Negredo má radost, že je konečně fit a může hrát

28.10.2014, 16:05
Aktuality
Téměř dva měsíce si na svůj debut v dresu Valencie musel počkat Álvaro Negredo. Španělský útočník přišel v létě na hostování z Manchesteru City a s sebou si přinesl zlomenou zánártní kůstku. Vinou zdravotních problémů si první start za Valencii připsal až v sobotu večer proti Elche...

"Bylo důležité porazit Elche, já sám jsem rád, že jsem konečně zpět. Byly to tři velmi náročné měsíce, teď se snažím chytit rytmus a dostat se do týmu. Moc jsem chtěl hrát, tu dobu jsem trávil s dětmi a odpočíval. Musím poděkovat všem, kteří se podíleli na mém zotavení," prohlásil španělský reprezentant.

Negredo se o víkendu dostal na trávník až v 84. minutě, v níž nahradil Rodriga. Jeho novému týmu se letos daří, z devíti zápasů získal dvacet bodů a v tabulce mu patří čtvrtá pozice.

"Je to výzva, ale chci se i nadále zlepšovat. Daří se nám a je těžké prosadit se do sestavy, ale věřím, že minuty na trávníku dostanu. Nejdůležitější je tým, dám do toho vše a chci dělat radost fanouškům. Po jejich reakci jsem měl husí kůži," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ať se daří Negro

Reagovat
fajdax

Reagovat
-Kopy-

Jsem zvědavej na jeho výkony a hlavně na to, kolik minut bude dostávat on a kolik Paco, případně jestli budou moci hrát spolu no uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite budu hrat spolu. to sa neboj

Reagovat
Woyta

Chlapci, football-espana má zrovna u tohoto článku špatnej překlad:

“I really wanted to play. I was with the kids and little by little I’ve relaxed."

Správný překlad má jiný zdroj:

"I was very excited to play. In the morning, I was like a kid and as the day went on I started to relax."

Nerejpu, jen jsem překládal taky ten rozhovor s Negredem a občas se hodí mít více zdrojů když to jsou anglické servery co si to překládají ze španělštiny :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to oznamil

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně navaž na ty výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele