Nejhorší výkon za poslední dobu, lamentoval Boateng

23.11.2017, 17:56
Aktuality
Mnichovský Bayern ve včerejším utkání Ligy mistrů porazil Anderlecht a upevnil si průběžnou druhou příčku ve skupině, výhra se však nerodila lehce. Podle Jérômeho Boatenga předvedl německý velkoklub jeden z nejhorších výkonů za poslední období...

Favorit nevstoupil do zápasu dobře, belgická družina měla od začátku navrch a zejména díky skvělému Svenu Ulreichovi se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Po obrátce sice otevřel skóre kanonýr Lewandowski a předpokládalo se, že Bayern Mnichov naplní úlohu favorita a přidá další trefy, místo toho však záhy srovnal stav Hanni.

Čtvrthodiny před konečným hvizdem sice otočil zápas na hostující stranu Tolisso, přesto nepanuje v táboře FCB spokojenost. "Všichni asi viděli, že jsme v prvním dějství hráli opravdu špatně. Byl to od nás jeden z nejhorších výkonů za poslední období," prohlásil Boateng.

Pro dlouholetou oporu, kterou trápily zdravotní problémy a menší spory s předchozím koučem Carlem Ancelottim, se jednalo o teprve desátý zápas v letošní sezóně, přesto nešetřil kritikou. "Dělali jsme až příliš mnoho chyb, nebyli jsme agresivní a kompaktní," uvědomuje si.

"Každý z nás by se měl zeptat sám sebe, kde udělal chybu. Druhá polovina už byla lepší, drželi jsme míč, ale potom jsme se znovu vrátili k nevýraznému výkonu ze začátku utkání," apeluje na své spoluhráče Boateng, jehož družina chce v závěrečném klání oplatit porážku z prvního vzájemného měření sil Paris Saint-Germain, jež ale tak jako tak postoupí z vedoucí příčky.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Heresy

no byla to bida ...

Reagovat
smazaný uživatel

Horšie je, že Robben a Thiago sú out.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se, prijde jeste horsi vykony, az budete hrat znovu s PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka pěkně vystihuje, jak je z toho mimo.

Reagovat
tip63

Hlavně od něj...

Reagovat
mayday

Viděl jsem jen sestřih na CT4, ale co se Boateng v tom sestřihu mihnul, tak co záběr, to děs a hrůza.

Reagovat
kattos

Ale Ulreich překvapil

Reagovat
Jardman

Tak Ulreich zatím chytá moc dobře, až na první 1, 2 zápasy, co se mámu zranil, tak drží

Reagovat
Rich

Mě přišel Ulreich vždycky dobrý, ale pod Ancelottim neměl moc výsledky a proto se i spekulovalo o tom, že v zimě přijde i další brankář místo Ulreicha. Nicméně vyměnil se trenér a najednou pod Haynckesem dobré výsledky.

Reagovat
cr7sux

spíš se rozchytal, ne

Reagovat
Rich

Jako i to je možnost, ale i tak jsem rád, že ho máme v bráně teď, když je Neuer zraněný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele