Náš gól měl platit, zlobil se Rose po neuznané brance proti Realu

14.02., 09:22, aktualizováno 14.02., 11:06
Aktuality
Marco Rose (© AFP)

Hráči Lipska se po porážce 0:1 s Realem Madrid v úterním úvodním utkání osmifinále Ligy mistrů cítili poškozeni rozhodčími. Trenér Marko Rose se domníval, že sudí v čele s bosenským hlavním Irfanem Peljtem ve druhé minutě chybně neuznali vedoucí gól Benjamina Šeška. Kouč "Bílého baletu" Carlo Ancelotti byl naopak přesvědčen, že rozhodčí správně vyhodnotili, že v ofsajdu stojící domácí záložník Benjamin Henrichs bránil gólmanovi Andriji Luninovi. Trenér hostů zároveň vyzdvihl autora jediné branky Brahima Díaze, jenž nahradil zraněnou hvězdu Judea Bellinghama.

Šeško ve druhé minutě krátce po rohovém kopu doklepl zblízka míč hlavou do sítě po nepovedené střele spoluhráče Xavera Schlagera z hranice vápna. Asistent ale po pár sekundách odmával ofsajd kvůli tomu, že domácí Henrichs podle něj v ofsajdovém postavení ovlivnil gólmana Lunina. Sudí ani po přezkoumání situace videorozhodčím verdikt nezměnili.

"Dali jsme gól, který měl platit. Na téhle úrovni je to hořké. Diskutovali jsme o tom, co vlastně pískal? Ofsajd? Faul? Ani jedno to nebylo," citovala německá média Roseho z tiskové konference. "Předpokládám, že se to vyhodnotí. Snad si uvědomí, že se mýlili. Ale ten kluk je taky jen člověk, byl to jeho první zápas ve vyřazovací fázi Ligy mistrů. Takže doufám, že se z toho poučí," doplnil sedmačtyřicetiletý kouč.

Hosté se v pohledu na spornou situaci lišili. "Musíte se zeptat rozhodčího. Ale myslím, že to bylo nedovolené bránění brankáři, protože ten hráč tlačil na Lunina. Takže docela jasný ofsajd," prohlásil kouč Ancelotti. "Poté, co jsem vyboxoval míč, vystřelil soupeř z hranice vápna. Hráč do mě strkal, myslím, že si to můžete vyložit jako faul. Udělal jsem pár kroků dopředu a neměl jsem čas vrátit se do pozice, abych mohl reagovat. Myslím, že to označili za ofsajd," uvedl Lunin.

Záložník Realu Toni Kroos naopak připustil, že by gól asi uznal. "Nakonec odpískali ofsajd, protože hráč překážel brankáři. Gólman by se ale nikdy nedostal k míči tam, kam by měl. Takže to byl gól, který měl platit," mínil čtyřiatřicetiletý německý záložník.

"Bílý balet", semifinalistu minulého ročníku Ligy mistrů, aktuálně trápí velká marodka a v Lipsku musel nastoupit bez několika zraněných opor. Chyběl i nejlepší týmový střelec sezony Angličan Bellingham, kterého nahradil v sestavě Díaz a ve 48. minutě rozhodl povedeným slalomem a technickou trefou k tyči.

"Sebral jsem míč, dobře jsem se otočil. Viděl jsem, že obránci ustupují, tak jsem šel dál a trefil to do horního rohu. Byla to intuice. Přemýšlel jsem i nad přihrávkou, ale pak jsem s tím počkal. Nakonec byl z toho krásný gól," řekl Díaz.

Čtyřiadvacetiletý záložník, který se v létě vrátil z hostování v AC Milán, skóroval podruhé v této sezoně Ligy mistrů. "První věc, kterou jsem si pomyslel, když sebral míč, bylo, aby ho neztratil. Dal nádherný gól, bylo to neuvěřitelné. To byl samozřejmě vrchol, ale v zápase tvrdě pracoval jako každý jiný. Kdykoliv v sestavě zastoupil Judea, odvedl skvělou práci. Od doby, co se vrátil z AC Milán, vypadá silnější," uvedl Ancelotti.

"Měli jsme velkou marodku, ale tým to zvládl skvěle. Mohli jsme dát i další góly, ale mohli jsme také inkasovat. Klidně to mohlo skončit nerozhodně. Máme nepatrnou výhodu, ale v odvetě doma musíme hrát se stejným zaujetím," dodal čtyřiašedesátiletý italský trenér.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Ofsajd se pískal. Proč ti to nikdo neřekl?

Reagovat
janinho

ofsajd je ked hrac v postaveni mimo hru svojim konanim ovplyvni hru. vtedy sa z hraca v postaveni mimo hry stane hrac mimo hry. takze staci ze trosku rozhodi Lunina (ktory by to aj tak nechytil, ale to je v tomto pripade jedno) a v tom momente je ten hrac v ofsajde a Sesko ma proste smolu. nie je to uplne jednoznacna situacia, ale za mna tak 70/30 v prospech toho ze gol nemal byt uznany. Lipska mi bolo v 1.polcase az luto lebo si gol zasuzili, ale plakat kvoli tomu neznanemu golu fakt nemusia. staclio premienat sance.

Reagovat
Nuno čomes

Ne nerozhodil Lunina To je to.

Reagovat
mistr129

Ale on přeci chytá za slavný Real Madrid a gólu by jinak zabránil, není možné, aby takový mančaft přeci inkasoval gól a ještě jako první!

Reagovat
janinho

vyslovene som tam napisal ze by ten gol aj tak nechytil ale tak potreboval si dat najavo ze si vtipny jak moj kkt, takze gratulujem. ale chapem ta, prezivas teraz tazke obdobie, takze sa na teba nehnevam.

Reagovat
Rizek

Ale taky jsi napsal, že ho rozhodil. A to se nestalo.

Ty "těžší období"

Reagovat
janinho

hej, presne to som napisal bud si zajdi k ocnemu alebo popros pani ucitelku cestiny zo zakladnej skoly nech ti vysvetli co som pisal. zasnem ako velmi niektori kindercules dokazu nezvladat. ja fandim realu 29 rokov a keby som to takto prezival ako vy tak asi som davno obeseny

Reagovat
janinho

tak inak, ak to chces s pouckou... ak sa hrac v postaveni mimo hry AKTIVNE ZAPOJI DO HRY, tak je z neho hrac mimo hry. keby ten v ofsajde stal niekde na hranici 16tky pri brankovej ciare tak sa aktivne nezapoji, ale akonahle bud brankarovi zavadzia alebo ho aj len minimalne postrci (picu ty mozes vediet ci lunin nema 24/7 paniku ze za nim stoji putler), vtedy sa aktivne zapoji do hry a je mimo hry. ak nechapes ani tomuto, tak staci dat vediet ze to vysvetlujem citronovi, ktory o pravidlach nema sajnu a memecka su pre neho podstatnejsie nez pravidla a usetrim si cas a namahu. dik.

Reagovat
Nuno čomes

Hrál jsi někdy fotbal?

Reagovat
janinho

ja som rozhodoval, takze na rozdiel od teba som si precital pravidla futbalu. odporucam, aby si potom menej sprostosti pisal.

Reagovat
Shevchenko

Dneska je koukám hodně moderní brečení

Reagovat
Moshe Dajan

Ještě modernější je ale brečet, že někdo brečí. To je mnohem horší. Tak se vzpamatuj.

Reagovat
Shevchenko

Wow ty si boreček úplně si mi to nandal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný bylo, jak když v první půli Real nezakopl míč, tak mohl vyletět z kůže, ale ke konci zápasu když se zranil Brahim a oni toho využili, tak s tím byl v pohodě.

Reagovat
Acquanni

Jen tě opravím, v té první půli pokračovalo ve hře především Lipsko když už Openda ležel To je taková ta oblíbená situace. Dohraju situaci i když leží můj hráč a když soupeř získá míč a pokračuje taky, pojďme nadávat

Reagovat
hornito

Reagovat
janinho

ja neviem ci niektori tu tie zapasy sleduju so 4 promile alebo nedovidia na telku... ale uz vidim tie 2 situacie porovnavat neviem kolky krat a ani to nie je vtipne.

Reagovat
Acquanni

Přesně. Btw. Třeba já se Lipsku nedivím, že pokračovali, když Brahim přestal hrát. Tam to měl prostě ještě ťuknout někomu ze svých. Ale porovnávat ty dvě situace jako stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

mne sa to napr. nepacilo, ze pokracovali, lebo brahim prestal hrat v momente ked mal jednoznacne loptu pod kontrolou. keby mu ju niekto zobral a potom si lahol, tak nepoviem pol slova. ale ked hrac dvihne ruku ze je zraneny a odovzda loptu tak by som urcite nepokracoval v hre. to potom fakt zbytocne pred zapasmi saskuju s bannermi o respekte. a rovnako by som nechcel aby pokracovali hraci realu v rovnakej situacii, bez ohladu na to ci by to znamenalo vypadnutie.

Reagovat
Well

Přesně, hlavně tam nebyl ani souboj.

Reagovat
Acquanni

Já s tebou naprosto souhlasím a taky bych rád viděl opravdu fair play. Ale musím říct, že jsem se prostě Lipsku nedivil. Prohrávali a víme, jak rádi dnešní hráči zdržují, co jen můžou. Tady se Brahim fakt zranil, ale to jsme nevěděli v tu sekundu že jo.. A prostě hráč v ten moment viděl jediné, balón a Šeška v nebezpečné pozici, tak mu to tam prásknul. Nelíbilo se mi to, ale holt hráli dál a ať si myslíme cokoli, tak pravidlo "hraj dokud sudí nepískne nebo balón není za čarou" je svaté i v přeboru žáků.

Reagovat
janinho

tak keby sa zlozil k zemi napr. vinicius tak by som to este pochopil, ale u brahima velmi nie. ved aj ten gol co dal, tam boli na neho minimalne 2 ciste fauly ktore ustal. on nie je hrac, ktory by sa zlozil aby prerusil hru. ale rozumiem co chces povedat a chapem to. ale tato situacia mi prisla pomerne jasna ze len tak bez priciny hrac hentak krivat nezacne. uz je to jedno, len ma vzdy zamrzi takato situacia.

a k tomu simulovaniu hracov... keby bolo po mojom tak by som za to daval take tresty ze by sa posrali. niektori by na tribune stravili tretinu sezony za simulovanie a bud by sa na to vysrali alebo by ich nikto pricetny nechcel takto kralovsky platit.

Reagovat
Acquanni

Tak na hřišti asi úplně hráči, kteří mají dohánět manko, nepřemýšlí ve stylu "tenhle se neválí jen tak, asi ho to fakt bolelo" Ale jasný, já od obrazovky taky věděl, že je zle, když se takhle zastavil zrogna Brahim, to je pravda. U Vincka bych taky nečekal, že mu něco vůbec je

To se shodneme, taky bych dával za simulace tvrdé tresty. Třeba teď Sparta na Gala, ta druhá žlutá pro Ryneše byl vtip. Jako dotkl se mu obličeje, ale díky videu za 10 sekund víme, že to byl letmý dotek, karta být neměla a naopak bych jednu dal tomu blbovi, co se skácel jakoby dostal plnou silou loktem

Reagovat
janinho

spartu som nevidel tak nemozem povedat, ale ja by som simulovanie trestal takto. urobi to v sezone 1.krat, 1 zapas stop. urobi to znova, 2 zapasy, znova... 3 zapasy. chcel by som vidiet ktory klub by chcel platit hraca ktory pre trest nemoze hrat pol sezony. takto to maju kluby v pecku ci simuluje, je im to jedno. toto keby sa podarilo dostat z futbalu tak si myslim ze by tento sport ziskal este ovela vacsiu podporu. aj rozhodcom by sa ulahcila robota, same plusy by to malo.

co sa toho viniho tyka.. ked je potom niekedy fakt zraneny, tak sa nemoze cudovat ze to rozhodca prehliadne ked 2 z 3 subojov prihrava. on je specialny pripad, furt vyjadrenia ze sa chce sustredit len na futbal, pritom v jednom kuse provokuje superov, fanusikov a vsetkych naokolo. v kuse debatuje s rozhodcami... strasne som na to alergicky. teraz som videl dalsie video z rugby. sudi mal kameru a upratal kolohnata jak maleho chlapca, ani si nepipol. povedal. este som cakal ze mu ta trstenicou cez ruky jak igor hnizdo a on mu za to poda ruku a podakuje. toto keby sa podarilo preniest do futbalu tak by to bola nadhera. neviem preco s tymto fifa nic nerobi...

Reagovat
Acquanni

S tou progresivní stopkou souhlasím na 100%, sám jsem to xkrát k tématu "navrhoval" úplně stejně Ono by se to takhle odnaučili, kdyby to některé stálo klidně 10+ zápasů za rok a úplně zbytečně.

Viní je celkově kapitola sama o sobě.. Úžasný hráč, ale bohužel má v hlavě dost pylin a že na něj dělají opičí skřeky bych regulérně posvětil, protože on je prostě opičák a rozhodně to není kvůli barvě pleti, ale chováním. Blbý je, že dnešní woke doba je jaká je, takže z něj ještě udělají šéfa komise proti rasismu či co se to řešilo, než aby mu bafuňáři vysvětlili, že pokud si o to bude takhle koledovat, tak ať si to pak vyžere, sorry jako Jenže místo toho se mu dostává od všech nahoře z klubu, ligy atd jen podpora a o to víc bude i on sám tlačit na pilu. Bohužel

Reagovat
janinho

robit opicie zvuky schvalovat nikdy nebudem. ak sa na neho bude kricat ze je kkt, tak nad tym mavnem rukou. ale na YT je 10 rokov stare video kde cela tribuna v derbi este na V.Calderona krici na Marcela "Marcelo eres un mono". za toto by som zatvaral cele stadiony na mesiac. to nebolo o individualnom zlyhani, ale cela tribuna. ak sa nad tymto budu zatvarat oci, tak sa staci pozriet na slovensko kam to bude smerovat, ze sme mali skoro vo vlade odsudenych nackov.

takze za mna takto... vini-kkt ano, opicak nie. a to bez ohladu na to ako velmi sa tema rasizmu zneuziva.

Reagovat
Acquanni

Já bych to posvětil tak trochu z recese, protože se mi nelíbí, jak se za vším automaticky hledá rasismus/sexismus, především když jde o černochy. A Vini se prostě často chová jak primát no Obecně to ale neschvaluju, akorát teda to, jak se z toho dělá haló, ty blbce ještě víc motivuje. Přece jen když chceš někoho urážet, tak chceš urážet tím, čím toho člověka dopálíš. Jinak na tyhle hromadné záležitosti bych šel taky pořádně bičem, zavřít sektor, případně klidně celý stadion, pokud se toho účastnil opravdu prakticky celej Hlavní je se snažit identifikovat konkrétní lidi a prostě jim odepřít přístup na celou profesionální strukturu v zemi A klidně bych dal třeba po 5 letech možnost se "očistit" a dostat druhou šanci, zase to není vražda a dokonce i ten vrah se na svobodu velmi často dostane, ale kdyby se to opakovalo, tak už definitivně doživotně

Reagovat
janinho

youtube.com/watch?v=eSR7FaflUj0

tu je to video co som spominal. v tomto napr. perez urobil kusisko roboty, lebo real mal skupinu ultras ktora robila na stadionoch problemy a proste im zakazal vstup na zapasy realu.

ale s tym zneuzivanim temy rasizmu suhlasim. sak cele to BLM je dpc jedna velka fraska, staci sa pozriet kam sli tie peniaze ktore sa zbierali po celom svete. alebo ked si spomeniem ked v zapase PSG v LM ten cierny hrac (nespomeniem si teraz na meno) toho stvrteho sudiho obvinil z rasizmu jak keby tam dpc prisiel v bielej kukle. cela henta kauza bola totalna fraska. takisto jak to s kudelom proti rangers.

Reagovat
Acquanni

Tak to je slušnej kanál Je pravda, že Real a jeho fans působí dost "čistě" v tomhle oproti některým týmům. Nejhorší je asi Itálie z top lig, ale Španělsko tam taky má problémy až až.. Já teda sleduju především Anglii, kde je s tímhle relativně klid, ale tak v Anglii se zase jede to multikulti až příliš, ještě že tam nežiju

BLM je sračka kterou jen zneužívá pár jedinců aby se napakovali na ostatních a jejich nenávisti.

To obvinění v LM si pamatuju, to bylo to, jak ten sudí někde ze Srbska nebo odkud to bylo použil negro že? V jeho jazyce prostě řekl černý To mě brutálně sere, prostě když popisuješ člověka, tak můžeš říct bílej, plešatej, tlustej, pidlovokej, křivohubej, ale nedejbože řekni třeba "ten černej s brýlemi". Přitom v tom není ani špetka rasismu. Kudelova aféra je taky pěkná kapitola, to jsem byl dost aktivní na Twitteru a "bojoval" se snowflakes celého světa

Reagovat
janinho

mne sa zda ze ten sudi bol rumun.

https://edition.cnn.com/2021/03/08/football/uefa-champions-league-sebastian-coltescu-octavian-sovre-spt-intl/index.html

tu som to nasiel. P.Webo je ten picus co tam skakal 5 metrov. presne si pamatam ze mu tam vysvetloval, ze v ich jazyku to znamena cierny a na tom predsa nevidim nic zle ked chces identifikovat typka, sedia tam v rovnakych bundach piati a 1 je cierny. tak predsa nepoviem ze tam ten co nie je biely, nie? to bola nazorna ukazka toho ako sa ta tema zneuziva a potom prave ludia privieraju oci nad skutocnym rasizmom a skonci to tak jak u nas, ze nechybalo vela a mazurek by bol na slovensku ministrom.

je pre mna az neskutocne ze je rok 2024 a miesto toho aby sme sa zaoberali hlavne znecistenim planety a snahou aby bola obyvatelna aj o 100 rokov tak tu riesime taketo picoviny ako nabozenstva ktore maju potrebu dominovat, rasove kktiny, putlerove sny o velkom sovietskom zvaze atd atd. ak ludstvo nejakym zazrakom prezije tak o 1000 rokov ked sa budu deti ucit o historii tak toto storocie bude oznacovane ako era nekonecneho kokotizmu.

Reagovat
Acquanni

Jo to je přesně ono. A to, že ten sudí musel (i s tím u videa myslím) na nějaký výchovný kurz Neskutečný, že se člověk musí převychovávat za to, že nazve černocha černým. Jako já chápu, že prvotně to mohlo toho černocha nasrat, protože slyšel negro. Ale kurva, to je otázka minuty si to vyříkat, že v jeho jazyce je to prostě černý,black. A to jestli někomu vadí a připadá jako rasismus, tak ať táhne

Je to jinak jednoduchý, máme se jako lidstvo obecně příliš dobře, že řešíme tyhle kraviny. Mě třeba poslední dobou neskutečně dosíraj kecy o kulturním drancování kultur. Jakože třeba jako běloch bych neměl na halloween v kostýmu samuraje, protože je to kulturní přivlastňování Nejlepší část je ta, kdy někteří "ochránci práv a kultury afroameričanů" kritizují, že někdo jiny než černoch nosí dredy. V angličtině doslova Dutch braid V show Dr. Phila byl nějaký profesor, blbej jak necky. A líbila se mi tam ještě nějaká latino pinda, která mluvila o drinku, vlastními slovy z vody, cukru a s ovocem/zeleninou, jako o kulturním dědictví Mexičanů Takovým bych nejradši řekl dobře, souhlasím a zakázal jim využívat cokoli, co vymyslel/objevil běloch, asiat, muslim. Jenže pak by to byl zase rasismus

Reagovat
janinho

cela tato spolocnost sa sprava jak totalne prijebana ako daleko pozries. k tomu kulturnemu privnastnovaniu... videl som videa kde typek sa prezliekol bud za mexicana so sombrerom alebo za japonca do kimona a behal v NY po prislusnej stvrti. a pytal sa bielych aj miestnych co si myslia. tak bieli (samozrejme ze beriem ze to bolo zostrihane a nie vsetci si to myslia) sa pohorsovali ze ako si dovoluje ich kulturu takto privlastnovat a mexicania sa ujebavali a davali palce hore ze parada. toto je presne ono... mame sa prilis dobre a vyrabame problemy tam kde nie su. nemozes otvorit usta lebo dpc po tebe skoci uderka pravnikov. uz len taka vec ze niekto ako breivik si bude zvysok zivota uzivat luxusnu basu kde ma dpc kablovku a narok na studium prava a podobne kktiny je proste totalne WTF. niekto kto vystriela 100+ deciek mal byt v tej sekunde hodeny v ZOO selmam a pome dalej. miesto toho dpc pocet ludi stupa z roka na rok neskutocnym tempom a mozno 1% ludi zaujima co bude o 20, 30, 50 rokov. pritom technologicky sme tak daleko ze keby sa ludia baziaci po moci nespravali jak totalni prijebanci, tak ma nikto nepresvedci ze by sa vsetci ludia na zemi mohli mat bajecne. keby sa riesili skutocne problemy a vsetci sa spravali podla hesla zi a nechaj zit.

tak som si poplakal..

Reagovat
Acquanni

Jo tak přesně tenhle týpek byl přes videohovor taky v té show Dr. Phila jako opozice právě pro tyhle pitomce A ono je smutné, že to podle mě ani stříhat moc nemuseli, on snad chodil cíleně po školním kampusu myslím. A mladí v USA jsou touhle masírkou úplně vygumovaní. A řekl bych že se najde i dost těch, kteří si myslí něco jiného, ale nemají koule se postavit proti směru společnosti, aby nebyli za vyvrhele Breivik, tam je nejhorší, jak málo vlastně dostal, potom se bude jakože léčit. Jako i člověk, co zabije, může dostat šanci začít znovu, jakmile si trest odpyká. Ale to se bavíme o zločinu z vášně. Plánovat někoho zabít je za mě konečná. A dokonce víc lidí

Jo tak to je to, jak se řeší vykořisťování menšin, které mají přístup k veškerému vzdělání a všem možnostem moderního světa (Ano, někdo má těžší start, ale zase když se člověk podívá, kolik z těch TOP bohatých a úspěšných lidí se vyškrábalo z hoven, tak je to možná kolikrát lepší než se narodit ze zlatou lžící v zadku) a místo toho, aby jsme rozvíjeli sebe, komunitu, společnost a pomáhali účinně i jinde jako společnost, tak řešíme totální sračky, že si běloch navlékne čínský kostým podle tradičního oblečení.. Jen si poplakej, nenechám tě v tom, tohle mi trhá žíly a prakticky denně na to člověk naráží Tady naštěstí z 99% online, ale aby to tady nepřešlo taky časem i "do ulic"..

Reagovat
smazaný uživatel

A kde ty situace porovnávám, můžeš mi říct? Porovnávám reakce Roseho. Asi každému je jasné, že v té první situaci míč jako první nezakoplo Lipsko.

Reagovat
janinho

sorry, zle som si precital prispevok. beriem spat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Neopravuješ mě v ničem, protože to nebylo předmětem mého komentáře.

Reagovat
Acquanni

Ok, opravuji sebe - doplnil jsem

Reagovat
bbbauch

Uplne jasna situace a sprsvne posouzeno.

Reagovat
Kucka

Reagovat
db18

Henrichs tam strčil do gólmana, takže zaslouženě...

Reagovat
Lemond Laws

To zapojení posledního hráče v ofsajdu neznamená, že musí faulovat

Prostě se zapojil do hry, stačí malým pohybem atd.. Tudíž ofsajd.

Reagovat
Well

Reagovat
janinho

ked to spochybnuju nejaky panaci v diskusiach tak sa len pousmejem, ale ked to povie v studiu niekto ako straka tak uz fakt neviem co si mam mysliet. rosea neberiem, ten len proste nie je objektivny.

za mna kludne zrusit ofsajdy a zmizne 90% spornych situacii. ale za sucasneho stavu ako su pravidla uz dlhe roky nastavene je toto proste ofsajd a kto tomu nerozumie nech si to necha od nejakeho skuseneho sudiho vysvetlit.

Reagovat
Well

Tak Straka s jeho výroky je kapitola sama o sobě, kam přišel, tam to posral. Pořád mele ty svoje sračky o německém fotbale, speciálně Bayernu a máchá u toho rukama jak hysterka.

Reagovat
janinho

sak ale nechapem naco ho tam furt tahaju. potom takymi recami ovplyvnuje laicku verejnost a od ludi ktorych tam pozyvaju ocakavam ze pravidla budu poznat.

Reagovat
Well

Já ho automaticky přepínám od semifinále s Realem, kdy tam hodinu vychvaloval Bayern a jak nemá Real proti tomu útočnému triu Robben, Ribery, Lewa šanci atd.

Reagovat
janinho

nie je studio po tom zapase niekde na YT? aj ked on by bol schopny aj to este otocit ako si myslel ze to tak moze dopadnut... taky vsevedko co neprizna chybu.

jeho proste volaju lebo je to sasulo, taka lacna zabavka pre ludi, nic ine.

Reagovat
Well

Byl to ten rok 2013/14 našel jsem jen uryvek, ale ne to jak tam mlel ty své žvásty.

Reagovat
Well

A místo Lewy to byl nejspis Müller, protože Lewa přišel až pak, už si to moc nepamatuji, jak ho vidím prepinam.

Reagovat
verv

Reagovat
Raul=Real

Jasný offside, rozhodca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele