NEČEKÁ NÁS LEHKÝ SOUPEŘ, ŘÍKÁ KOTRBA

21.03.2004, 18:20
Aktuality
Sparťanský tým bude chtít určitě zítra vyhrát a posunout se tak na druhé místo v ligové tabulce. Ale nečeká jí lehký soupeř, to ví i trenér Kotrba. Sparta totiž přivítá na stadionu Toyota Arena Slovan Liberec!

Za Spartu nenastoupí Lukáš Zelenka, Igor Gluščevič ani brankář Jaromír Blažek, kterého by měl nahradit Petr Kouba. Zdravotní problémy, podle Sparta.cz měli i Labant a Hübschman. "Oba by však měli být v pořádku,“ říká sparťanský kouč pro oficiální stránky. "Nečeká nás lehký soupeř, i když v libereckém kádru došlo k obměně, cíle mají stále stejné, jít do evropských pohárů. Pro nás existuje jen jedna cesta – vyhrát.“

Ve vítězství věří i jeden z nejlepších hráčů v derby Rastislav Michalík. "Doufám, že výhra se Slavií nás pořádně nakopne k dalším vítězstvím. Zisk titulu ještě stále nevzdáváme, máme sice osmibodovou ztrátu na Baník, ale stále se to ještě dá dohnat. Musíme se však dívat především na naše zápasy, v nich stoprocentně bodovat a doufat, že Ostrava zaváhá,“ řekl pro Sparta.cz.

Na druhé lavičce se představí Lavička, trenér Slovanu Liberec. "Víme, že nás nečeká nic jednoduchého. Výhra v derby Spartu určitě pořádně nakopne, bude to těžký zápas, ale nejedeme do Prahy s poraženeckou náladou," řekl.

Zápas začíná zítra od 16:40, jako hlavní ho řídí Michal Beneš, na čarách mu budou asistovat Vodička a Filípek. Přímým přenosem ho vysílá Prima TV.

Pravděpodobné sestavy:

Sparta: Kouba - Pergl, Johana, Hübschman, Labant - Poborský, Kováč, Sivok, Michalík - Štajner, Jun.

Liberec: Hauzr - Janů, Holeňák, Lukáš, Zápotočný - Ančic, Hodúr, Langer, Kisel - Došek, Pospíšil.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Jak může hrát Pospíšil když má 4 ŽK!!!! OMG

Reagovat
HOST*

Jak vidíš, je sparťan tak jednoduše může. Nechápu proč se divíš v ČMFS na to příjdou po zápase a jako obvylke se nestane nic protože "sparta musí vyhrat"

Reagovat
HOST*B-Real

Ty voe vždyť Pospíšil hraje Liberec

Reagovat
PJ

To si trochu přestřelil

Koukam že spousta lidí vidí sparťanský spiknutí i když je špatný počasí...

Reagovat
HOST*B-real

Kouba by taky neměl nastoupit..Dostal v derby červenou!

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, s Pospíšilem jsem si to neověřil (myslel jsem, že normálně může hrát). Ale Petr Kouba si trest odseděl už v pohárovém zápasu proti Opavě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele