Neapol si novým kontraktem pojistila mladíka Insigneho

03.11.2014, 21:47
Aktuality
Lorenzo Insigne by měl i v dalších letech oblékat dres Neapole. Klub z jihu Itálie v posledních týdnech pracoval na prodloužení spolupráce se svým odchovancem a dnes večer oficiálně oznámil, že mu třiadvacetiletý ofenzivní fotbalista podepsal do června 2019...

Insigne měl dosud na Stadio San Paolo smlouvu jen o rok kratší, nově se ale může těšit na výrazně vylepšené podmínky.

"Prezident Aurelio De Laurentiis a Lorenzo Insigne se dnes sešli v kancelářích společnosti Filmauro v Římě a podepsali smlouvu do 30. června 2019," stojí v prohlášení posledního vítěze Coppy Italia.

Insigne v Neapoli fotbalově vyrostl, do povědomí fanoušků se ale dostal až pod křídly Zdeňka Zemana během hostování v Pescaře. Před dvěma lety se křídelník do svého mateřského klubu vrátil a od té doby patří ke stabilním článkům základní sestavy.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
olis

"Insigne v Neapoli fotbalově vyrostl, v italské nejvyšší soutěži ale poprvé dostal příležitost až pod křídly Zdeňka Zemana během hostování v Pescaře." - to hrali vtedy este druhu ligu s Pescarou

Dufam ze Lorenzo si udrzi vykony aspon na takej urovni ako to bolo proti Rimu, taktiez to chce aj viac priestoru pre Mertensa, Lorenzovi vela priestoru asi zacina pomahat ale Mertensovi to zase skodi, treba to nejak zmenit, to sa ale pod Benitezom asi nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to chces zmenit, kdyz callejon hraje skoro nonstop nezavisle na vykonech? Teda s tim jak mu to ted strili neni divu ale ani loni ho skoro nestridal.. Jinak Insigne uz aspon 3 zapasy temer nejlepsi na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Bol u toho podpisu aj olis? To aby nas v buducnosti vedel smajlikmi priebezne informovat, ci prestupi alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

je jasné, že neprestúpi

Reagovat
olis

keby si sa do toho rozumel tak by si vedel ze u toho nemusim byt, ale to je tak ked do toho mudruje amater

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem myslel, že oni Italské hráče nepotřebují

Reagovat
Vtáky cez tepláky

to je hádam posledný talian v základe, aha ešte som zabudol na maggia

Reagovat
olis

Jorginho

Reagovat
galacticosi

to je taký Talian ako Guédé Slovák

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To je ako, "rozpráva ako čech, vyzerá ako čech, je to minister český, žije v čechách tak to musí jednoznačne byť Slovák.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele