Nasri zklamán startem

21.08.2007, 20:16
Aktuality
Samir Nasri, zázračný francouzský mladík, který v aktuální sezóně stále hájí barvy Olympique Marseille, se vyjádřil pro média v tom smyslu, že je hodně zklamán současnými výkony svého týmu. Velkoklub z přístavního města na jihu Francie byl před sezónou pasován na velkého konkurenta Lyonu v boji o mistrovský titul. Zatím je vše jinak...

Olympique Marseille zatím ve francouzské nejvyšší soutěži hodně tápe. Se třemi body za tři remízy je tento klub až na třináctém místě. A to rozhodně neodpovídá kvalitě kádru Marseille. Olympique v létě hodně posiloval. Přišla velká jména jako Djibril Cisse, který hostoval v Marseille již na jaře, Gael Givet, Boudewijn Zenden a také Karim Ziani. Zatím se však hvězdnému týmu nepodařilo ani jednou za čtyři odehraná kola v Ligue 1 vyhrát. V neděli to proti Nancy již vypadalo velmi slibně ale Marseille nakonec na Stade Velderome přišla i o dvoubrankové vedení a s Nancy nakonec jen remizovala 2:2.

Samir Nasri, playmaker Marseille, který svým spoluhráčům v úvodních kolech nemohl pomoci na hřišti kvůli zranění, nachází podobnost této situace s tou, která nastala před třemi lety. "Ano, vidím to tak. Je to hodně podobné. Klub nakoupil zvučná jména, vypadalo to dobře na papíře, ale na hřišti to nebylo dobré. Nepřicházely adekvátní výkony. Prostě to nefungovalo. Dnes to vidím hodně podobně. Stále nám něco chybí," myslí si mladá hvězda týmu. "Když se ovšem podíváte na jednotlivá jména, je tu velký potenciál."

Olympique Marseille byl před sezónou tipován na jediný tým, který může Lyonu překazit cestu za sedmým titulem z Ligue 1 v řadě. Současná situace je ovšem úplně jiná. Marseille se trápí a velký rival z Lyonu na tom není o moc lépe. Oba dva giganti ztrácí na první místo v tabulce již sedm bodů.

Autor: Ondřej Štícha / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Khalid

Na tý fotce vypadá strašně sladce!

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

gay?

Reagovat
HOST*

Ne, buzerant.

Reagovat
smazaný uživatel

U doktora:

"Dobrý den, pane doktore, já mám pocit, že jsem gay."

"A proč si to myslíte? Svlékněte se, já si vás prohlídnu. To sako máte od Armaniho?"

"Ne to mám z výprodeje v Tescu."

"A co ta košile? Hugo Boss?"

"Ne, to je sleva z Hypernovy."

"A co ty slipy? To je Kevin Klein?"

"Ne, ty jsou od Vietnamců, pět za cenu jedněch."

"Tak to vám musím říct, pane, vy nejste žádnej gay, ale sprostej buzerant!"

Reagovat
HOST*GATTUSO

Reagovat
HOST*vlastik

Mozna se pletu, ale jsem si skoro jisty, ze stadion OM se jmenuje Stade Velodrome....

Reagovat
HOST*

buď si 100 % jistej, je to tak

Reagovat
HOST*

Myslel jsem si, dik za potvrzeni

Reagovat
HOST*vlastik

ale Ondřeje Štíchu to evidentne netrapi....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele