Nejsem spasitelem, varuje fanoušky Betisu Oliveira

03.02.2009, 12:31
Aktuality
Ricardo Oliveira v minulosti úřadoval v dresu španělského Betisu, nyní barvy tohoto klubu bude hájit znovu. Brazilský útočník do Sevilly přestoupil z Realu Zaragoza a fanoušky týmu varuje, že rozhodně není žádným spasitelem...

Oliveira do Betisu poprvé přestoupil v létě roku 2004 z Valencie a v jeho dresu se stal jedním z nejlepších střelců španělské nejvyšší soutěže. Po dvou letech, jejichž součástí bylo i hostování v Sao Paulu po dlouhodobém zranění, přestoupil za patnáct milionů eur do AC Milán. U Rossoneri se Oliveira neprosadil, a tak se vrátil na Pyrenejský poloostrov. Získala ho Zaragoza, nejprve na hostování, které bylo po skončení loňské sezony změněno na přestup.

Betis ani letos nemůže myslet na účast v příštím roce evropských pohárů a prioritou je záchrana. V tuto chvíli je s 22 body na šestnáctém místě tabulky, na osmnáctou Osasunu má k dobru pět bodů.

"Přišel jsem, protože mi prezident otevel dveře a já vím, že fanoušci toho ode mě budou hodně očekávat, jelikož ví, co všechno umím. Ale v kádru nás je 22 a všichni známe své povinnosti. Budu bojovat a pokusím se dát góly. Nejsem spasitelem, přišel jsem bojovat a doufám, že si to užijeme stejně jako v roce 2005. Jsem rád, že jsem zase tady, jsem doma. Toto je bezpochyby klub, v němž jsem byl nejúspěšnější," prohlásil Oliveira.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Tsigi

Tak tenhle nákup se svou blbostí vyrovnal i většině interáckých obchodů. Tratilo se na něm asi 7 mega a dal 3 branky.

Jinak v novém působišti přeju úspěch

Reagovat
Kily

já jsem se podle první věty lekl, že odsuzuješ nákup Betisu Já fandim Valencii a hodně mě mrzelo, že se s ním tehdy moc nepočítalo, bohužel pro něj měl životní sezonu Mista a v systému s jedním klasickým útočníkem na něj nezůstávalo místo. Když hrál, tak góly dával, dal dva hattricky a během jednoho týdne tehdy dal gól jak doma Realu Madrid, tak i na hřišti Barcelony. Na tom titulu tehdy měl svůj podíl a to, že jeho prodej byl špatným krokem, ukázala následující sezona - on v Betisu góly dával, Mista ve Valencii už moc ne

Reagovat
Tsigi

Tak on dal 22 branek tu sezonu potom. Bohužel to byl asi ojedinělej počin.

Reagovat
Kily

zabrzdilo ho zranění a uškodilo mu působení v AC Milán, ale ojedinělej počin to nebyl, loni za Zaragozu dal 17 gólů, což není vůbec špatné. A je mu pořád teprve 28

Reagovat
Tsigi

Tak šancí u nás dostal dost, ale těžko se dá podržet střelecky impotentní hráč. Asi je to typ hráče, který září spíše v menších klubech.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s teebou

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz v Zaragoze mel velkou konkurenci....

Hrat mohli jeden nebo dva a byli tam S.Garcia(Span.reprezentant)Milito(Argentina)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Tsigi

Můžu se tě zeptat v Betisu byl Rafael Sobis asi dost vyhořel, když je v Emirátech. Já jen se divím, vím že měl nějaký starty za nároďák

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že Rafael Sobis v Betisu vyhořel...

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc v Betisu vyhořel Denilson de Oliveira

Reagovat
smazaný uživatel

pro druhou ligu ho byla škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele