Nedvěda brání také trenér Interu

07.11.2007, 15:03
Aktuality
Neočekávané podpory se dostalo záložníkovi Juventusu Turín Pavlovi Nedvědovi. Český fotbalista v nedělním utkání s Interem zranil hostujícího Luise Figa a stal se úhlavním nepřítelem fanoušků Interu. Trenér Mancini však Nedvěda brání.

Nedvěd v neděli ostrým zákrokem zlomil Figovi holenní kost. Portugalský záložník se včera podrobil operaci a do konce roku zůstane bez fotbalu. Přestože se Nedvěd za faul omluvil, v Itálii na něm média a fanoušci nenechaly nit suchou.

Blonďatý záložník se včera ohradil proti své prezentaci v médiích, která ho označovala za násilníka. Dnes mu vyjádřili podporu trenéři. Kromě Claudia Ranieriho z Juventusu se na Nedvědovu stranu trochu překvapivě přidal také Roberto Mancini z Figova Interu.

"Nedvěd je férový hráč. Je to vítěz, který mužstvu dává ducha, ale vždy hraje úplně naplno, těsně před hranicí nepřátelství," prohlásil Ranieri. "Chci však znovu zdůraznit, že incident s Figem byla nehoda, tedy něco, co se může přihodit v každém zápase."

Se svým protějškem souhlasí i Roberto Mancini. "Myslím, že Nedvědův faul vyplynul ze hry, šel po balónu," uvedl trenér Interu. "Jsme smutní z toho, co se stalo Figovi, ale takové věci se mohou vždycky stát."

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to ze to rekl i trener mancini tak to bude urcite pravda tak uz to tady hlavne nereste!!!!

Reagovat
HOST*jara

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze po vyjadreni R. Manciniho je zbytocne to dalej rozoberat...

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to Nedved nemá trochu v hlave v porádku. Býval to technický hráč a hlavne skvelý playmaker, ale teraz je to agresor.

Reagovat
HOST*REHY

Proč myslíš, že to nemá v hlavě v pořádku. Je to prostě velkej bojovník a občas se něco takového přihodí. A když se ho zastává i trenér Interu, tak néné co řešit. V hlavě to nemá v pořádku Řepka...

Reagovat
HOST*TOFF14

pičo

Pavka je bůh

Reagovat
HOST*

jo normálně šel po balonu to se stane.

Reagovat
HOST*

ty to nemas v poradku ty cuurine zajebany!!!zamrdancevysukanysi totalnikokot si ten nejvetsi zajebenej vosoust!!!

Reagovat
HOST*wilda

odkud jsi ty blbe ?

Reagovat
HOST*Lloyd

tak ty vo tom vis uplny hovno

Reagovat
HOST*ital

Tak Mancini je ten poslední, od koho bych to čekal. Aspoň je vidět, že někdy dokáží být lidé objektivní i k těm, které moc v lásce nemají...

Reagovat
HOST*P@wlüg

Zárkok vyplynul z nasazení v utkání. Nebyl to žádný brutální zákrok. Tohle se holt někdy ve sportu stává. A souhlasím s Rehym, Řepka, ale i Abrahám s Horváthem jsou to nemají v hlavě v pořádku. Hlavně mě dostalo to, že hajluje člověk, který by jel v transportu do KT jako první. Zde je vidět úroveň vzdělání pana Horvátha.

Reagovat
HOST*Tom

kamo ty jsi taky dobrej! to je clanek o nedvedovi tak nevim proc tady zacinas resit jiny hrace!! stezuj si nekde jinde prosimte...

Reagovat
HOST*mikisan

Taky hraju fotbal a málem jsem něco podobného spáchal taky. Kdo chce alespoň trochu poznat pravdu podívejte se na opakovaný záznam zákroku a Figo si, bohužel, smolně sednul na nohu při pádu, a s tím se nedá dělat nic. Takových zákroků je spousta, bohužel, ale surová hra to fakt nebyla.

Reagovat
HOST*

fičacky faulík

Reagovat
HOST*lado

nebyl to jeho prvni zakerny faul. je to u nej spis pravidlo

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*inzaghi

kecy, viděl jsem to live a byl to normální vostrý souboj o míč, kdyby nešlo o toho teplého manekýna Figa, nešťěk by ani pes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele