Mutu chce zakončit rok výhrami

19.12.2007, 19:30
Aktuality
Útočník italské Fiorentiny Adrian Mutu si přeje zakončit fotbalový rok 2007 ve velkém stylu, třeba zítřejší výhrou v Poháru UEFA nad Mladou Boleslaví. Fotbalisté "La Violy" potřebují nutně bodovat, aby si zajistili postup do další fáze.

Fiorentina v tomto roce sehraje ještě dva zápasy. O víkendu se střetne s Cagliari, a poté se uloží do zimního spánku. Podle Adriana Mutua je nutnost, aby se svými spoluhráči získal šest bodů.

"Myslím, že tam je velká touha vyhrát poslední dvě utkání v tomto roce," řekl Mutu pro oficiální web klubu. "Chceme vyhrát ve čtvrtek, a pak to hezky zakončit v neděli. Podmínky pro to jsou perfektní."

Do cesty Fiorentiny se ovšem připlete ambiciózní Mladá Boleslav, která ještě letos venku v evropských pohárech neprohrála. Dokonce si v 1. kole poradila s dalším italským klubem Palermem a na penalty jej vyřadila.

"Hrajeme s týmem, který skutečně chce postoupit do další fáze, proto si uvědomujeme obtížnost tohoto utkání," řekl trenér Fiorenty Cesare Prandelli. "Jsou psychicky silní a vím, že se připravovali na toto střetnutí celé věky."

"Přejeme si a potřebujeme jít dál. Musíme udržet vysoké tempo, protože jejich fyzička a rychlost by nám mohla dělat problémy. Plně se koncentrujeme na zítřek," dodal Prandelli.

Preview k utkání naleznete zde.

Autor: Pavel Janega / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ved to kazdy futbalista!!!!co je to za clanok?:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele