Německé kluby mají zájem o Almirona

19.11.2007, 10:10
Aktuality
Brazilský záložník Almiron v Juventusu příliš šancí nedostává, proto se jeho lednový odchod jeví jako pravděpodobné východisko. Jeho novým zaměstnavatelem by se mohl podle německých médií stát Hamburk nebo Wolfsburg.

Sedmadvacetiletý Almiron přišel do Juventusu letos v létě a nestál vůbec malý peníz – Empoli inkasovalo za svou hvězdu devět milionů eur. V novém působišti se však Brazilci nedaří proniknout do základní sestavy.

Turínský kouč Claudio Ranieri sází na jiné, na Almironově místě hrají Cristiano Zanetti s Antoniem Nocerinem. Brazilský záložník je se svou pozicí nespokojený a v zimě by prý rád změnil dres.

O zájemce nemá Almiron nouzi, jak informují německá média, hned dva jsou od našich západních sousedů. Wolfsburg i Hamburk však mohou mít problém s přestupní částkou. Dalšími dvěma nápadníky jsou údajně West Ham a Tottenham.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechápu tyhle nekoncepční nákupu Juventusu - koupí Tiaga, nechaj ho sedět a za půl roku odejít. Koupí Almirona, nechaj ho sedět a za půl roku odejít. Trochu mi to připomíná nákupy Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o nekoncepční nákupy.Tito hráči v zápasech,kdy šanci dostali,zklamali.Musí hrát ti,co mají lepší formu.Chtělo to úplně něco jiného a teď v zimě asi bude rotace v Juve hodně velká...

Reagovat
M11

presne !! je to tak... schvalne sem cekal co almiton predvede a byl pro me velkym zklamanim... jeho odchod je nevyhnutelny... taky jsem zvedav jak to bude v lednu vypadat...

Reagovat
M11

*almiron

Reagovat
smazaný uživatel

no, nezlob se na mě, ale pokud podle tebe hráč dokáže, že na Juve nemá už v prvním půlroku, tak jde o nekoncepční nákup - někdo ho měl nějakou dobu sledovat, než se za něj vysolilo tolik peněz ...

Reagovat
M11

no byl sledovan pomerne dlouho v Empoli kde predvadel velmi solidni vykony... ale proste se ukazalo ze asi na juve nema...a juve neni tym kde by se hrac mohl rozehravat rok a az pak by se ukazalo ze na to ma nebo nema... s tymem je uz dlouho pred letni pripravou...absolvoval ji celou... pocitalo se s nim do zakladni sestavy... a najednou vybuch... jeho vykony byli tristni...

Reagovat
M11

ale souhlasim v tom ze to byl spatny nakup...

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom,že Juventus nemá čas na nějaké budování kádru a čekání,jestli se ten hráč zlepší nebo ne.I když hráče sleduješ dlouho,nezjistíš,jestli se prosadí hned nebo mu to bude dýl trvat.Možná v zimě odejde Tiago a Almiron,které nahradí další 2,kteří pudou zase v létě.A pak přijde Frings s Diegem a zase budeme neporazitelní. Nebo se ti 2 prosadí a v Juventusu budou výsledky a spokojenost.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím že prodejem tiaga udelají chybu vždyt neharaje špatně , vždy kdy byl na hřistipřihrál aspon na jeden gol

Reagovat
SqueeZy

od kdy je almiron brazilec?

Reagovat
M11

jn to ho jsem si vsiml az ted... je myslim argentinec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele