Návrat krále

04.06.2017, 12:55
Názory a komentáře
Po padesáti letech postihnul tradiční slezský celek sestup o patro níže. Byl to důsledek všeho zlého, co se dělo v klubu. Ať už to bylo za vlády Tomáše Petery, tak hlavně poté vládnutí rodinného klanu Šafarčíků, kdy v poslední fázi jejich účinkování Baník skoro zanikl pod tíhou dluhů ve výši x stovek milionů. Těsně před prodejem dorazil trenér Vlastimil Petržela, poté zdecimovaný klub převzal podnikatel Václav Brabec, kteří měli před sebou těžký úkol. Nejen oddlužení klubu, ale co nejdříve vrátit Baník mezi elitu...

Začátek návratu

Bylo o tom napsáno stohy novinových papírů, několik desítek internetových článků. Baník vstoupil do letní přestávky před uplynulou sezónou nekompletní a konečná sestava se lepila několik desítek hodin před prvním zápasem ve Znojmě.

Filip Kaša měl nabídku ze Žiliny, Holzer polovinu léta nevěděl, zda má zůstat v klubu či utéct, aby si splnil svůj sen, kostra týmu se rozpadala a logicky se do druhé ligy hráči moc nehrnuli.

Doslova z úřadu pro nezaměstnané se vytáhl bývalý baníkovec, brankář Petr Vašek (kdo mohl v tu chvíli tušit, že to bude stěžejní opora klubu, nejlepší brankář 2. ligy, kdy vychytal nejen 18 čistých kont, ale doslova i některé vítězné zápasy), zkoušel se další navrátilec, Tomáš Mičola (k němu jsem osobně dlouho hledal cestu, hlavně díky jeho oslavě branky, když hrál za pražskou Slávii ve vzájemném zápase proti Baníku), z Vlašimi přišel upřímně v tu chvíli docela bezejmenný hráč Martin Sus, podepsal se veterán Tomáš Zápotočný či ze Slovenska pocházející hráči Marek Hlinka a Tomáš Hučko, které rovněž znali spíše jen lidé, jenž fotbal sledují ze širokého úhlu pohledu. Ať si každý sáhne do svědomí, kdo věřil tomu, že právě tito jmenovaní budou novou kostrou Slezské za postupem zpět mezi elitu. Své si odehráli i Karol Mondek, Petr Nerad či Arťom Meščaninov.

Když jsem nakousl kostru týmu, jež dotáhla Baník zpět do ligy, musím sebekriticky uznat, že svůj podíl na tom má i Carlos de Azevedo. Ano, je to dobrý fotbalista, nicméně, jeho ego je ještě větší než hráčské kvality. Když zapracuje na své pokoře a vyvaruje se svých osobních selhání, jako tomu bylo třeba v Sokolově či v zápasech s olomouckou Sigmou, mohl by vyrůst v ještě většího a kvalitnějšího hráče.

Blížil se nejen první podzimní zápas, ale také po padesáti letech první soutěžní ve druhé lize pro Baník. Začínalo se na jižní Moravě, ve vinařské baště, vítejte ve Znojmě.

Hráči měli za sebou jen pár tréninkových jednotek, těsně před zápasem přímo od soupeře dorazilo duo hráčů Staňa a Pokorný. Všichni byli zvědaví, jak se premiéra podaří a nebylo to zlé. Početná delegace, bezmála 700 stovek těch nejlepších fanoušků u nás, viděla konečnou remízu 1:1, i když Baník měl během zápasu vyložené gólové šance, které neproměnil (a tento nešvar se táhl posléze s klubem celou sezonu), Znojmo dostalo Baník pod tlak až ke konci, tudíž bodová dělba byla s odstupem času zasloužená.

Průběh sezóny

Nebudu vám tu vypisovat veškeré zápasy. Některé se povedly, ale samozřejmě nastaly i jiné, které dopadly o dost hůře, to platí především pro venkovní utkání, kdy se soupeři opravdu dokázali vyhecovat na tento tradiční tým. A ten si leckdy neuměl s houževnatostí domácích poradit. Z toho pramenily remízy v Sezimově Ústí, Vlašimi, v Pardubicích či Sokolově. Kapitola sama o sobě pak byla trapná prorážka na konci podzimu v Třinci.

Nicméně se musí vzít v potaz, že v soubojích se Sigmou Olomouc a Slezským FC Opava vyšel Baník v minitabulce vítězně. Dvakrát v derby s Opavou (blíže o tomto dvojzápase se rozepíši jinde) vyšel klub vítězně (3:0, 1:0), se Sigmou poté uhrál 4 body ze 6 možných (1:0, 0:0) a i to hodně zapříčinilo to, že se udělal postup krále zpět mezi elitu.

Na druhou stranu, nejde jen chválit. Neztratit skoro vyhraný zápas v Českých Budějovicích (2:0 v poločase, tehdy by byl náskok na třetí Opavu již 10 bodů) a později doslova zpackaný zápas v ostravském derby proti Vítkovicím, nemusel by Baník bojovat o postup až do posledního kola proti Znojmu ve vítkovickém azylu.

Doufejme, že si z těchto ztrát hráči vzali ponaučení do bojů v první lize. Protože tyto výkony nebyly adekvátní pro mužstvo jako je Baník. Samozřejmě, svůj díl viny na těchto leckdy až trapných zaváhání má jak trenér, tak i hráči, kteří nepřesvědčili i když dostali šanci, jako je v zimě nově příchozí Štefan Pekár ze Slovenska či z Karviné na zápůjčku daný Lubomír Urgela.

Slezské derby

Na tyto zápasy se čekalo dlouhých 7 let, kdy se hrálo naposledy v Opavě v tuzemském poháru. Pokud se podíváme ještě hlouběji do historie, vzájemný ligový zápas v Ostravě se naposledy odehrál v březnu roku 2005. A na ligové vítězství Baníku se podíváme až do naší mistrovské sezony, tehdy na podzim roku 2003 se na Bazalech vyhrálo před fantastickou kulisou 4:0, v Opavě poté 4:2.

Proto se není čemu divit, že natěšenost na souboj o slezského krále byla velká. Zápasu v azylu předcházela obrovská masivní kampaň nejen ultras Baníku, ale i klubu. Účinek se ujal a opravdu všichni dorazili v bílém trikotu. Hosté zase přijeli v celožlutém úboru.

Atmosféra již před zápasem byla elektrizující, kde komu z toho naskakovala "husí kůže" a když se jal celý stadion pozdravit svého soka obligátním "jebat Opavu", tak v tu chvíli z toho všeho až mrazilo v zádech.

S nástupem hráčů na hrací plochu pak spatřila světlo světa doposud největší "sektorovka", která kdy v Česku byla vidění na stadionu (300x17m) se sloganem "KRÁLOVÉ TRIBUN-VLÁDCI ULIC". Poté ještě proběhla velká kartoniáda "Vlajkonoši hosté".

Utkání bylo vyrovnané, než přišlo poločasové nastavení hrací doby, brankář hostů dostal červenou kartu, Marek Hlinka pak z následného přímého kopu prostřelil náhradního gólmana a Baník se ujal vedení. Zápas nakonec skončil jasným vítězstvím 3:0.

Odvetě v Opavě předcházela hysterie z opavského klubu, kdy fanouškům hostí nejdříve nabídli určitý počet lístků, potom ho navýšili o pár stovek, nakonec ho zase nechali na původních cca 300. I samotný majitel Baníku bojoval za sympatizanty svého klubu, věděl, že jich do Opavy dorazí tisíce a že tento směšný počet nabízených lístků je nedostačující. Dopadlo to nakonec, jak to dopadlo, dle některých údajů až 1700 chacharů podporovalo své hráče zpoza opavského svatostánku a alespoň v přilehlém parku si mohli užít konečnou výhru 1:0, kterou vystřelil bojovník Tomáš Mičola. V tomto zápase nás leckdy podržel i Petr Vašek a upřímně, nebýt jeho, Baník by asi odjel poražen.

Král Slezska je tudíž znám, je jim klub FC BANÍK OSTRAVA.

Zimní přestávka

V posledním zápase roku 2016 se porazila olomoucká Sigma 1:0 a začala zimní dovolená. Ale jak pro koho, bylo jasné, že se musí posílit krom brankáře na všech postech. A trenér Petržela začal dávat dohromady jmenný seznam. Co se z toho vykrystalizovalo? Do klubu přišel nejlepší podzimní střelec, Alexander Jakubov z Varnsdorfu, dále navrátilec Robert Hrubý, tentokrát již na přestup, dále Petr Breda z Vlašimi, náhradní brankář Martin Šustr z Kroměříže a nakonec Štefan Pekár. Jak trefně uvedl Richard Šíma ze svého blogu na Isportu ohledně konce Vlastimila Petržely, tento hráč nepřišel na jeho popud. Asi možná někteří víte, odkud vítr vane.

Baník trápila útočná snaha, resp. klubu chyběl střelec, kdy v tomto směru zklamal Urgela. Bohužel, tento post měl zaujmout Jakubov, ten se ale po příchodu do klubu zranil a proto své kvality musel předvést až později. Nicméně, dokázal v posledních zápasech končící sezony, že by mohl být produktivní, uvidíme, jak se s tím popere, až nabere fyzickou kondici a potřebnou formu.

Kdo mne ale osobně zaujal, byl Petr Breda. Ze začátku nesmělý, ale poté ukázal v dalších zápasech, že není špatný hráč, ba naopak. Dokonce podpořil i postup Baníku třemi góly na jaře, z toho proti Žižkovu vítězným a proti Vítkovicím důležitým remízovým.

Robert Hrubý, jakoby se ze začátku hledal, čemuž se nejde ani moc divit, když podzim proseděl na lavičce prvoligových Teplic. Ale jak už jsem psal u Jakubova, platí to samé pro Hrubého, zápasy ke konci soutěže neměl špatné, tudíž je jen na něm, aby se "vyhrál" a byl tím správným tvořivým hráčem, jako tomu bylo v sestupovém ročníku.

Vlastimil Petržela

Co o něm říci? Buď ho milujete či nenávidíte, bez nadsázky.

Je to svéráz, umí verbálně přes média provokovat jak soupeře, tak své hráče. Ohledně posledního, v tom mi připomíná trenérskou legendu pražských Bohemians, Tomáše Pospíchala. Mimochodem, tento trenér taktéž působil v ostravském Baníku, na začátku legendárních 70. let, kdy s klubem vyhrál jak český, tak posléze i československý pohár. A taktéž dotáhl Baník až do čtvrtfinále poháru UEFA.

Ten dělal vše možné jen proto, aby v kabině nebyl klid, klidně i rozeštvával hráče. Ti pak byli zdravě, lidově řečeno "nasraní" a jezdili po trávě, aby trenérovi dokázali, že se mýlí.

Jen si vzpomeňte na Petrželova slova na adresu Meščaninova, Mondeka a dalších.

Petržela probudil kabinu plnou mrtvol, kterou tak tituloval při svém příchodu na Bazaly, i když byl na hráče tvrdý, kabina ho brala, protože věděla, že to, co dělá, je i pro jejich dobro. A taktéž se prezentoval jako skvělý taktik. Myslím si, že jeho mistrovské dílo v taktice bylo při domácím utkání proti Sigmě, kdy jsme hráli bez klasického hrotového útočníka. Na druhou stranu tam hlavu nejen obráncům motal Brazilec De Azevedo podporovaný Staňou a Helešicem z křídelních prostor. Nemohu zapomenout ani na zálohu tvořenou bojovníky Mičolou, Neradem a Hlinkou, kteří ji skvěle zahustili, aby se nedostala do hry naopak silná a ofenzivní záloha olomouckých.

Sigma, která měla formu a přehrávala soupeře ve Vítkovicích, tvrdě narazila.

Ale znovu, abych nechválil, budu se opakovat, zápas v Třinci nezvládnutý, dále leckdy neuměl zareagovat na stav utkání potřebným střídáním. Nicméně, jeho kvalita převyšovala negativita a podařilo se mu, o čem mluvil hned od svého příchodu, že Baník dostane hned zpět.

Nelze mu ani vyčítat, že nenasazoval mladé odchovance. Musíme si otevřít oči, kdo z nich by na to teď měl? Maximálně Helešic s Granečným. Ti také hrají. Proto je dobře, že mladíci Malý, Chvěja, Szotkowski a další se šli raději rozehrát do jiných klubů, vrátí se rozehranější a o to více odhodláni, aby ukázali všem, že na to mají.

Budoucnost

Jak již jistě víte, trenér Vlastimil Petržela byl odvolán z lavičky a přijmul nabídku býti poradcem samotného majitele klubu.

Někomu tento krok může přijít jako nabídnutá trafika s tím, že posléze Petržela potají odejde. Osobně si ale nemyslím, že by to byla pravda. Vlastimil Petržela je zásadový, tvrdý člověk, který s sebou nenechá jen tak orat. Druhá věc je ta, že má bydlení několik stovek kilometrů daleko, tudíž pochybuji, že by jen tak lelkoval a dojížděl tuto vzdálenost, když přihlédnu k jeho zdravotnímu (a psychickému) stavu.

I když majitel klubu Brabec celkem dlouho hledal cestu k Petrželovi (a naopak), nakonec se oba respektují. Prvně jmenovaný ho bere jako erudovaného odborníka, který dal svoji hlavu na špalek, nenechal si do ničeho mluvit a klubu vážně hned po sestupu obratem vydobyl zpět první ligu.

Brabec se na něj může spolehnout i s tím, že ví, že byl až na pár výjimek branný a oblíbený v klubu, stála za ním kabina, žije klubem, proto se na něj v tomto případě může majitel spolehnout a důvěřovat mu oproti jiným lidem.

Neodpustím si ale jednu uštěpačnou poznámku.

Pokud mohl být úspěšný trenér přeřazen na jiné místo, proč to nejde v případě Matouše Háby, který má obrazně řečeno na rukou krev Baníku, kdy i nejen díky němu tento tradiční klub málem zanikl? Tento pán vážně nemá v klubu co pohledávat.

A co teprve takoví hladoví vlci z nedalekého krajského města, odkud se z centrálního dopravního a přestupového uzlu v Ostravě dostanete autobusem za slabou, necelou hodinku?

Nicméně, teď, v okurkovém období by bylo fajn vyřešit veškeré neduhy, jež se dějí v klubu, aby Baník vstoupil do ligy silný, vyčištěný od vnitřních jedů a hlavně konkurenceschopný.

Věřím v to, že vedení vybere kvalitního, adekvátního trenéra, jenž bude alespoň stejně tvrdý, ale i oblíbený, jako byl teď Vlastimil Petržela. Po angažování trenéra by se měl posílit hráčský kádr. Dále se pak z hostování vrátí mladé naděje klubu jako Szotkowski, Honiš, Matěj, Malý, Ožvolda či Ondřej Šašinka a bude jen na nich, aby v letní přípravě ukázali, že na to mají. Na hostováních nehráli vůbec špatně.

Letos FC Baník Ostrava slaví 95 let od svého založení. Myslím si, že si celá organizace nadělila v předstihu hezký dárek.

Tak zdař buch, první ligo!

Autor: články čtenářů - Ondra Procházka

Komentáře (497)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na srandaligu vůbec nekoukám, ale musím přiznat, že dvojzápas Sparta - Baník si ujít nenechám Jinak chacharům přeju klidnej střed tabulky a pěknej fotbal.

Reagovat
CHONG

Tak zavádějící nadpis aby člověk pohledal.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mirek na tenisu

Nadpis....takto nazývá titulky v novinách či na netu Vašek Klausů

Reagovat
Kuchta

Povytahuji obočí a dělám si nesouhlasnou vlnovku!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

stačila expreska a jiný nadpis

Reagovat
PBLead

Reagovat
Blasphemer

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jaky kral porad proboha ?

Reagovat
Kepy_FCB

Kral tribun jinak taky nevim

Reagovat
JacksLFC

o tom neni pochyb, alespoň na venkovních zápasech

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
Gryphonheart

Návrat koho?

Reagovat
Gryphonheart
Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

panebože...

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále? Jakože Sparta vyhrála titul, jo?

Reagovat
Mononukleoza

Joudo, tam je Návrat krále a né Rudého bolševika ....

Reagovat
Kang & Kodos

O titulu Slavie se tam taky nepíše

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kattos

Ale notak

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo napsat nadpis, nic víc bohužel většina číst nebude a bude se tady ukájet nad tím jedním slovem..

Reagovat
smazaný uživatel

Divim se, ze do toho autor vubec sel kdyz sam dobre vi jak to tady v posledni dobe chodi... Samy radobyvtipny ocas a neco zajivameho se tady clovek taky nedocte

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc sem chodis kdyz zadas seriozni informace, pripadne filozofickou debatu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom tak vtipneho? to se vazne i na diskuzi na ef musi clovek chovat naprosto seriozne a psat jen desetiodstavcove analyzy hry? mozna by nevadilo nebrat vse smrtelne vazne

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tenhle byl vylozene posmesnej pro tebe, protoze ty od te diskuze o Bakayokovi a spol si myslis, jakej ses bombardak a hazes mi je taky. Kdyz sem to tam doplnil a napsal proc nemel hrat Bakayoko a naopak Moutinho, tak ses tam uz ani neukazal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz fakt nevim jestli trolujes nebo o co se snazis. Uz po 2. mi tu pises to same a ja ti potreti rikam, ze jsem mel uplne stejny nazor, ze mel hrat moutinho a ne bakayoko, evidentne si to s nekym pletes

Reagovat
smazaný uživatel

protoze tady ty informace byly? ted jste z toho udelali soutez o nejdebilnejsi hlasku, neustale tu recyklujete vtipy....A nejsenzacnejsi je to ,jak se smejete diskuzim na novinkach, ale velmi duverne je tam vsechny ty exoty znate... Todle je forum o fotbale, neni to misto, kde budete zkouset na kolik situaci se da naroubovat ze ma nekdo maly pero nebo kolik udela zonglu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

A že to říkáš zrovna ty. Ty, kterej tady jen řešíš lidi, škatulkuješ, moralizuješ a o fotbale se od tebe člověk nedozví vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty to taky moc nepalcuj.

Reagovat
smazaný uživatel

proc? ja mozna delam neco z toho, co pise masopust, ale nekritzuju za to pokrytecky ostatni lidi

Reagovat
smazaný uživatel

To možná ne, ale přínosem jste ve výsledku na tom stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

a? jako sorry ale stavit se tu do nejake role soudce a posuzovat, co je na diskuznim fotbalovem foru prinosem a co ne, mi prijde dost ujete

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem masopust, za to ty budes nejaky koste

Reagovat
smazaný uživatel

az na to ze jako masopusta jsem myslel hokaida, vse se netoci jen kolem tebe

Reagovat
smazaný uživatel

ajo sry tak dalo se to aplikovat i na me, me tu lidi tez pisi, ze sem masopust

A to Monako snad uz uzavreme, je to v pejci stejne tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

..a sorry za to koste

Reagovat
didosh

Tak seš Masopust nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem a mimochodem, zas takovej lojza to nebyl, v podstate ho tu par elitaru onalepkovalo jako debila a uz se toho nezbavil. Ale nekdy byl fakt na pest On tu urcite pod novym nickem pise, zkousel se vicekrat takhle vratit

Reagovat
Hokaido

Ach jo, já myslel, že je to většinou sranda. Vy tomu fakt věříte?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hokaido

Reagovat
didosh

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti reknu, proc o delam..

Chodim sem od cca 08 a jen si to tady procital, shanel info a nediskutoval. Bylo to bezkonkurencne nejepsi web o fotbale u nas v CR. Dalo se tu sehnat mraky informaci i zevnitr klubu, byly tu perfektni vlakna o fotbale jako takovym, byli tu diskuteri, co fotbalu opravdu rozumeli..Jenze co se tu deje (a myslim tim na celym EF) ted, me primelo zacit sem psat (pro vas samozrejme sracky) taky a to touhle formou...Jestli to je moralizovani nebo jen poukazani na fakt si preber sam mspst, ju?

A nekecej, o fotbale normalne diskutuju taky..

Reagovat
smazaný uživatel

nojo.. je tady sranda, ale na fotbal konkretne ja uz nemam tolik casu jako driv a proto mi pride zbytecny nekde nekoho poucovat, kdyz to nemam uz tak nasledovany.. sem rad, ze si najdu cas na zapasy ACS a obcas RM.. nekoho vyhlasit ti nezabere tolik casu, ale chapu te

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ja se tem forum taky zasmeju, nejsem zas takovej suchar. Ale nekdy to uz je prehanka, uz dopredu vis, ze neco smesnyho, co sklidilo biggriny tak tu budou zkouset jini zoufalci a furt dal a dal..

Ale uznavam, ze teda v dobe twitteru a jinejch pi*ovin to inside info uz neni tak dulezity, kdyz se vse hned provali kdo o kom jedna a tak. Mam to tady rad, chodim sem uz strasne dlouho, ale nekdy to nema ani uroven (a sem vyvalenej jak nizky naroky ma nekdo na kvalitni humor).

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. ja tu sem asi tri roky, takze netusim jak to bylo driv, ale sem rad, ze sem to pomohl zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

jeste se tim chlub

Reagovat
smazaný uživatel

to mas vsude stejny.. proste sem zaclo chodit vic lidi, zpopularizovalo se to a tim padem se logicky vic resi sracky, to neni jenom tady

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ale to neznamena, ze proti tomu prestanu "bojovat" . Uz mam slusnou armadu hejtru, asi tu EF karieru zalozim na tomhle

Smutny je to, ze i ti nove regli vtipalci maj kolikrat zajimavy postrehy (vcetne tebe).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že ty se chováš jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky ses v tom nasel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jak vůbec v Ostravě přišli na toho krále ? Poslední dobou to tu píše každej druhej, ale ve spojení s aktuální situací v baníku to je hodně usměvný

Reagovat
smazaný uživatel

Králové tribun - vládci ulic, máš to v článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobré že se tradiční klub vrátil do ligy. Zvýší se návštěvnost. Přibude kvalitních zápasu. Snad kvalitně posílí a budou hrát o poháry

Reagovat
Posledni Kovboj

a co Honza Pliner, jak se ma?

Reagovat
Kang & Kodos

Kilner.

Reagovat
Posledni Kovboj

uz jsem senilni

Reagovat
Kang & Kodos

Článek dobrej, i když plno věcí se tady dalo přečíst už během roku v diskuzích. Ale furt jsem nepochopil, proč "návrat krále".

Reagovat
Gryphonheart
Reagovat
smazaný uživatel

Tak prostě pro nás je Baníček král. Máme ho v srdci, je pro nás jediný, nejlepší. Na tričkách už dlouho někteří nosí King Baník a to nikdo nikdy neřešil. Je to prostě náš projev. Taky se to dá brát jako Králové slezska, dlouhodobí králové Moravy případně králové tribun, vládci ulic. Nic víc bych v tom nehledal. Pořád mi to příjde lepší než "My jsme Slávie, vy nejste nic..".

Reagovat
Kang & Kodos

Okay, může bejt. Je fakt, že v rámci Moravy a Slezska to je bez konkurence.

Reagovat
ryzskej

Ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je dlouhodobě králem Moravy a Slezska?

Reagovat
Kang & Kodos

vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Momentálně je to Zlín. Dlouhodobě pak spíše Olomouc, než Baník, pokud srovnáš posledních pár let.

Reagovat
Banikovec7

A kdo mluví o fotbalové kvalitě v posledních letech, zájem fanoušků a celkově věhlas klubu má Baník největší.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu dlouhodobé tím myslím dlouhodobě. A to je prostě Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je jasny, ze jde hlavne o ty krale tribun, coz je samozrejme pravda, ale musite cekat provokace..

Reagovat
Banikovec7

No ona to určitě provokace byla i od tvůrců a dle zdejší diskuze vydařená

Reagovat
smazaný uživatel

podarilo se..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou Slavií se,ale původně řvalo na vlastní hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

rvalo, ale ne uplne puvodne, jeste predtim to bylo urcite na fanousky a hrace soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně už se to vůbec neřve a naposledy se to řvalo právě na hráče .Oproti královi to je už dávno retro.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre, protoze to je strasne vidlackej pokrik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řvalo se to hlavně ve vidláckejch dobách,nejvíc ještě ve starym Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak na Strahove jeste stopro.. podle me i ze zacatku v novym Edenu.. a obcas je to slyset od nakejch decek v ulicih, ale to sou asi naky naplavy..

Reagovat
smazaný uživatel

No ,ale to už je taky dost dávno.Teď už to hlavně patří hráčům když jsou trapný a to mi přijde jako celkem dobrej pokřik.

Reagovat
db18

teď už ho má snad je Slovan...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nedávno jsem to slysel a rozhodně to nebylo na hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

Já neslyšel,no.

Reagovat
JacksLFC

o tom silně pochybuji

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdy to bylo, možná sezonu zpátky, dvě. Ale stoprocentně jsem to i někde psal. Ale fakt už nevím kdy to bylo..

Reagovat
JacksLFC

spíš se to řvalo na hokeji, na fotbale prioritně na hráče posledních x let

Reagovat
JacksLFC

My jsme Slavie, vy nejste nic se neřvalo pár let

Reagovat
Puskas

bo to byla dlouho synonyma

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Reagovat
JacksLFC

Tak mě to přijde absurdní i kdyby se to řvalo teď. IQ level houpající kůň

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Bavili jsme se o stadionu ne?

Reagovat
OtecJaJ10

Králové tribun - Vládci ulic

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu v nadpisu "Král", tak čekám článek o Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla spíš královna ne?

Reagovat
F.Torres
Reagovat
didosh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zjistil co stálo za záchranou Sokolova a samozřejmě to čisté nebylo. Byly tam tlaky na Vlašim ze strany Plzně a Sparty, protože Sokolov je pro ně ideální klub pro hostování jejich hráčů. A jelikož Frýdek nebo Vítkovice nemají moc co nabídnout, tak se to udělalo takhle. Nevím čím mohli ACS a FCVP Vlašimi vyhrožovat, ale asi to zapůsobilo. Možná se taky složili na nějakou částku pro Vlašim...

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas slysel, ze velkou roli v tom sehral Benesov, kterej aby se udrzel, tak potreboval, aby sestoupily dva tymy z Moravy a trener Vlasimi ma nakej pribuzenskej vztah s Hrebikem, kterej je starej Benesovak..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to jde ruku v ruce

Reagovat
Uwe háže buly

trénuje je Havlíček, co trénoval mládež na Spartě a dělal asistenta Holoubkovi u áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
db18

Tak se podívej, kolik hráčů jim přichází ze Sparty... dokonce mají ze Sparty i trenéra - jak jim asi jen tak mohli vyhrožovat...

Spíš Viktorce tam chybí páka na Vlašim... i když je na druhou stranu zase jasné, proč chce Sokolov ve druhé lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, takže zájem ze Sparty je evidentní. Jako třeba nevyhrožovali, ale jak rikas maj tam nějaký páky. Viktorka to třeba zkoušel přes Berbra to nevím, ale taky potřebovali zachránit Sokolov

Reagovat
didosh

Já myslel že za tím stála jen Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta v tomhle zapracovala asi víc...

Reagovat
didosh

Vidím že si fanoušek Sokolova,předpokládám že něco o tom víš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bydlím tu a věř mi, ze se tady nic neutaji

Reagovat
smazaný uživatel

ty bydlis v sokolove paneboze jak se tam zije?

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych zjistil, ze tam bydlim, tak prvni co udelat je, ze utecu do Prahy (jako vetsina lidi ze severu)

Reagovat
smazaný uživatel

Sokolov není zase ošklivej, kazí to tu hlavně spousta ciganu...

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam byl tak pet let zpet a prislo mne to jako bych se ocitl v bizarnim skanzenu, proto sem se ptal

Reagovat
JacksLFC

já tam hrál ligu v žácích a dorostu, zas tak špatný to neni, jen je to staré město a plno cigošů co kazí celej dojem. Ale zázemí a kvalitu mládeže a přípravu jsme měli vždy na vysoké úrovni i oproti Dukle, kde jsem pak byl, škoda že na Áčko neni už tolik peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy by taky byly na první ligu, ale jde o stadion. Ten by se musel komplet přestavět nebo udělat jinej a to už se nikomu nechce

Reagovat
didosh

Já mám rád staré města,jen by mě tam vadili ti cigáni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurvy už jsou všude, to si nevybereš

Reagovat
Uwe háže buly

Napsat tohle někomu, kdo má v nicku Ervín

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí to za hovno. Nejsem rodilej Sokolovak, domov mám 4 km odsud

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc máme v týmu (FK Olympie Březová) asistenta trenéra Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Co by z toho Sparta měla, když už má farmu ve Vlašimi a Pardubicích? Hostuje u vás někdo ze Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Každou chvilku nám sem někoho posílají. Teď to tady třeba táhne Glaser, ten je ze Sparty tuším. To samý Plzeň...já tu viděl Daridu na živo, když o něm ještě nikdo nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Glaser už nám nepatří, tuším. Ten šel do Karviný (?). Nějak u Sparty postrádám tu motivaci. U Plzně bych to chápal.

Reagovat
db18

Tam v tom možná roli asi sehrál doopravdy ten Benešov...

Reagovat
Aldeano

Je to možné, ale hlavně nechápu ten hype kolem Vlašimi a proč se primárně hledá nějaký jiný, než sportovní důvod u sestupu Vítkovic...

Reagovat
db18

U Vítkovic to je jasné, ale kolem Frýdku se něco psalo už před posledním kolem...

Reagovat
Aldeano

Myslel jsem i Frýdek no... Však hráli špatně dlouhodobě. A to, že na ruzných variantách postupů a sestupů mají zájem různé kluby okolo je taky jasné. Jen mi prostě přijde zvláštní řešit jednoho ze 2 sestupujících z FNL, když různé zájmy jsou i v 1ize atd.

Reagovat
db18

...sakra, jsem si spletl Vítky s Prostějovem. Každopádně o Frýdku jsem pak četl i něco v souvislosti, že Vítky mohou být v posledním kole už klidné. Ale to prostě mohlo být i situací v klubu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek je rád, že je rád. Je teď jen otázkou, do jaké soutěže se nakonec přihlásí.

Ale jsem rád, že Vítek udělal záchranu. Můžeme tam dát mladé kluky, co se nechytí v FCB a ti budou mít poté zápasový rytmus ve druhé lize a ne v nějakých pralesech. A budou k tomu ještě více na očích sportovnímu úseku Baníku.

Reagovat
Aldeano

A mimochodem funguje mezi oběma kluby nějaká spolupráce nebo se něco rýsuje?

Reagovat
Banikovec7

Nic oficiálního asi ne, ale myslím, že jim naši hráči letos pomohli, tak bych se nedivil kdyby se jich tam pár objevilo i příští sezonu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
didosh

přesně proto jsem to psal...

Reagovat
JacksLFC

tak Sokolov hrál dlouho i o postup x let, kde se řešil jen stadion, aby se mohlo postoupit, ale teď to šlo řádně do kopru

Reagovat
db18

Jim Sokolovská Uhelná taky trochu přiškrtila peníze, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalu ani ne, hokeji zatrhli 15 milionů. Uhelná tady dotuje skoro všechno. Jde hlavně o stadion, to by byla obří investice a to se nikomu nechce dávat. Takže 2. liga je max...těm hráčům už se potom taky nechce makat, když ví, že nahoru nemůžou

Reagovat
JacksLFC

Tak odmítla se dotace na stadionu, což je horší jak ubrání peněz na chod klubu

Reagovat
db18

btw. nebudete náhodou chtít hledat nového trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, teď byl rozhovor s ředitelem Baníku na jejich stránkách, když tak koukni. Mají nějaký plány...

Reagovat
db18

A padají nějaká konkrétní jména? (jestli tam třeba nechceme uklidit Horvátha )

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví se o Tichotovi z Varů. Pak ještě ten trenér z Mariánek, ale teď nevím jak se jmenuje. Divizní trenéři no, žádná výhra. Horvyho by možná i brali pokud by měl zájem

Reagovat
db18

Prý by chtěl jít někam dělat hlavního kouče... akorát teda nevím, jestli už má licenci aspoň pro druhou ligu, nebo by musel jít ještě o ligu níž...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by šanci určitě dostal, protože když to nechali dělat takovýho neumětela jako je Dreiseitl, tak to snad můžu dělat i já

Reagovat
Didier Drogba

Krále? Možná tak krále polských negramotných opičáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
Liquid

Reagovat
JacksLFC

a furt chodí na jejich venkovní zápasy to, co na domácí zápasy druhého největšího města v republice

Reagovat
PBLead

Reagovat
ZB 07

Zajímavej souhrn, určitě bych nebyl proti, kdyby se zde objevily před nadcházející sezonou podobný články u všech týmů 1.ligy. Věřím, že by se toho ujali i místní diskutéři, určitě by to bylo oživení

Reagovat
smazaný uživatel

a udelat to krasnou zaujatou formu, at je co resit

Reagovat
ZB 07

Tak nějak

Reagovat
didosh

na pohodu...proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no dyt ja to prave schvaluju

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

U nás by stačilo akorát hodit video: https://www.youtube.com/watch?v=K9mFzp4qbbA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
JacksLFC

Na vás letos sedělo, že to hráči mají v p*či, ale furt si myslim, že papírově máte nejsilnější mužstvo, jen s tim umět pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to by nebylo špatné. Ale článek o Spartě musí psát jednoznačně Kang.

Reagovat
smazaný uživatel

ten bejva moc objektivni

Reagovat
ZB 07

Ten už poslal video jako český sekci strašně chybí zajímavý články, kdyby se našel z každýho klubu jeden člověk, co by něco sepsal, tak by to bylo fajn

Reagovat
Rarášek

Příbram spadla, za Bolku to klidně napíšu, to by šlo.

Reagovat
ZB 07

Jedinej oříšek by asi byla Dukla..ale snad by se někdo obětoval

Reagovat
Blasphemer

Dukle fandil masopust, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

No právě, fandil...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

zelda, ne?

Reagovat
ZB 07

Jo vlastně a teď si říkám, z Bohemky tu taky moc aktivních lidí není ne? Nikoho si z hlavy nevybavuju teď

Reagovat
Rarášek

Já si pamatuju Firkraga.. Ale teď mě tak napadá, že ani mal za Jihlavu sem už moc nechodí, co?

Reagovat
ZB 07

Chodí sem Wat tuším...a ten se v souhrnu vždycky detailně rozepíše, takže o Jihlavu bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Za Teplice by to z protekce mohla napsat Čuhelka.

Reagovat
stas87

Nn, este za Teplice sem pise ten jouda 3M ci ako sa vola. Velka komedia by bol Liberec, tam mas dost dementov. Ale adi by vyhral Alan Shearer, kedze REPLIKATOR by nemohol grcat na Rusko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Z Libereckých jednoznačně exse

Reagovat
andrew96

A to ještě Liberec schytá kobercové nálety od souseda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Reagovat
božský John

Alan je docela v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
didosh

Reagovat
Rarášek

Ajo

Reagovat
Hokaido

Dukla by kdyžtak nebyl problém. Letos hráli super fotbal a měli v týmu samý sympaťáky - Johnyho, Kušníra, Šimůnka, Podanýho, Zinedina nebo Hanouska, takže jsem je docela sledoval.

Jen nevím, jestli o to bude zájem, protože loni jsem to zkoušel s tou kostkou a po prvotním kontaktu už se nikdo neozval.

Reagovat
ZB 07

Jo, to si pamatuju no...ale koukám, že tady se toho teď lidi docela chytli a mě třeba zajímá (a věřím, že nejsem jedinej), co se děje v ostatních týmech ligy. Ale muselo by se to nějak rozumně zorganizovat no

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Kompilace fotek MM8 místo článku

Reagovat
Rarášek

Ale asi bych tam střihnul i jednoho Přikryla.

Reagovat
Blasphemer

Za Zlín vrabejka, za Slavii Oblomov, za Plzeň dolar... to by bylo skvělý.

Reagovat
db18

Za nás patrikhm...

Reagovat
Blasphemer

even better

Reagovat
smazaný uživatel

Pitralon by se toho ujmul ne ? Kdyz tam nebudou zadny pravopisny chyby, tak to nebude ono.

Reagovat
Kang & Kodos

Burák

Reagovat
Rarášek

Ohnivý kuře

Reagovat
Blasphemer

Burák má moc tlustý prsty. Ten nemůže napsat nic, leda by to někomu diktoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

muze bejt..

Reagovat
hefy

Reagovat
Hyrax

Reagovat
stas87

Tak u zidov by bola dobra tretina o tom, ako ich rozhodcovia zarezali a celkovo by zasa len nad vsetkym vyplakavali.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak ti slávisti provedli?

Reagovat
stas87

Bavil ma ich plac komu sa pripiskava podla nich.

Reagovat
KingMaster13

Za nás určitě Winohraďák Ten by to napsal krásně zaujatě a zároveň by pobavil

Reagovat
Nebelung

Vrabejka by zvládl i Slovácko.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PBLead

Reagovat
JacksLFC

Oblomov ne, prosím

Reagovat
stas87

Suhrn zlinskej sezony od ich najväcsieho fanusika na EF. Z toho by mohol byt priam legendarny clanok.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten by měl psát Spartu. Třeba by dokázal zanalyzovat, proč máme tolik zraněnejch.

Reagovat
didosh

Reagovat
Pablos

už vidím ti nadpisy: Pád krále, Žid králem, Král chlastu, Král rychle z Evropy, Král Pánik, Král do Evropy z Habancem, Král slovanský výprodej, Král Pelta, Král klokan, Dukelský král, Teplý král, Uherský král, Král dolů Karviná... no a uzavřel bych to ....Hradec Králové, stadion nebude

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

*ty nadpisy.... překlep no

Reagovat
Uwe háže buly

"Král dolů karviná... no a uzavřel bych to" to už udělal někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
JacksLFC

Žid králem

Reagovat
didosh

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

Byl bych zvědavý na kluky z Karviné, tak 3/4 článku by byla kritika Baníku a vyhlašování, že k nám nikdo nepřijde, že Karviná je prestižnější adresa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ja se tesim na vzajemne zápasy pristi rok.

Reagovat
didosh

škoda že sektor pro hosty v Karviné není větší...

Reagovat
andrew96

Slavia: Návrat krále

Zlín: Příchod krále

Příbram: Král je mrtev

Reagovat
KingMaster13

Nominace:

Slavia: Winohraďák(ze slávistický komunity asi nejvtipnější a on to umí napsat i krásně zaujatě)

Plzeň:

Sparta: Kang(Na jeho komentář ke Kadlecům, Holkovi a Radovi bych se fakt těšil)

Boleslav: Rarášek(Marek Matějovský world class player )

Teplice: Monty(Doufám, že se rozepíše i o dorostenkách a hodí tam i fotky a kontakt na ně)

Zlín: Vrabejka

Dukla: Nikdo mě nenapadá ale zájem projevil Hokaido

Jablonec: Ondrasch( Jeho kobercové nálety, Karl a Pelta ven top témata)

Liberec: Replikator (taky krásnej hater)

Karviná: Euphael

Zbrojovka: Asi Greny, ZB07 sry kámo ale ty jsi moc hodnej

Slovácko: Asi Capitan Kokotko

Bohemka: Nevim, nikoho moc aktivního jsem tu nezaznamenal

Jihlava: Mario 23

Sigma: Jajinek

Baník: Povinně Ratusek Od něj bych si článek rád přečetl i s tím hatem na kluby okolo

Reagovat
KingMaster13

Plzeň: dodatečně protože jsem omylem vynechal Nr. Nobody

Reagovat
monty25

Asi by to měl psát někdo, kdo to má blíž do Teplic. Ale v Teplicích se ženský fotbal celkem rozjel, mají áčko, béčko i U15. Tak na to bych se možná zaměřil já...

Reagovat
KingMaster13

No vidíš to kvituju hned jsem obohacen o cenné informace

Reagovat
didosh

... ty vole už je to tady...

Reagovat
Kang & Kodos

Já jsem si náhodou Radu v rámci možností i celkem oblíbil.

Reagovat
KingMaster13

Tak jasný ale vtipnej článek o něm jde udělat skvěle

Reagovat
JacksLFC

protože jako jeden z mála co ve Spartě byl dokázal zj*bat hráče

Reagovat
ZB 07

Moc hodnej jsi ode mě asi moc komentářů hlavně na podzim nečetl...

Reagovat
ZB 07

...i když to jsem byl zlej hlavně na naše hráče, to se asi nepočítá

Reagovat
KingMaster13

Tak Spartu bombíš pěkně a docela i do Zbrojovky se umíš obout ale to je tak vše Většinou píšeš s rozvahou a nezaujatě Greny sice taky ale u něj si přeci jen dokážu představit, že když se hecne, že napíše takovej článek ze kterýho nám Čecháčkům spadne čelist a Pražákům obzvlášť

Reagovat
ZB 07

Říkám no...paradoxně tady nejvíc střílím do vlastních řad ale ještě nezapomínej na Drogbu, ten by napsal určitě taky parádní článek

Reagovat
Hokaido

Už ten článek vidím celej před sebou:

Zbrojovka

Reagovat
ZB 07

právě

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Jo pravda na něj jsem zapomněl Ty právě střílíš do vlastních řad, což by byl skvělý tah kdyby se psala parodie ale tady jde o to napsat co nejvíc úžasnej článek na svůj klub

Reagovat
ZB 07

Tak předpokládám, že Kang by psal po loňský sezoně taky parodii, takže by aspoň nebyl jedinej...

Reagovat
KingMaster13

Náhodou Návrat železné Sparty: Tato pýcha Prahy v čele se svojí největší hvězdou Michalem Kadlecem a nejlepší fanouškem v lize Tomášem Rosickým se opět pod italskou taktovkou pomalu ale jistě vrací do bojů o titul Ten článek jde napsat vtipně ale i že by Spartu vychválil a na to si myslím, že je ten pravej

Reagovat
ZB 07

"Tato pýcha Prahy v čele se svojí největší hvězdou Michalem Kadlecem" ...nic proti, ale tohle mi furt přijde spíš jako parodie

Každopádně to je asi stejně jedno, když zkusíme kontaktovat PJ nebo Kilyho a ani jeden z nich nám stejně neodepíše

Reagovat
KingMaster13

Hvězda je Už nesmíš akorát napsat v jakým smyslu Ba ne bylo tam toho víc, dali by se tam použít Radovy žongly a celkově když autor to chytne za správnej konec tak by to mohla bejt pecka

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, kdybysme už měli něco psát, tak by to mělo bejt seriozní. Jako jasně, všem bych tam strašně naložil. Vlastně bych to mohl psát celý jenom o Kadlecovi. Ale zároveň něco ve stylu, jako je tohle. Takový shrnutí sezony, kdo hrál dobře (u ACS dva odstavce), kdo na píču (10 normostran), jak to vypadá pro příští sezonu atd.

Reagovat
KingMaster13

Ale jo v nejhorším by se to dalo do rubriky fejetony no Můžeš tam dát jak si Rada namazal na chleba Horvátha i Šilhavýho. Rozhodně pozitiv bylo dost Šural, Boža, nestárnoucí Lafata, Karavaev.

Reagovat
ZB 07

Však jo, já jsem to myslel tak, že by třeba vyšel článek ke každýmu týmu ligy jako preview před novou sezonou. S tím, že by to třeba bylo lehce odlehčenou formou, ale zároveň by tam byly informace, ke kterým se jinak fanoušek jinýho týmu zas tak jednoduše nedostane. Každopádně to je asi nerealizovatelný, protože si nemyslím, že by si tady pánové ve vedení EF nechali psát jen tak někoho...

Reagovat
didosh

tem mě napadl hned...

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Ten winohrad,to by mě urvalo uši a na polovinu bych potřeboval google překládač...

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja se obetuju a ten rozhovor s Pavlem cernym udelam

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ratusek

Jo ten Hába, Vrťo atd mě tam serou čím dál víc. Snad je Brabec vyhodí co nejdříve

Reagovat
smazaný uživatel

U Vrťa si tím nejsem tak jistý. Podle mě to odklonění Petržely znamená podpoření Vrťovy tvorby kádru apod..

Reagovat
ratusek

no to doufám ne, s takovouhle bdueme tam kde jsme byli před rokem velmi brzy. určití lidi musí zmizet z klubu co nejdříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál za Vás kdysi i Vrtělka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrtělka, takhle já říkám holkám v Show Parku, jak se tam vždy vrtí, aby nalákali k sobě mládence.

Reagovat
smazaný uživatel

Těm já říkám děvky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nic prekvapivyho u tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Zarodocna bunka syfilisu uz na mna zase reaguje...

Reagovat
Spalovač šancí

Tady je to na místě ... stačila expreska

Reagovat
Kostomlat

je dobře, že se do ligy vrací Baník a Sigma. To budou dobré zápasy s početnou kulisou. Lepší než mrtvolné Příbrami, Hradce, Jihlavy, Jablonce, Dukly a spol.

Reagovat
Kostomlat

zvýší se návštěvnost v I. lize, přibude derby zápasů.

Snad se bude hrát i kvalitní fotbal + UEFA do Brna!

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok Opava místo Jihlavy

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
db18

Jsem teda zvědavý, kdo nahradí Petrželu - zatím to hodně vypadá na Kučeru, což asi nebude úplně rozumný tah, když už předtím byla obava, že někoho mladého/ne moc zkušeného to semele... a Kučera má ještě k tomu "šrámek" kvůli Opavě...

Reagovat
smazaný uživatel

No taky ho moc nechci. Ale ani nevím, jaké jsou naše možnosti, kdo by nás vzal. Zase si nemyslím, že s Brabcem v zádech bychom byli tak špatná lokalita. Trošku by mě možná zajímal ten Látal, každopádně, konec Petržely mě pořád mrzí..

Reagovat
db18

Látal, Koubek, Pivarník (i když, ten si chce asi přes léto odpočinout a pak usednout na nějaké křeslo, které se uvolní někdy v září...), možná Trpíšovský, ale kdo ví, jak to kolem něj vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce Pivarníka Jihlava?

Reagovat
db18

Ta chce i Kučeru...

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl, že to chtějí mít hotový do tý doby, než majitel odjede na dovolenou, tak to jim kývne fakt asi jen ten Csaplár.

Reagovat
OtecJaJ10

Je mrtě nesympatický... Ale mluví se o něm nejvíc no..

Reagovat
iamek

Reagovat
Spalovač šancí

Po úspěšné sezoně se nabízí Rada, ale přece jen jeho přímý příchod ze sparty by asi také Baníkovci neskousli. Takže možnou sázkou na jistotu by byl Pivarník. Je náročný, v bojích o záchranu chodit umí. Navíc z předešlého angažmá odešel jako hypotetický mistr ligy.

Reagovat
ratusek

Radu vůbec Pivarníka bych bral. Hlavně fakt ne Rada, Pulpit, Csaplár, Kotrba a já nevím kdo ještě

Reagovat
Banikovec7

Mi ten Kučera nevadí, aspoň nějaké oživení do ligy a ne pořád ty stejné jména dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek !

Reagovat
taws

Jsem slyšel že padlo i jméno Holoubek je fakt že těch jmen se skloňovalo hodně a některý byly fakt zajímavý...ja doufám pořád ve Svěďu...každopádně skvělej článek..jen na tom azevedovi se asi nikdy neshodnem

Reagovat
Greny

já teda nevím, ale on se ucil od Ulicnyho, ktery na nej dohlizel a nemoh si ho vynachvalit

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Za Azeveda i kdyz me pri oslavach zase nasral jak tam furt saskoval s mobilem a ani na vterinu ho nepustil z ruky

a jedna technicka - Breda ma vitezni gol i proti "svym z Vlasimi

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bredu jsem velmi zvedav, jak se mu bude darit v lize. Pokud ho neposlou nekam na hostovani zase do druhe ligy.

Reagovat
Banikovec7

Po konci Vlastíka to taky očekávám.

Reagovat
smazaný uživatel

"Navrat krale" to se autorum (nejen) chorea opravdu povedlo, myslim ze ani oni sami necekali kolik vzruchu a emoci tyhle dve slova budou budit. Nejlepsi na tom je, ze se toho chyti i posledni dement z Horni Dolni Snad to nezapadne a vydrzi to do posledniho kola seozny 17/18 kdy k tomu slovnimu spojeni dostanem i pohar

Reagovat
db18

No, tak snad se vám to ke konci sezony nevrátí...

Reagovat
Banikovec7

Ta první část příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně hej Jak to tady bere každý úplně strašně vážně ten nadpis Přitom to je docela dobře nadnesený akorát

Aspon budíme emoce, že Viktorko ...

Reagovat
db18

Ten transparent asi taky splnil svůj účel, když vám to leží v žaludku ještě teď...

Reagovat
HorajzmAmmann

splnil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: asi dva mesice resime s polakama listky na EURO U21 .. potrebovali sme u dvou zmenit jmeno cloveka a dodavali sme jim kvuli tomu milion picovin a oni tam prej ted nejak zmenili zakon, takze uz to nemusi bejt na jmeno vubec jedete taky nekdo na nakej zapas.. ?

Reagovat
Banikovec7

Jo, snažili jsme se to koupit hned první den, řešili jsme to s nima přes mail a FB asi 3 dny a teď když konečně poslali ty lístky, tak na nich stejně není jméno ani žádné číslo

Reagovat
smazaný uživatel

no prave... totalni demence kamos umi polsky, tak tam volal a prej to je zmenou toho zakona.. asi z toho byli tak v prdeli, ze to radsi zmenili

Reagovat
frankiefcb

jo na první v neděli.

Reagovat
Spalovač šancí

Budeš se prát?

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu, sem zranen..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč "OT"? Udělejte si v tom jasno, jednou Poláci jsme, jednou OT.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Na Itálii a Dánsko. Ty na jaký zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemecko a Italie

Reagovat
smazaný uživatel

my jedeme na ČR - Německo. původně tam fakt chtěli jména, podruhé jsem to koupil už bez nich, doma si to vytiskl a fertig

Reagovat
frankiefcb

taky jedu, kam máte lístky já do I1

Reagovat
smazaný uživatel

na H8. už bylo volno jen za brankami a za 15 zlotých to bylo za hubičku. vyrážíme asi hned ráno, dáme Osvětim, oběd a pak na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný článek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kasa teda nic moc mame 3 lepsich pred nim, odchovancov a mladsich, nechapem preco sme ho sem tahali ale davam mu este sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi špatnej dealer aderallu u vás

Reagovat
Milan.B

Sparta je kral! ostatní su zbrojnoši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
dextroza_m

Ticho, nebo na vas vypustime Jihlavu...

Reagovat
Alan_Shearer

Stejne za rok zas sestoupej, tak se z toho neposerte

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadís se?

Reagovat
smazaný uživatel

I Pribram je snad vic kralovsky klub nez Banik

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Král Moravskoslezska

Reagovat
Kepy_FCB

Kral tribun, driv i vladce ulic ale to je dnes policie. Kralem fotbalovym byl Banik naposled 2004.

Reagovat
patas92

To není o trevorovi, jak odsud po sestupu odešel a teď se zase vrátil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

co?

Reagovat
patas92

Sranda

Reagovat
Kepy_FCB

Ale po sestupu neodesel, odesel co jsme zkritizovali ten idiotskej nabeh na hriste pri zapase doma s opavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hrozny vtipálek..

Reagovat
Liquid

Reagovat
taws

ty si radši dál piš picoviny u barcelony a k Baníku se už nikdy nehlaš. Prosím!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Co Péťa Šafarčík, jak se mu daří? Vše bylo proti vám za jeho vlády, co?

Reagovat
patas92

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel, že se vrací do Baníku Šafarčík a ono nic...

Reagovat
Greny

jinak rikal mi znamej, co ma znamyho a ten ma znamyho v Italii a ten zna Stramacionniho, ze by chtel premluvit Nedveda, ten souhlasi, ale jedine kdyz prijde misto Lafaty, tento utocnik https://www.youtube.com/watch?v=usQ2V09Kz7M ... takova motorova mys

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále?! Ostrava nikdy nekralovala :D

Reagovat
Mirek na tenisu

3 tituly mistra Československa, 1 titul mistra Čekistánu....celkem 4. To je slušná vizitka Baníku Ostrava. Navíc semifinalista Poháru vítězů pohárů, čtvrtfinalista Poháru UEFA. Banik ma na kontě mj. Výhry nad Bayernem Mnichov, Neapolí, Nantes, Dynamem Kyjev, Galatasaray Istanbul....atd.

Reagovat
Mirek na tenisu

...ta hlava! Zapomněl jsem na čtvrtfinále Poháru mistrů evropskych zemí (PMEZ) dnes Liga mistrů, proti Bayernu na jaře 1981. Kdo z vás to má, dámy a pánové ?

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

Nad Bayernem to byla výhra nad čerstvým vítězem PMEZ.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Figi

To je nadpis, ze bych . Za rok jsou zpatky v FNL.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, Karviná

Reagovat
Liquid

ideálně i s Brnem a Slováckem

Reagovat
JacksLFC

Oni letos sestupují 3?

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Liquid

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Josifek

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Emenike, kdy ho podepíšeme?

Reagovat
smazaný uživatel

to netusim, ale ty nadpisy tam vymejsli nakej genius..

"Milionarios ze Zlína: Jak zhodnotí sto mega v českých?"

Reagovat
smazaný uživatel

Asi stejný člověk, co dělá někdy nadpisy pro Sport.

Reagovat
Kang & Kodos

Celej ten web musí vymejšlet nějakej génius.

Reagovat
db18

Ono stačí, že tam publikují články toho blázna Procházky z hattriku...

Reagovat
JacksLFC

Tvrdík to na Twitteru hned vyvrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkně napsané

Reagovat
Liquid

článek jsem nečetl, stačil nadpis a obrázek

Reagovat
dextroza_m

Tak to je tvuj standard...

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlas s Bredou. Na začátku jsem si na beku představoval jako nejlepší variantu Suse a na křídle třeba Mondeka, ale nakonec se varianta s Bredou a Susem ukázala jako hodně kvalitní volba

Reagovat
Banikovec7

To co předváděl první zápasy to bylo neskutečné, třeba ve Frýdku, kdy i hlasatel o poločase říkal "očekávané střídaní, odchází Petr Breda" . Ale ke konci už to bylo lepší a při standartkách je hodně dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

O to vice jsem vazne na nej zvedav, pokud dostane sanci i v lize. To same Sus, druhou ligu si daval, takze tihle hraci by mohli byti pro Banik klidne stezejni co se tyce sestavy. A snad se podari nejak poresit, aby zustal Nerad. Ten kluk to v noze ma, s Hrubym ideal na post kreativniho zaloznika. A Hlinka na jako stitovy zaloznik.

Reagovat
HorajzmAmmann

o Neradovi by mělo být už rozhodnuto tak uvidíme, ale prý to úplně nevypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad se mi líbil ze začátku, hodně snaživý. Pak ho přestal stavět a zdálo se mi že i přibral, když pak náhodou naskočil, tak už to nebylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi spíše přišlo naopak, ze začátku těžkopádný, ale pak jako by ho Vlasta srovnal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten nadpis

Reagovat
Hokaido

OT: Mára Pilný už od ledna nedělá sekretáře v Trutnově, ale dneska vedle jejich lavičky sledoval nádhernou jízdu v derby, která Trutnov zachránila v divizi C.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18920366_321701751595042_3997017580221880788_n.jpg?oh=50bff8196e4ea1c5fbe14daeb1ebdaa2&oe=59A4C058

Z tohohle padnul gol, kterej nebyl pro ofsajd uznanej. Fakt český fotbal pro fanoušky.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
niflheim

Bože to je na blití

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., má někdo či četl někdo tu autobiografii od Vlasty? Zvláště epizoda o Baníku, tu by si měl vážně přečíst každý. Jak se zavřel do té největší kanceláře, kterou obýval Šafarčík mladší, aby mu dal najevo, kdo je tam pánem, potom o Kašovi, kterého taky slušně setřel a řekl, co vlastně stálo za jeho odchodem do Žiliny (tady omluva Lichnovi, Petržela sám řekl, že drtivá většina branek na jaře 2016 šla přes něj ), či jak dostal Šrom šanci, ale nepřímo řekl, že si to sám posral, že byl prostě díra.

A další a další věci. Vážně dobré čtení, když se tam samozřejmě vychvaluje a zvyšuje své ego, ale to by nebyl Petržela.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám v plánu tu knihu dostat na narozeniny.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu, jak tam naprášil na Brucknera, toho trenéra nedotknutelného, jak se ožíral jako ďábel, měl se více k ženám, než je zdrávo..

Reagovat
Funkmaster

Že zrovna on má tu drzost. Chudák Vlasta je spíš k politování, ruleta a benzodiazepiny mu vymyly mozek.

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

Nakonec stejně dostaneš nové ponožky.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann

díky za tip

Reagovat
JacksLFC

kéžby Baník měl dostatek peněz na to hrát zase nahoře. Určitě by to prospělo celé lize aby nahoře byla Slavie, Sparta, Plzeň a Baník. Největší výsměch je, že druhý největší město v ČR a serou tam na to a vymlouvat se na Lužánky do konce života nejde

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel v Brne, jako ve vetsine mest v CR vladne hokej.. neudelas nic

Reagovat
JacksLFC

To jo, ale na velikost města by slušelo rvát peníze i do fotbalu. Vem si Spartu, chodí dost lidí na fotbal i hokej a peníze jsou tam i tam. Tak by to mělo být protože udržení hokeje na úrovni neni tak finančně náročný jak fotbal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co tak spatnyho tam rika?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde jen o vyjádření do tohoto deníku. Je tam více aspketů. Ale přiznám se, že v tvém případě se ani nebudu snažit ti to vysvětlit, protože by to bylo jako házení hrachu na zeď.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase na druhou stranu, Kučera jen řekl, že by chtěl aby postoupily tři týmy, tedy třeba i Baník a Opava. Nepožitek napsal jasně, že bude hrát za Opavu, ale Kučerovi bych tohle nevyčítal..

Reagovat
smazaný uživatel

No, mám na tohle jiný názor..Kdyby to nahlas nevykřikoval, že bude hrát za SFC, tak bych to neřešil.. Ještě by si mohl dotáhnout toho blbečka Žídka a bude to komplet..

Reagovat
Banikovec7

Ale Kučera neřekl, že budou hrát za Opavu, jen že budou hrát naplno a je škoda, že nemůžou postoupit všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhém odkaze máš jasně napsanou jeho přímou řeč, že hrají za Opavu.

Jako trenér není asi špatný a pokud si sem nepřitáhne Žídka a jemu podobný, tak bych mu dal jen sežrat tyhle stupidní kecy a pak, ať se ukáže, jestli na to má..

Nicméně, u Baníku bych spíše čekal zkušenějšího trenéra, který se nenechá třeba i něčím ovlivňovat, asi jako byl Vlasta.

Reagovat
Banikovec7

No ale to řekl Nepožitek, asi jim nebude Kučera cenzurovat co mají říkat do novin. O Kučerovi tam akorát řekl, že jejich trenér přeje Opavě, ale to je názor toho hráče a ikdyby to byla pravda, ať si přeje komu chce, když se nějak nevymezuje proti Baníku, tak je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.. Jako trenér nebude vážně špatný..A

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tyhle kecy..Ono i jinde někde Kučera mluvil o tom, že Skuhravý je jeho kamarád, že za SFC hrál, že jim přeje postup a že se bude se Znojmem jim pomoci.

Reagovat
Banikovec7

A Žídek nevěřím že by šel, když loni vyhlašoval, že by do Baníku nešel, tak teď by byl akorát za šaška pro nás i Opaváky.

Reagovat
smazaný uživatel

kdoví, jestli to vše nebyla hra. představ si situaci, kdy přijde do Baníku a všichni mu poslední kolo dají solidně sežrat, že to bylo puštěné a tak. já bych tohle vůbec neřešil. navíc, nevěřím, tomu, že ho oslovili až po tom zápase. to je moc krátká doba

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví...

Ale určitě si stojím za tím, že Baník měl převzít někdo zkušenější, co se nenechá ovlivnit. Tady mám vážně dost pochybnosti, kdy to nemusí zachránit ani jako Vlasta pozorovatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeho řeči bych tolik neřešil, nevím jak hrají normálně, ale proti nám tam hodil nějakého mladého brankáře (stejně jako Sigma vzala do Opavy hráče druhého sledu). Ale jako trenér se mi moc nezamlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Naopak, po posledním domácím znojemském zápase bylo z jeho rozhovoru jasné že jedná s Baníkem. Neustále mlel něco o tom že by měl postouit Baník i Opava a od něho samotného ani slovo že jede do Ostravy vyhrát. On nic takového neřekl, jen Nepožitek a Meźík

Reagovat
didosh

Reagovat
dontcallmeandre

Hele, ale letos mi jednoznačně přijde Král Slezska Karviná. Hráli solidní fotbal, v klidu se udrželi. A jestli udrží Laštůvku a Wagnera, tak nebudou mít problém ani příští rok. Což bych si o Baníku netroufl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Fakt Kučera? Ježiš ale třeba vyletí nahoru jako Svědík

Reagovat
didosh

Konečně zpět v 1.lize veřím že se v dohledné době ukážem v Evropě! Baník Piczo!!!!

Reagovat
Figi

Do evropy pojedou Banikovci letada tak na dovolenou. Budou radi jak skonci v lize na nesestupovem miste

Reagovat
smazaný uživatel

Abysme neskončili před vama..

Reagovat
didosh

To je co za klub "před vama"...blbeček se stydí za vlastní klub

Reagovat
frankiefcb

Karviná

Reagovat
didosh

ok proti Karviné nic nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

To můžem být rádi, že třeba skončíme na nesestupovém místě, třeba na 6. místě. Ale ta tvoje umělohmotina s hladovými vlky sestoupí rovnou

Reagovat
didosh

...nepsal jsem hned po návratu... na druhou stranu když mohl skončit Zlín šestý...proč né my pátí...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě bude fajn, když skončíme do 10.mista.. S tím že třeba už od 24 kola budeme zachraneni. To by mi bohatě stačilo..

Reagovat
JarousFCB

Byla by to příjemná změna

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera skvělá volba pro Baník. Ve Znojmě jsme ho měli skoro za boha, se stejným kádrem, který hrál pomale o sestup jen o fous další sezonu nepostoupil, tuhle sezonu po hodně odchodech taky dokázal hrát atraktivní fotbal a Znojmo se drželo nahoře. Sice ještě není tolik zkušenej, ale nepřijde mi, že zrovna on by si nechal srát na hlavu. Každopádně jsem zvědavej jak bude probíhat spolupráce s poradcem :) Bojím se, že mu do toho Vlastík bude kecat až moc

Reagovat
smazaný uživatel

O rok své smlouvy prodloužily i opory zadních řad stoper Radek Mezlík a krajní bek David Helísek. Znojmo má zájem i o další spolupráci se Stjipe Njirem a Lukášem Motalem, kteří mají i jiné nabídky.Posily pro Baník? ( Njire, Motal)?

Reagovat
HorajzmAmmann

snad ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Dejme Kučerovi šanci. Svědík taky přišel z Pardubic a kdyby mu vedení nerozprodalo kádr tak bůh ví jestli by třeba neudělal 5. místo což by byla senzace Chtěl jsem aby zůstal Vlasta, ale co už.

Vlasto, díky jsi frajer

Reagovat
Puskas

Já bych raději někoho zkušenějšího, opět se bude muset zapracovat tak pět nových hráčů, o Kučerovi jsem donedávna nevěděl, že vůbec trénuje.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
luzaro

*Myslím si, že si celá organizace nadělila v předstihu hezký dárek*. ,,Myslím si, že pro POLICII to až tak velký dárek není.!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
JarousFCB

Ale jo... oni rádi zbytečně postávají a berou prachy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele