Nakamura nehraje, přesto o odchodu z Espanyolu neuvažuje

23.12.2009, 09:48
Aktuality
Šunsuke Nakamura se zatím v Espanyolu nedokázal naplno prosadit, většinu zápasů pouze střídá. Japonský záložník přesto o odchodu z barcelonského klubu neuvažuje, chce si své místo v sestavě vybojovat.

31letý Nakamura přišel v létě jako volný hráč, média i fanoušci od něj očekávali velké věci. Nyní se objevily spekulace, že japonský reprezentant chce z Espanyolu odejít.

"O tom vůbec nepřemýšlím. Myslím jen na to, jak se dostat častěji na hřiště," prohlásil Nakamura pro japonská média po příletu do rodné země, kde bude trávit Vánoce.

"Během čtyř roků v Celtiku šlo všechno zcela hladce, podle mě dobré zažít, jaké to je, když se nedaří. Teď se hned spekuluje o mém odchodu a o tom, že ztratím před mistrovstvím světa místo v reprezentaci, ale nic takového se neděje," doplňuje Nakamura.

Specialista na přímé kopy zatím nastoupil za Espanyol k deseti ligovým zápasům, branku ještě nevstřelil. Trenér Japonska Takeši Okada nedávno Nakamuru ujistil, že menší herní vytížení v klubu jeho místo v reprezentaci neohrožuje.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
osobnostx

Protože hrát ve Španělsku za klub ze středu je něco jiného než ve Skotsku za suveréna...Jenom trestňáky člověk není živ....

Reagovat
Bakary3

A fotbalista taky ne Ale jinak s tebou nesouhlasim, Nakamura na Španělsko podle mě má a neni to tak, že umí jen přímáky, je to dobrej fotbalista

Reagovat
fantomas

Dobrej magor.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle fotbalista má na víc...

Reagovat
Tsigi

OT: Alan Kardec do Benficy za 4,5 mega , takže Keirrison si může hledat něco novýho

Vasco prodalo dva svý největší talenty během dvou dnů

Reagovat
Andis

Ted ne, ale dřív by Celtik Espaňol vyprášil. I tak ted Espaňol nehraje nic extra

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt ale mohly si vybrat lepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

Nestíhá.

Reagovat
Xavi

Jj.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

opovaz sa vratit do Celticu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele