Navarro musí znovu na operaci

08.12.2007, 12:26
Aktuality
Velkou smůlu má Javi Navarro, kapitán Sevilly má stále problémy s kolenem a musí se podrobit další operaci, po níž bude následovat několikaměsíční pauza...

33letý fotbalista v letošní sezoně ještě ani jednou nenastoupil a po první operaci se podle původních odhadů měl touto dobou vracet na trávníky, skutečnost je ale zcela jiná. Stav postiženého místa se příliš nezlepšuje a lékaři doporučili další chirurgický zákrok.

Navarro půjde znovu pod nůž ve čtvrtek v Barceloně a první zprávy nejsou vůbec přívětivé - mimo hru by totiž měl být možná až čtyři měsíce.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kua to je ale zas. smula,,tak tohle nepřeju vubec nikomu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele