Mutu na čtyři týdny mimo hru

25.02.2008, 17:58
Aktuality
Citelná ztráta postihla italskou Fiorentinu, která přišla o svého nejlepšího střelce. Až na čtyři týdny se totiž odhaduje doba léčby zranění, které si v nedělním utkání proti AS Řím přivodil Adrian Mutu.

29letý útočník se zranil při souboji s brankářem Říma Alexandrem Doni a dnes se podrobil podrobnějšímu vyšetření, které mělo upřesnit, jak dlouho bude rumunský asistent kapitána chybět.

Bohužel se ukázalo, že si bývalý hráč Chelsea či Juventusu poranil vazy a bude nucen odpočívat takřka měsíc. A co to znamená pro Fiorentinu? Fialky budou muset Mutua nahradit nejen v zápasech Serie A proti Livornu, Sieně a Janovu, ale také na oba zápasy osmifinále Poháru UEFA s Evertonem.

Fiorentina přitom ztratila náskok před AC Milán a na čtvrtém místě, které zaručuje účast v předkole Ligy mistrů, už má tým z města módy stejně bodů. Ztráta Mutua je velmi bolestivá, vždyť za Fiorentinu v letošní sezóně nasázel ve 21 zápasech čtrnáct gólů a jen těžko ho někdo dokáže plnohodnotně zastoupit.

Autor: Petr Kilian / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
M11

velka ztrata

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak to je konec pro fialky a asi i konec v poháru uefa,ikdyž maj tam ještě v útoku panziniho s vierim

Reagovat
smazaný uživatel

Konec to neni. Mutu je sice jeden z kličových hráčů, ale mají tam Vieriho s Pazzinim, jak jsi psal + Osvalda,Papu Waiga a Caciu.

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že s tím pořád otravuju, ale to tam oporavdu nemůžete dát jednou jinou fotku?

Reagovat
smazaný uživatel

nehehe doufám že ty čtyři týdny je minimální doba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele