Nejdůležitější rok mé kariéry, hodnotí spokojený Muslera

24.12.2010, 15:27
Aktuality
Velmi pěkně se uplynulý rok hodnotí Fernandu Muslerovi, který sbíral úspěchy na klubové i reprezentační úrovni. Uruguayský brankář si posledních dvanáct měsíců nemůže vynachválit a věří, že v podobných výkonech bude pokračovat i v roce 2011...

Muslera je gólmanskou jedničkou uruguayské reprezentace, která velmi příjemně překvapila na letošním světovém šampionátu. Uruguay se nakonec stala nejlepší jihoamerickou zemí a skončila na čtvrtém místě.

Na klubové úrovni zase 24letý Muslera pomáhá ke vzestupu Laziu. Klub z hlavního města Itálie je na příjemném třetím místě, druhá Neapol má jenom lepší skóre a vedoucí AC Milán pak více pouze o tři body.

"Můj rok 2010 byl překrásný. Bylo to prostě neuvěřitelné, byl to nejdůležitější rok mé kariéry. Jel jsem na mistrovství světa, pak jsem pomohl ke vzestupu Laziu. Jsem velmi šťastný," hodnotí Muslera.

"Nikdy bych si ani nedokázal představit, že se mi bude takto dařit, se svou prací na hřišti jsem velmi spokojen. Cílem teď je i nadále se zlepšovat a pomoci Laziu k dalším skvělým výsledkům," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro většinu rok na hovno,pro něj dobrej Jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

v PES 10 chytá za Lazio jak pán bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

mě zas Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Lazio

Reagovat
Filipow

Mám ho rád Dobrý gólman.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jeden zo sympaťákov v Láziu(a že bude asi aj posledný) , škoda preňho tých chýb a výbehov .

Reagovat
Pipo123

Fernando je super brankár, dokáže pochytať nemôžné veci ale potom spraviť fatálnu chybu, ale už sa zlepšuje a dáva si na to pozor, v budúcnosti to môže byť velká brankárska osobnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ve Fantě jsi mi odvedl svý.. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem koukal na sestřihy s ms no moc tu urguvay nepodržel o 3 misto jdu dvěka kiksam totálně potopil

Reagovat
smazaný uživatel

viem si ho predstavit v arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite kde bych sehnal to tricko co ma na sobe??...

Reagovat
smazaný uživatel

a) zavolej ještě ježíškovy , třeba to stihne

b) podepis smlouvu z Laziem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Alebo si niekde najdi suveniry Lazia

Reagovat
Josifek

Zrovna relativně před chvíli běžel na čt4 sestřih MS (Espaňa!!! ) a v utkání o třetí flek Muslera pustil dvě laciné branky, doslava je Němcům daroval..

Reagovat
Kokesh

Tak u něj jsou právě ty občasný chyby úplně noumální.

Reagovat
Pipo123

tak on to ale vynahradí tým že chytí niekedy nemožné veci,

Reagovat
Josifek

No jo, já teda Lazio téměř nesleduju, ale obecně a i z vlastní zkušenosti vím, že budu mít radši golmana, který nechytí nic moc navíc, ale můžeš se na něj spolehnout, že v podstatě nepouští žádný laciný kiksgoaly než golmana, který sice chytí "nechytatelné", ale ty se na něj nemůžeš spolehnout pořádně (protože občas daruje soupeři branku) a ty vždy trneš, když na něj letí i jednodušší střela..

Reagovat
Pipo123

tak ale zasa on tých chýb nerobí tolko, túto sezonu sa mi vybavujú dve chyby to proti Juve moc nerátam za chybu, tam to posrala obrana + to čo v tom zápase pochytal a ešte v Palerme to bola paráda on ak sa poučí a prestane robit tie chyby tak bude skvelý o tom žiadna

Reagovat
Josifek

JJ, však jasný, když je ten poměr chyb a skvělých zákroků relativně příznivý, tak to může být dobrý golman, já ho z Lazia moc neznám, takže nemůžu moc soudit..

Reagovat
smazaný uživatel

sympaticky a hlavne skvely brankar, ale este musi na sebe dost zamakat...MS mu prilis nevysli, ale chyby robi kazdy..hlavne pod tlakom, ktory bol nanho vyvijany...Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

Je to teda už oficiálne, Leonardo sa stal trénerom Interu, ako som už dneska hovoril, teraz sa z takmer istého stalo 1000% isté.

Vyhlásenie klubu:

MILANO - Tutta l'Inter dà il benvenuto a Leonardo. Sarà il tecnico brasiliano, 41 anni, a guidare la squadra Campione del Mondo e d'Europa a partire dal 29 dicembre, giorno della ripresa degli allenamenti al centro sportivo 'Angelo Moratti' di Appiano Gentile.

Leonardo ha siglato pochi minuti fa un contratto che lo legherà all'Inter fino al 30 giugno 2012.

Nei prossimi giorni sarà comunicata la data della presentazione ufficiale.

A Leonardo, il più sincero e grande in bocca al lupo, convinti che saprà mettere la sua classe, la sua esperienza di campionissimo e la sua mentalità a disposizione della Società e della squadra, per ottenere insieme i risultati che tutta l'Inter e tutti gli interisti vogliono ancora.

F.C. Internazionale

Takže Leo prajem ti Veľa úspechov a hlavne Veľa trofejí s nami Hor sa do práce

Reagovat
Kepy_FCB

Uruguay SS Lazio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele