Můžeme vyhrát Pohár UEFA, tvrdí Berbatov

01.12.2007, 14:42
Aktuality
Útočník Tottenhamu Hotspur Dimitar Berbatov je nadšen týmovým výkonem, který předvedli jeho spoluhráči ve čtvrtečním utkání Poháru UEFA s Aalborgem. Dánský tým sice vedl o dva góly, ale Kohouti po přestávce dokázali skóre otočit ve svůj prospěch.

Zvrat ve zmíněném utkání zahájil právě Berbatov. Další dvě branky přidali záložník Steed Malbranque a Darren Bent. Tottenham tak během dvaceti minut skóroval třikrát a výsledek 3:2 už nepustil.

"V první půli jsme ukázali, jak by se fotbal neměl hrát. Všichni jsme proto potěšení tím, jak jsme se dokázali do zápasu vrátit," řekl s úsměvem na rtech Dimitar Berbatov.

Ten zároveň připomněl fakt, že současný manažer Juande Ramos má s Pohárem UEFA neocenitelné zkušenosti. "Anglickým novinářům jsem také řekl, že máme muže, který ví, jak vyhrát tuto soutěž. Dokázal to už dvakrát, tak proč by nemohl potřetí? Zkušenosti Juande Ramose jsou velmi důležité a užitečné," uvedl.

Kapitán bulharské reprezentace také okomentoval los kvalifikace na světový šampionát 2010, ve které se jeho národní tým střetne s Irskem a klubovým parťákem Robbie Keanem.

"Jsme s losem spokojeni, protože je tam několik těžších skupin. Ale měli bychom být realisté a pamatovat si, že každý tým může být nebezpečný," řekl Berbatov. "Už jsme se s Robbiem vsadili a vtipkovali, ale oba chceme vyhrát," zakončil.

Autor: Pavel Janega / yahoo.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slepice nevyhrajou nikdy nic,sou to proste jen slepicky z kurnicku co si o sobe moc myslelj a davaj velky prachy za posily a mysli si ze jim to pomuze bejt velkej tým,ale nejak to nefunguje

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

ty si taky za trest nekdy

Reagovat
smazaný uživatel

jeden zapas jeste nedela muzstvo,i kdyz trener to je klasa

Reagovat
smazaný uživatel

dyt este pred par tejdnama se plácali na spodku tabulky PL,berbatov mel formu jak moje prababicka a fotbal hrali strasnej a obrana derava,ted da par golu parkrat vyhrajou a hned sou nejlepsi-to sou typicky slepice moc si o sobe myslej,uz se tesim na derby shit hart lane sme vyloupili 1:3,takze na ES jim dáme tak 3:0.A zase sklapnou.To bylo keců pred sezonou,Arsenal nemá na top4,my je vysoupnem.

We won the league at Shit Hart lane!

Reagovat
-Kopy-

Jenže oni na to kádr a kvalitu mají, bohužel jim nevyšel vstup do sezony a dostali se do srabu(nutno říct že měli i smůlu) teď půjdou nahoru.

Berbatov nehrál na začátku vůbec špatně, když si vzpomenu jak motal obránce ManU tak tvoje prababička byla asi Marta. Nikdo z nich netvrdí, že jsou nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

výměna Tiago-Saviola? to nešlo vyřešit už v létě? Juve chtěl Saviolu, Real chtěl CM.

Reagovat
smazaný uživatel

ted chtel Rossiho,to je mozna lepsi.Protoze nedavno Tiago prohlasil ze uz dostava sanci hrat a zacina se mu v Juve libit...

Reagovat
smazaný uživatel

no mně šlo spíš o to, proč nešel Saviola už v létě do Juve.. asi fakt šlo ze strany Realu o podráždění konkurenta.. myslím, že v Juve by se Saviola dobře uplatnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve mu nenabídli tolik peněz.

Reagovat
Slejdy

rossi tam nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ten Berbatov si myslí že je nejakej typek pritom ma formu jako slepice

Reagovat
-Kopy-

On je možná slepice ale ve vzájemném zápase s ManU si hrál s jejich obránci jako s kuřátkama.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš vyhrát tak soutěž o nejnamistrovanějšího vola to že Ramos vyhrál UEFA Cup se Sevillou neznamená, že ho dokáže vyhrát s takovejma amatérama jako ste vy

btw, gratuluju k nákupu nejhoršího stopera v Premier league za 12 mil. euro

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady je za smečka fotbalových debilů? Melete jen totální hovna....

Spurs v naprosté pohodě můžou dokráčet na City Of Manchester aby tam zvedli tento evropský pohár nad své hlavy...a názory vymaštěných českých pubescentních fotbalových muldů na tom nic nezmění....

http://www.tottenham-hotspur.estranky.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

bruce omg klidek, projevujes se jako 'vzmasteny cesky pubescentni mulda' .....dej si radsi pozor na slovnik, nevim jaky sou tady pravidla, ale za sproste vyrazy se banuej na kazdem serioznim webu....radsi propriste uved nejake padne argumenty proc by to meli Spurs vyhrat, nez tady prskat a kopat kolem sebe jak malej ...

ja si osobne myslim ze ted pudou pod ramosem nahoru ale na pohar uefa to nebude...predpovidam vyrazeni v semifinale ...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt je,že začátek měli tragický,ale kádr mají slušný a určitě půjdou nahoru. Netvrdím,že UEFA vyhrají,ale můžou dojít dost daleko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele