Na lavičku Granady znovu usedne trenér Alcaraz

03.10.2016, 21:22
Aktuality
Do známého prostředí se vrací Lucas Alcaraz. Padesátiletý kormidelník v nedávné minulosti vedl Granadu a do španělského klubu se nyní vrací, vedení si ho vybralo za nástupce minulý týden odvolaného Paca Jémeze...

Jémez k týmu přišel před letošní sezonou po ukončení angažmá v Rayu a nedařilo se mu, Granada v šesti utkáních pod jeho vedením získala jenom dva body a první výhry se nedočkala ani v sobotu, když si z jejího trávníku odvezl všechny body Leganés.

Alcaraz se kormidla Granady ujme potřetí v trenérské kariéře. Na lavičce tohoto celku v roce 1995 začínal a v lednu 2013 se na ní na sezonu a půl vrátil. Zítra dopoledne se ujme prvního tréninku, krátce po obědě pak bude představen na tiskové konferenci.

Autor: Tomáš Pavlík / granadacf.es

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jemez paco vratil sako. granada je alcatraz. neuteces alcaraz!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele