Nejsem si jistý, jestli zůstanu, říká trenér Sampdorie Mihajlović

10.04.2015, 19:18
Aktuality
Poměrně žádané zboží v Itálii představuje Siniša Mihajlović. Srbský trenér útočí se Sampdorií na účast v evropských pohárech, spekuluje se o jeho možném odchodu do většího celku a sám kouč přiznává, že neví, zda v létě zůstane v Janově...

"O mou budoucnost v tuto chvíli nejde, důležitou věcí je dalších devět zápasů," prohlásil v rozhovoru pro La Repubblica.

"Nejsem si jistý, jestli tady zůstanu. Řeknu to fanouškům Sampdorie, ale to neznamená, že nakonec nezůstanu," dodal.

Sampdorii patří v tabulce Serie A po 29 kolech páté místo a stále může pomýšlet i na Ligu mistrů, když na třetí Lazio ztrácí sedm bodů. Jednobodové je manko na čtvrtou Fiorentinu, jeden bod k dobru pak Doria má na šestou Neapol.

46letý Mihajlović začínal trenérskou kariéru jako asistent v Interu Milán a následně působil v Boloni, Catanii, Fiorentině a rok a půl vedl srbský národní tým.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vždyť to je porvé co se mu někde daří jako trenérovi ne? ...a chce hned odejít

Má snad i nějakou smlouvu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc při pohledu na sestavu Sampdorie je jasný, že Mihajlovič je ten poslední, díky komu se Sampdorii daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole vy jste zase chytří

Reagovat
Spalovač šancí

Tak Bílek tomu rozumět musí, to dá rozum

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

OT: El Shaarawy začne znovu trénovat

Stephan El Shaarawy se v následujících dnech zapojí do tréninku se spoluhráči z AC Milán. Italský útočník je v pořádku po zlomenině zánártní kůstky, s níž marodil dva a půl měsíce. (football-italia.net)

Snad už se dá trošku dohromady a nebudou ho kosit zranění. Nebýt těch zranění, tak je hvězdou ligy. Tak pojeď, Štefko, chci na podzim vidět zpět v reprezentaci

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vůči SESovi jsem už dost skeptický. Ta půlka sezóny byla sice skvělá, ale od té doby prakticky nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby taky pořádně nehrál.

Reagovat
mojmira

jestli někdo v létě nabídne slušnou sumu tak bych neváhal a poslal ho i s mašlí ... je to vážně úžasný hráč a ten půlrock co nás táhl bylo úžasný sledovat, ale je snad ještě papírovější než Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva nejde srovnávat. Pato měl svalové problémy, Stephan měl zlomeniny. Dvakrát vlasová, teď zánártní kůstka. U Stephana je to o smůle. Pata zradily svaly, protože do něho doktoři rvali to, co neměli.

Reagovat
Yanek

Hrozně rychle zapomínáte. A slušná suma je co? Milán stál 18 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ak by niekto v PL napr ponúklo takých 15, to by mohlo vedenie zvážiť.

Reagovat
mojmira

Já nezapomínám rychle, ale co kromě toho půl roku předvedl? Už před zraněním šel s výkony hodně dolů a po tom první zranění už nezahrál dobrý zápas. S těmi 15m co psal Pipo123 by se dalo souhlasit.

Reagovat
Yanek

Stačí si vzpomenout na jeho výkony, když nastupoval z lavky ještě za Ibry a Cassana. On není tahoun, to je v takovém věku málokdo. O výkonech po zranění se nemá smysl bavit, tam je to jasný a sám říkal, že tím byl dost ovlivněný. 15-20 je bohužel jeho momentální reálná cena a už z tohoto hlediska mi to přijde pošetilé. O tom, že je to jeden z mála taletnovaných Italů vůbec (nejenom v AC) se ani nebavím a není to zas tak dávno, co ho chtěl Madrid a soupeřil s Iscem o Golden Boye. Má 22 a obrovský talent, ale jestli nám těch pár milionů při letošní ztrátě pomůže, pak budiž. Potom bych si přál, aby dokázal svou hodnotu jinde, nebyl by první ani poslední...

Reagovat
smazaný uživatel

Do Juve bych ho za těch 15 milionů bral spíš než Berardiho. Ale to je jen taková vsuvka mimo.

Jinak s tebou souhlasím. Podle mě není řešením ho prodávat. On má být součástí nového Milána.

Reagovat
Pipo123

Lenže nové Miláno potrebuje prachy a hráčov čo budú pravidelne hrať, už len preto myslím žeby nad prípadnou ponukou uvažovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Milán se pro začátek potřebuje zbavit minimálně poloviny kádru a začít stavět na mladých hráčích. 15 milionů za Stephana je skutečně nevytrhne.

Reagovat
Yanek

Dluh je 80 - 90 milionů po této sezoně - ještě víc, než v létě, kdy se prodával Ibra s Thiagem. Ze současného týmu to nemá kdo zalepit, takže je spíš otázka, kdo to od Berlusconiho koupí.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Nove miláno potrebuje prachy, ale tie musí získať inou formou. Má dpc káder šírkou hodný dvoch líg v SA z coppu dokopy v ktorom sú priemerný hráči berúci nehorázne prachy. Keby sa tohto zbavili, tak sú aj peniaze a nemuseli by predávať talentovaných talianov ktorí majú veľkú pravdepodobnosť že svoju trhovú cenu budú postupne zvyšovať.

Reagovat
maras93

Dovolím si tvrdit, že hodnota jeho potenciálu je rozhodně vyšší než zmíněných 15 milionů. Nehledě na to, ukazuje se na špatného hráče. Myslím si, že by měli odejít jiní a hráč jako SES rozhodně zůstat. Měl smůlu, je mladý a už jen proto, že jako 20tiletý hráč prokázal schopnost golově táhnout mužstvo (podzim 2012), bych neváhal si ho ponechat.

A k tomu, když se za něj dalo 18 milionů, byla by blbost ho prodávat pod cenou, když ten talent v něm je a má ještě dost času před sebou. + Jak je zmíněno, jeho zranění jsou problémy zlomenin a ne problémy se svaly jako u Pata.

Takže abych to shrnul, rozhodně bych si Stephana ponechal, bez váhání.

Reagovat
Malresi

Nedávno som síce písal, že za sumu 15+ by sme ho mali predať, no to bolo zrejme z frustrácie. SES toho kvôli zraneniam veľa nenahral a myslím, že šancu si zaslúži. Zvlášť, keď 75% tímu tvoria priemerní hráči a to on veru nie je. ROSSONERI aká je podľa vás momentálna ideálna zostava ( uvažujme bez zranení )?

Reagovat
Thundeus

!!! LILLE !!!

Reagovat
Pettirosso

jsem zvedav, jak dopadne leto, za Sinisu bude potreba pripadne vytahnout z rukqvu eso a toho ega Ferrera se bojim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele