i rozhodl v té formě co měl, ale nerozhodl, hrdina byl Eder (jen finále) jak píšeš, ale každý si bude pamatovat, že do finále je dotáhl Ronaldo. A je to o tom souboji mezi Ronaldem a Messim, ne všeobecný.

Reagovat
smazaný uživatel

se doprdele podívej, jak to Portugalci vyhráli...a koho měli ve skupině a stejnak skončili třetí !!! Neskutečný byla to jen o trochu menší haluz, než 2004 a Řekové. Takže si s timhle výsledkem z velkýho turnaje můžete víš co.

Reagovat
Fairplay

Argentině ta prohra jedině pomůže, takhle bude na Sampaoliho tlak a prostě bude muset vzít Icardiho, Dybalu a obecně trochu proměnit nominaci.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Španělé jsou hlavní favoriti MS v Rusku a Argentina v nějakém zkoušecím režimu bez Messiho proti jejich plné palbě neměla šanci. Rozdat si to s nimi můžou asi jen Brazilci, kterým ale bude moc chybět Neymar a jestli se dá do kupy tak stejně nebude 100%. Němci hledají ztracenou formu z minulého MS a po něm jim několik opor skončilo. Portugalci nikdy favorité nebyli a nejsou ani teď, ME vyhráli se štěstím. Angláni zase nikdy neustojí tlak velkých zápasů a ani teď mi to mužstvo nepříjde vyspělé, mají světové křídla a ofenzivní hráče, ale prachbídnou obranu s brankáři a chybí záložnici typu Lampard nebo Gerard co by to posouvali dopředu. Argentina je jasná tam je to o Messim. Francie, tam záleží jak to poskládají trenéři a jestli vemou třeba hvězdy bez formy (Benzema, Giroud,...), ale na top tým je nevidím. Italům po zlaté doznívající generaci nedorostla další vítězná, ti vyhrajou jedině stylem jako Řecko v Portugalsku 2004. Největším černým koněm jsou dle mě Belgičani, klidně si je umím se Španěly představit ve finále a budu jim fandit. Žádný jiný tým než výše uvedené už v semifinále nebude.

Reagovat
Foxhill boy

Italové ani na MS nepostoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Talianov si mohol kľudne vynechať

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Italy tam máš nějak navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Postřehl jsi, že Italové na MS budou chybět na úkor Švédů?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem dobrá Čech. Chtěl jsem napsat ve prospěch Švédů.

Reagovat
Fairplay

Aby ses nedivil, kdyby udělali díru do světa Poláci nebo Chorvati. Třeba právě na úkor té Itálie, na tu bych si být tebou nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Italům po zlaté doznívající generaci nedorostla další vítězná, ti vyhrajou jedině stylem jako Řecko v Portugalsku 2004.

Pokud Recko v roce 2004 vyhralo tak, ze se na zaverecny turnaj neprobojovalo a pak nakonec i tak nejakym zahadnym zpusobem vyhrali, tak asi jo.. Italove maj podobnou sanci.

Reagovat
Fairplay

Takovou výhru by dokázal jedině Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jen stačí nějakou zemi vyloučit kvůli občanské válce. Škoda, že se nekvalifikovalo Slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

dynamit

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jen se smějte Taliánům, Capello vyhozen v číně, nakráčí k repre, za zády Berlusconiho, ten vylobuje start Italů na úkor Švýcarů, které vyloučí za praní špinavých peněz z Ruska a krytí korupce jejich bankami, měsíc před začátkem.

Reagovat
ADM

Ešte ti nikto nenapísal, že s Talianmi si sa pomýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

němci hledají ztracenou formu

turnajové mužstvo se zase ukáže, neboj

Reagovat
Reggie

Tym, kterej vyhral vsechny zapasy kvalifikace, pokud se nepletu, hleda formu? A navic jak rikas, je to turnajovej tym

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tak že je to turnajový tým o tom žádná, na boj o medaile jim věřím, ale ne na zlato. Když porovnám formu jakou měli Miller a Goetze třeba před těmi 4 lety, kdy byli nezastavitelní vpodstatě, tak teď je to odvar. Navíc tehdejší Neuer v bráně byla taky jiná liga nez Ter Stegen teď + jimskoncili hraci jako Lahm, Podolski, Schweinsteger, Klose, Mertesacker. Khedira uz je taky polovicni navic zraneny, Draxler, který mel nastoupit se v konkurenci PSG neprosadil mezi opory a Shurle jsem čekal, že už taky bude dál, jeho vývoj a strop se zasekl niž bež byl potenciál. Gotze má kariéru jak jihoameričani, kdy zazáří na 2 sezóny a pak ztratí formu.

Reagovat
Reggie

To je sice pravda, ale napriklad ter Stegen ma skvelou formu, takze bych o oproti Neuerovi uplne nepodcenoval. Lahm chybi urcite hodne, ale jinak tam je kvalita porad velka. Za ty hrace co odesli jsou tam napr. Werner, Sane, Gundogan, Ruedieger atd. atd. , takze bych rekl, ze moc na kvalite netratili, jestli to spis neni naopak. Nejvetsi favoriti : Nemci, Spanele, Francouzi, Brazilci.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jako semifinále bych si klidně tyhle 4 týmy uměl představit a nebylo by to překvapením, zasáhnout tam může snad ještě Argentina nebo Belgie.

Reagovat
Reggie

Tak samo hodne bude zalezet na losu, resp. jak postoupi ze skupiny a pripadne dal a kdo na koho narazi. Ale viteze bych videl mezi temi 4, co jsem vypsal vys a snad i Argentina do toho promluvi. Belgii neverim, to je jako Anglie par let zpatky, tym sama individualita, ale na turnaji nic a nejaky turnajove "zkusenejsi" tym je posle domu, jako v Brazilii Argentina. Ted Anglii uz par let neresim vubec, ti jsou mimo. A budu hodne fandit Kolumbii, Uruguayi a Mexicu. Snad aspon ctvrtfinale daji a nekdo z nich by mohl prekvapit postupem do semi.

Kazdopadne uz se tesim jak malej kluk

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Anglie je mimo to souhlasím. Jsou to jen přeceňované hvězdičky co stojí spoustu peněz, protože mají anglický pas. Ale je sranda je sledovat, jak pokaždé přijedou namachrovaně a pak brečí po remíze s Costa Ricou, navíc už pořádnou dobu neměli trenéra, který by nebyl jen pro smích protože jsou moc hrdí na to aby je vedl někdo jiný než Anglán a tež to tak vypadá.

Teď to vidím takhle: Španělsko...díra....Brazílie, Německo, Francie,...díra... Argentina, Belgie ....díra...Anglie, Uruguay....ostatní srajdy co se bude omílat, že je zázrak když někdo z nich projde do ctvrtfinale.

Reagovat
Reggie

Jj, s tema anglickejma trenerama souhlasim.

Bude to pecka, uz se fakt nemuzu dockat!

Reagovat
Ingimir

určite není medzi týmito osmimi a zvyškom turnaja taká diera aby sa hovorilo o zázraku, ked sa niekto z tých čo si nemenoval dostane do štvrfinále

Reagovat
smazaný uživatel

No tak snáď nám niekto z Argentíny nebude znova končiť po vypadnutí reprekariéru Lopetegui

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dávno, kdy na tom byli Španělé podobně jako Angličani. Někde se stala z pohledu anglánů chyba

Reagovat
smazaný uživatel

U Španělů to byla jen krize. Kvalitu měli celou dobu velkou. Angláni tu kvalitu nemají.

Reagovat
technecium

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkově v přístupu k fotbalu.

Reagovat
r.mrazik

Nevypadavali tenkrat nejak casto na penalty? Nebo si to pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie tu kvalitu má jinde než Španělé, ale snaží se hrát fotbal, na který se jejich hráči nehodí.

Reagovat
Josifek

JJ, kvalitu mají slabší než Španělé skoro na všech postech a navíc hrají ne úplně vhodný styl pro typy hráčů, co mají. A hlavně mi přijde, že jim v repre chybí jižanští tvořiví hráči, které mají v klubech, třeba mít jednoho takového Davida Silvu v repre, tak jsou hned jako celek snad o level výš..

Reagovat
Azazelo RD

Tomu se říká argument ad jarolimus.

Reagovat
Josifek

To se přiznám asi nechápu

Reagovat
Nihilister

Proč ze sebe děláš pořád dementa ?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak víš, že nejsem dement?

Reagovat
Nihilister

Občas máš lepší dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Angláni tu kvalitu měli, přesto měli krizi. Teď mají krizi a nemají ani tu kvalitu.

Reagovat
Shevchenko

No krize, která trvala celou historii až do roku 2008.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekoľko rokov dozadu malo Anglicko repre zloženú z lepších hráčov než Španielsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenastala nikde chyba a zmenu.

Jenom ted ten spanelsky styl se hodi do dnesni doby a dominuji. Jinak spanele nikdy nehrali jinak, proste drive ten jejich fotbal nebyl vhodne k dosazeni titulu MS. Hodne tymu by v minulosti dokazalo proti ne hrat s jejich dnesnim fotbalem. Navic driv se hodne hralo spise centrem na vyssiho hrace, na rohy atpod. a to Spanele v hlavickovani dobri nebyli.

Stalo se to u Brazilcu od 2006, kdy proste ostatni muzstvo maji dostatek kvalitni hracu, ktere poradi s jejich stylem. Ale take prestali hrat svuj fotbal a hrali evropsky fotbal

To u Anglanu je jednodussi vysvetlenim, stylem nabehy na cetr, strelba z vetsi dalky a rychle kontr uz v dnesni dobe sice porad nosi, ale zase tymy uz jsou na to zvykly a rozdilovem je v TECHNICE drzeni mice a herni inteligence a to anglicane jsou porad kousek za Spanele. Strojove masiny jako nemci nikdy nebyli, aby to urvali pro sebe, tak proto ten neuspech na MS.

Za me je to spise trendy v klubovem fotbalu a kdyz klubovem fotbal vyzaduje urcity typy hraci, tak se to odrazi i na reprezentacni scene. Driv stacilo jednu brazilskou "10" a "9" a dalo se to vyhrat, ted v tymu potrebujes vice hracu a vyrovnanejsi tym v obrane i v utoku. Proto nemci je jediny tym, ktery zrovna tenhle trend "vyrovnane muzstvo" vyhovuje nejvic.

Reprezentacni fotbal by mel a ma byt odrazem narodni ligu a klubovem fotbale na svete. Tot muj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spíš bych ocenil ten proces, který nastal u Španělů a který maximálně ovlivnila tři jména - Johan Cruijff, Luis Aragonés a Pep Guardiola. A touto optikou bude minimálně pro mě mimořádně zajímavý sledovat talenty Ajaxu, kteří vyrůstali během Cruijffova návratu do Ajaxu během jeho dlouhodobý krize - de Ligt, de Jong, van de Beek, Kluivert a další jména (neskutečná škoda Nouriho ).

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych chtel pridat i del Bosque, toho "Obelixe" mi napada vzdy, kdyz vidim uspech spanelu na MS. Ono mit skvele generace jeste neznamena vyhrat EU/MS !!! Ale jinak ty jmena jsi vypsal za me. Ja o odraze klubovem scene k repre uspech psal nahoru. Ale ten prispevek byl dlouhy, tak uz jsem nerozepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie,Itálie slabost a proti Brazílii hrálo Německé "B".

Reagovat
smazaný uživatel

Už mají stránky MS 2026 v severní Americe http://www.united2026.com

Reagovat
Reggie

To je ofiko MS? O tom nic nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jenom kandidatura

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní mají taky nějaké kandidátské stránky

Reagovat
Switchback

Uf, no kdyby hrál Leoš, to by si Valloire slušně smlsl

Reagovat
ADM

Naopak, Leoš by si smlsl na obrane Španielska

Reagovat
smazaný uživatel

6:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby tvrdil, že Leoš nehrál, protože se bál porážky.

Reagovat
ADM

Jasná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

6:1 ... Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
Visca el barca

Což o to útok bude hrát úplně jiný, ale ta obrana? Místo Roja Garay? Ale ty kraje, tam je to bohužel šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt super, že útok bude hrát úplně jiný. Horší je že úplně nesehraný. A jednu z posledních možností jak si to mohli spolu kopnout a trochu se sehrát Sampaoli prokaučoval.

Reagovat
ADM

Presne tak, nechapem preco ich nenasadil zranenych. Prokauc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemají být zranění. Jejich blbost.

Reagovat
icka

Reagovat
Hristo Stoichkov

S Messim ta hra bude jiná. Ať už zhlediska toho, že tam bude někdo, kdo dokáže podržet míč, uklidnit hru a určovat tempo zápasu, řekněme spolu s Paredesem místo tragickýho Masche. Každopádně ta obrana nebude tak přetěžovaná. O tom mluvili v rozhovorech i Ramos a Diego Costa, že proti Argentině s Messim je třeba hrát úplně jinak.

Reagovat
Visca el barca

To je pravda. Jenže tenhle výsledek jim prostě před MS nepřídá. Sampaoli dostane teď slušný kouř. Očekávám, že v příští nominaci už Dybala či Icardi budou ač by se včerejším výsledkem nic neudělali

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě tenhle výsledek nic neznamená, spíš to z nich paradoxně můźe sejmout tlak favoritů Mundialu. Opět a znova - Dybala v repre neodehrál jediný povedený zápas, ať už s Messim nebo bez...

Reagovat
Rudnevs

Mimochodom, k zápasu Nemecko - Brazília bol na Kickeri najčastejšie tipovaný výsledok 7 :1.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tesne vedle no

Reagovat
smazaný uživatel

50% úspěšnost tipu je slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Výsledek není nikterak relevantní vzhledem k sestavám. Ale stejně je to debakl, kterej vypadá dost blbě

Reagovat
CHONG

Reagovat
maxton

prve dva asistencie, ked este o nieco islo, mal Asensio na druhej strane z highlightov som mal pocit ze vsetky sance na gol +gol sli cez Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to celou sezonu v Realu i v repre. Pokud spanele prohraji nebo dostanou gola na MS, tak jedine pres Ramose a Carvajala. Ramos neskutecne hori letos a s vekem ty mensi kiksy uz nezachranuje tak snadno.

Jinak Nemci vs Brazilie a Spanelsko vs Argentina byl o nicem, "Becko" vs naslapne skoro hotove "Acko". Od nemci to byl mozna zamer(hodnotit to nebudu), ale u Argentincu jsem to nepochopil. Argentinci maji zalohu a obranu prumernou, ale resi se hlavne Dybala, Icardi, AdM

Je uplne jedno kdo bude v utoku, jestli budou hrat proti tymu s pressinkem typu Nemecko/Spanele/Brazilie, tak zaloha a obranu ten balon proste ztratí a mic do utoku se nedostane. Mozna, ze to vidim prehnane, ale vcera krome Lo Celso tam nikdo z zalozniku to moc neudelal.

Reagovat
smazaný uživatel

mně teda přišel v obou zápasech mnohem horší Carvajal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za Carvajala byl jeste Pique. Takze to pri prvni pohledu to znat neni, ale horsi je pro me chybu u zadaku, kdy kazdy kiks je proste vetsi riziko. A Ramos toho letos dokaze vyprodukovat pomerne dost.

Reagovat
Visca el barca

Tak Pique uměl vždy líp bránit než Ramos. Ten má jiné přednosti a díky gólům je slušně přeceněný

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak oni existují dvě Ramosovy verze - jedna pro důležité zápasy (teda kromě Clásic), druhá pro zbytek. V tý první verzi je naprostá bestie, naprosto špičkový hráč, ta druhá je pouze jeho stín, který dělá spoustu chyb a dlouhodobě se potýká s nekonzistentností a podle mě i nedostatečnou motivací. Takových hráčů je koneckonců v Realu mnohem víc, což je podle mě hlavní důvod, proč nedokážou vyhrávat ligu.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Visca el barca

Tak pro mě je Ramos špičkový stoper, jen si myslím, že je solidně přeceněn a jsou lepší. Toď vše.

Reagovat
CHONG

Je to špičkový stoper, ale je solidně přeceněn

Reagovat
Visca el barca

Tak všude možně se hypuje jako nejlepší stoper světa, což není. Do top 10 ano.

Reagovat
CHONG

To bych rád viděl, kde všude se hypuje jako nejlepší stoper světa.

Jinak myslím, že by se mohl vejít i do TOP 5

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou potom je, kto tým najlepším stopérom sveta je. Len nepíšte Piquého

Reagovat
CHONG

Godín

Reagovat
ADM

Skôr máme úplnú špičku ako Ramos, Pique, Godin, Umtiti, Hummels a podobne ale nikto momentálne nevyniká spôsobom ako napr. Cannavaro.

Reagovat
CHONG

Může být, ale kdybych musel říct jedno jméno, tak by to byl Godín.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Visca el barca

Pique určitě není nej na světě, ale narozdíl od Ramose líp brání a není tak vygumovanej, karty atd. Ramos je zas gólovější.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

To platí i o Piquém.

Reagovat
RMCF

jj je to bych řekl hodně dáno jeho velkým sebevědomím, v těch velkých zápasech mu pomáhá a ty (podle něj měné významný a jednodušší) díky němu podcení.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

vcera jsem Ramose nechapal, ale mas pravdu on Ramos k tomu pristupuje tak.

Reagovat
icka

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se to neda rict. Kdyz vidis ty dvojice, tak oni museji sebe doplnit a ne prekryvat.

Nejlepsi by bylo, aby byli ve vsech cinnosti nejlepsi. Bohuzel to nikdy neni mozne.

Zni to divne, ale spolecne si ti dva perfektne doplnuji.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
santini

Iago za polcas proti Argentine 1 plus 2.... Je to proste borec...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolás Tagliafico, Fabricio Bustos (62. Gabriel Mercado), Maximiliano Meza, Giovani Lo Celso (84. Marcos Acuña), Gonzalo Higuaín (59. Lautaro Martínez)... co je to kurva za jména?

Reagovat
smazaný uživatel

Mercado - Sevilla, Lo Celso - PSG, Higuaína asi pozná každý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Igajin je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso

Reagovat
Anacron

Isco: "In Madrid I don't have the confidence a player needs," he explained in his post-match interview."The matches with the national team give me life, here I have the confidence of the coach."I want to show that I'm a good player." Lopetegui shows me confidence with the minutes he gives me," he intimated."Maybe I'm the problem in Madrid."I don't know how to win Zidane's confidence."

Tohle je prostě špatný, ten jestli odejde třeba do city tak si z něj pepek udělá monstrum. Na druhou stranu nechápu co tak řeší, je třetí v odehranejch minutách, v lize dokonce první. Jestli si myslí, že bude zápas co zápas v základu a hrát 90 minut, tak toho se u nás asi nedočká.

Reagovat
misinho7

.. on chce mat neotrasitelnu poziciu asi ako Cris alebo neviem co viac chce a po dalsie ze teraz hrava menej nie je tym zeby ho Zizu ignoroval ale totalne nemal formu..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle není vůbec o minutách, ale o tom, jak omezeným trenérem pro podobný hráče Zidane je. Isco vám to dokazuje na každým reprezentačním srazu, v úplně každým zápase, není to vůbec otázka nějaký (ne)formy.

Reagovat
Anacron

Pravda je obojí..u nás se prostě nemůže pořádně prosadit, protože mu ten styl co hrajem jednoduše nesedí. Jenže když měl formu tak mu to šlo i přes ten náš "systém" , ale to že teď hrál hrozně je taky pravda

Reagovat
misinho7

a co mu ma dat viac prietoru alebo to ma potavit na nom? myslim si ze ked mal formu tak hral dost teraz trosku opadla a sedi no ..problem je aj v tom ze jedno miesto ma vzdy rezrvovane Casemiro a potom je problem to tam cele poskladat... a velky Iscov problem je drzanie lopty a zle nacasovanie nahravok, keby toto nejak vylepsil a vedel ten spravny moment kedy to ma posunut tak tomu hracovi nic nechyba

Reagovat
RMCF

Tak na podzim dostal volnost, hrá víceméně měla stát na něj a on se utápěl v zasekávačkách, snažil se být všude a chyběl tam kde má být... Druhá věc je, že ten čistě Španělský fotbal mu prostě sedí víc než ten Realu, který je přímočařejší a k Pepovi by sedl hodně

Reagovat
misinho7

sak uz sa aj vynaraju nejake tie spravy ze City po nom pojde..tiez si myslim ze Pep by z neho spravil monstrum a straasne sa bojim ze ho nejak prehovori a Isco v lete odide

Reagovat
vilp

Však o tom to je. Neporovnatelný rozdíl dostat podobnou roli pod pragmatikem ZZ vedle tragického Cristiana a Karima.

Reagovat
Anacron

Jo tak s těma minutama jsem se trochu přehlíd je až jedenátctej no

Reagovat
smazaný uživatel

trošku rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

Isco v Realu nehraje v zaloze jako za Spanelsko !!! Navic Real prochazi obmenu generaci, takze je tezke ho do te zaloze tlacit, kdyz Zidane musi vypiplat Kovacic. Dokazu si zaloze a utok Realu predstavit v tomto slozeni: DM(hlavne ne Case), Isco,Kovacic- Hazzard/Salah,CR7,Asencio. Bud Salah nebo Hazzard, oba je overkill. Do 1-2 let muzou klidne i toho Neymara, pokud skonci CR7.

V tomhle vidim spise lepsi koupit Salaha, nez Hazzarda.

Hlavne ISCO ma byt v zaloze a ne na levem kridle jako hraval na podzimu v Realu. Navic, zaloha v repre je vic borcu nez ma Isco v Realu, tak ty chyby od nej neni tak videt. A take Real hraje vic do rychlosti, nez do kombinace. Ale mam dojem, ze Zidane tyhle veci vi a pokud vydrzi, tak za 1-2 roky bude ISCO jeste vetsi TOP hrac, nez je ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Německo mi začíná připomínat Španěly před minulým MS. snaží se hrát hrozně profesorsky a moc se nenadřít.Aby taky nepřišel podobný výbuch po titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Taliani vybuchli po titule a nepostúpili ani zo skupiny na MS 2010. Buď Nemci vybuchnú alebo ich Löw zase nakopne a uhraju solídny výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti zdalo v jaky zapase? Spanelsko vs Nemecko nebo Brazilie vs Nemecko ?

S Brazilii to byl taktika od Lowa nenechat Brazilie sehrat na jejich Acko.

A proti Spanelsko to nebylo spatne, akorat promenit ty sance je nemecko letos trochu slabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se přestane dál šířit ten nesmysl, že Argentina patří k favoritům MS.

Reagovat
El Cid z City

oni patří do tý vyrovnaný skupiny týmů dejme tomu na 5-10či15 místě,jenže mezi tou první trojkou,čtyřkou(španělsko,německo,francie,brazilie) je obrovskej skok od ostaních.. A hlavně,oni nehráli v žádnej béčkovej sestavě-chyběl messi a nehrál by mezza,ale spíš adm(ale jestli hraje hiquaín,aguera-nic na věci neřeší)..ten tým absolutně nemá krajní beky,kteří by mohli účinně podporovat ofenzivu a přitom zvládli na vysokej úrovni bránit...

Maj slušný záložníky,jenže není mezi nima jedinej světovej, lo celso by jím jednou mohl být, ale zatím v něj ještě nemohl dorůst..parades-evr.průměr,mascerano-už za zenitem, biglia,banega-slušní borci,všestranní-jenže na zálohu španělů,němců se prostě nechytaj..

Sampaoli to občas řeší tím,že zhustí střed pole,jenže pak do útoku zbejvaj dva nebo tři hráči a to je sakra málo-pak nastává ten problém s krajnímy beky,kt.nejsou schopni podpořt útok..

Je tu dost kritiky na Sampaoliho,že nemá systém-ve zkratce:

433-asi nejideálnější-problém-krajní beci

4231-nemají ani jednoho top cm, ve dvou záloha proti silnějším týmům hoří, špatné kraje obrany jsou v útoku vyváženy křídli,ale zase trpí střed,kterej není schopnej ve dvou dominovat,hodně se stahuje messi a pak chybí ve předu..

Oni to proti silnejm zavřou, odříznou útok od obrany,žádnej pěknej fotbal od nich nečekám..nemaj kvalitu na nejužší špičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Podle mě může bejt Messi tim rozhodujícím faktorem, díkdy kterýmu vyhrat můžou

Bude mít obrovskou motivaci.. Vetší než na předchozích šampionátech

Reagovat
Kluivert9

No Messi, No Party

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

mohol by to Zizu konecne skusat aj bez Casemira ... kebyze sa pozrie na spanielov ze to ide aj bez klasickeho DM ... taka zostava ze Kroos,Luka-Asensio,Isco,Lucas-Ronaldo ..to by som si pozrel

Reagovat
Anacron

jo takhle to vypadá krásně, ale kdo by ve skutečnosti bránil? S naší tragickou obranou v čele se Sergiem takhle hrát nemůžem. Možná doma proti týmum z konce tabulky, ale v LM určitě ne. Uplně vidím toho Kroose, na kterýho by padla ta role, že musí z toho středu bránit nejvíc jak si vykračuje při soupeřově protiútoku

Reagovat
Jordi Alba

Tuhle sezónu v lize už tak hrát klidně můžete, stejně si myslím, že prostě skončíte 2., ale to už je asi fuk.

Reagovat
misinho7

Lucas aj Asensio toho dozadu spravie velmi vela tie kraje by boli fajn problem no by bol so stredom, Luka brani tiez dobre len ten Toni by sa musel premahat

Reagovat
Dr. Admess

Španělé jsou zase monstrum a pro mě jasný favorit. Ta záloha si v každém zápase bude dělat, co chce, bude diktovat tempo každého zápasu (Bus, Koke, Silva, Isco, Iniesta/Thiago a před nimi útočník nebo Asensio), pod Lopeteguim (nebo jak se jmenuje přesně) navíc hrají přímočareji než v roce 2014, fakt se mi jejich fotbal zase moc líbí.

Argentina trapná, sice to vypadalo nadějně za začátku, dokázali si to i vyťukat z obrany přes ten pressing Španělů, ale pak ten přechod do ofenzívy byl příšerný, naštěstí ale pro ně na tohle mají zase nejlepšího hráče na světě. Jsem na ně ještě zvědavej a neodepisuju je. Jo, a Higuaín je fakt tragéd. Ten hrát prostě nesmí a nemůže. To už radši Icardi.

Reagovat
off-olda

S týmem mimo Jižní Ameriku neprohráli od mistrovství světa 2014, kdy je právě Německo vyprovodilo v semifinále debaklem 7:1. Čte to vůbec někdo? Vždyť hned v dalším zápase prohráli 0:3 s Nizozemskem...

Reagovat
vladino10

Ráta sa s tým, že už aj tak všetci čítame iba nadpisy.. akurát sa vždy nájde niekto kto to pokazi

Reagovat
off-olda

Ja se v práci tak nudil, že jsem se hecnul a pár článků jsem si přečetl. Za normální situace po nadpisu se čtením končím..

Reagovat
smazaný uživatel

No Messi, no party.

Reagovat
Reggie

Jaka je vubec idealni sestava ARG i s ohledem na kvalifikaci? Ja to sledoval poskromnu. Ale mam pocit, ze pokud bude napravo ten Mercado, tak je to pruser. Co ten Rulli? Ten nechyta nebo je slabej nebo jak? Tam taky dost tlaci bota.

Dik za info!

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw v Barceloně? To zas vymyslel kdo? Nejsem úplně historik, ale není to tak, že jediným Anglánem byl v Barce Lineker?

Angličan v Barceloně je jak Turek na klasickým záchodě.

Reagovat
Reggie

Nestras!

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl, nevíte jak to se mnou vypadá, pojedu na MS?

Reagovat
John Obi Mikel

Normálně místo mě hrají Joel Obi a Mikel, to je k zbláznění.

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle mě pojedeš. Budeš hrát s Ndidim, který bude mít větší volnost co se ofenzívy týče. Ty si to musíš hrát pěkně zezadu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale koukam ze hlavni repre je pro tebe Česko. Radsi v zaloze se Souckem nez s Ndidim?

Reagovat
John Obi Mikel

jj, Souček, Mikel, Hušbauer - záloha snů

Reagovat
Seydou Doumbia

To i já bych se asi hodil marod při pohledu na tuhle sestavu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele