Nejlepší hlášky z diskusí - nominace

27.12.2011, 15:06
Aktuality
Rok 2011 pomalu končí a na Silvestra opět, již potřetí, vyhlásíme anketu o nejvtipnější hlášku z diskusí na EuroFotbalu. Abychom něco zajímavého neopomněli, bude jí, stejně jako loni, předcházet nominace...

Pokud vám tedy letos utkvělo v paměti něco opravdu povedeného, nad čím jste se dobře zasmáli, vložte to do následujícího formuláře. Abychom si mohli každou hlášku ověřit, je potřeba kromě ní samotné vložit také odkaz na článek, pod kterým se objevila. U hlášek, kde jde o vtipnou odpověď na příspěvek někoho jiného, nebo několikapříspěvkové debaty, vložte prosím do pole "hláška" celou tuto debatu.

Jestliže adresu článku neznáte, nebo si třeba hlášky zapisujete a máte jich tak více bez odkazů, nevadí - vložte je sem všechny najednou, odkaz na článek ani jméno autora nevyplňujte, my už si s tím nějak poradíme :-) Nominovat samozřejmě můžete kolik hlášek chcete, počet není nijak omezen.

Nominovat můžete do čtvrtečního večera. V pátek 30.12. z nominovaných vybereme ty, které si podle nás zaslouží dostat se do závěrečného hlasování. To spustíme na Silvestra, vyhlášení výsledků pak proběhne na Nový rok.

Na závěr ještě prosba. Dávejte své tipy pouze do nominací, ne do diskuse pod tímto článkem. Hlavním účelem této ankety je se na konci roku pobavit, ale když si polovinu hlášek přečteme už tady, ztratí závěrečné hlasování tak trochu svůj význam...

Autor: Petr Starý

Komentáře (426)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele